- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabul ederseniz benim rengim de bu olsunMerhaba kızlar, grubunuza kabul ederseniz ben de katılmak isterim.
63.3 ile dukan atak başladım 6. Gün dukan eksprese geçiş yaptım şu an toplam 13. Günüm Pazartesi tartılıcam. Bu hafta regl haftamdı bugün bitecek inşallah.
Dukana başlamadan önce ölçülerimi almak aklıma gelmedi ama Perşembe günü yani 11. Günümde tartıda 60.2 yi gördüm. Dün ödül öğünüm vardı onu bugün yedim inşallah çok etkilemez kilo verme hızımı:) Hedefim 50 kilo olmak boyun 1.64
Aranıza kabul ederseniz ölçülerimi alıp yazarım hepimize bol şans:)
Merhaba canım hoşgeldin, konu sahibi arkadaş bizi listeye alır mı bakalım:)Selamlar
Sabırsızlandım ve şimdi ölçülerimi yolluyorum.
Sol kolum:31.5-32cm sağ kol:31cm(solak olduğum için sanırım)Omza yakın ölçtüm kolumu L şeklinde tuttum
Bel(ince kısmı) 68 cm
Alt karın 76 cm
Kasık hizası 93 cm
Sağ sol bacak 61 cm
Yaklaşık 4 haftadır sağlıklı besleniyorum. 9 gündür egzersize başladım ondan önce kolum alçıdaydı.
160 cm boyunda ve 65 kiloyum. Siyahlar kırmızılar giyinerek kışı geçirdim ama yaz geldi nerdeyse kamuflajımdan çıkmam gerekMerhaba canım hoşgeldin, konu sahibi arkadaş bizi listeye alır mı bakalım:)
Boyun kilon kaç:)
Ahh ahh hep aynı:)))160 cm boyunda ve 65 kiloyum. Siyahlar kırmızılar giyinerek kışı geçirdim ama yaz geldi nerdeyse kamuflajımdan çıkmam gerek
İsminizde 41 rakamı var Kocaeli ile alakanız var mı?Ahh ahh hep aynı:)))
Bol şans diyeyim
Evet canım izmitteyim:)İsminizde 41 rakamı var Kocaeli ile alakanız var mı?
Gebzeden güzel yer)Evet canım izmitteyim:)
Evet İzmit daha nezihGebzeden güzel yer)
Çayırovada yaşıyorumEvet İzmit daha nezih
Sen Gebze’de misin yoksa
Ay memleketli çıktık desene:)) gerçi ben konyakıyım ama görev icabı geldim işte İzmitli sayılırım:)Çayırovada yaşıyorum
Yok Bayburtluyum ama Çayırovada büyüdümAy memleketli çıktık desene:)) gerçi ben konyakıyım ama görev icabı geldim işte İzmitli sayılırım:)
Çayırova’lı mısınn,
Hayat ne getireceği belli olmuyor işte, memnun oldum komşum :)Yok Bayburtluyum ama Çayırovada büyüdüm
ben de,senin boyun kilon kaç? Hedefin ne?Hayat ne getireceği belli olmuyor işte, memnun oldum komşum :)
ben de,senin boyun kilon kaç? Hedefin ne?
Merhaba kızlar, grubunuza kabul ederseniz ben de katılmak isterim.
63.3 ile dukan atak başladım 6. Gün dukan eksprese geçiş yaptım şu an toplam 13. Günüm Pazartesi tartılıcam. Bu hafta regl haftamdı bugün bitecek inşallah.
Dukana başlamadan önce ölçülerimi almak aklıma gelmedi ama Perşembe günü yani 11. Günümde tartıda 60.2 yi gördüm. Dün ödül öğünüm vardı onu bugün yedim inşallah çok etkilemez kilo verme hızımı:) Hedefim 50 kilo olmak boyun 1.64
Aranıza kabul ederseniz ölçülerimi alıp yazarım hepimize bol şans:)
Yazmıştım :)ben de,senin boyun kilon kaç? Hedefin ne?