- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi halacocuksun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa hatirladim :)Teşekkür ederiz ben guistizia senin topiğine de yazmıştım
Nick değiştirdim
Aşktan oğlum, var mı bir sorun? Sevdim malum, ki en güzel huyum. Şu dünyadan bir aşık geçti . Deseler BEN OYUMaaa hatirladim :)
siteyi komple terkettin diye dusunmustum.
gelecek canimBen beklemedeyim. Beyaz lotus gelirse diye.
gelecek canimSayfayı açan arkadaş atılmış galiba
Buna beni de sayabilir misinizTopigimiz diyelim ben başta öyle aklıma ilk gelen sağlıkli şeyi yazdım hedefimiz olsun diye en azından
Tabiki öyle canım köy ekmeğine hiç dayanamıyorum onu serbest yaptım kesin kural yok hedef diyelim :)
Ben beden ölçülerimi yazarım pazartesi günüdeniz diyette
Hyperborea17
sbeden
minerva1988
Birde ben varsiniz degilmi kızlar haydi fit olalım birlikte çıkmak isteyen varsa söylesin
canim benim yaptiklarimi yazacak yuregim yok kendi topigimede yaptiklarimi yazmiyrm kolay kolay. ben cikiyim çunku burda mecburiGünaydın herkese cezam bitti geldim çıkanlar olmuş galiba ben bugun den itibaren yapacaklarimi yazıyorum pzt ölçülerimizi tekrar alalım fark var mı bakalim ...burda olanlar devam edenler yaptıklarınızı yazmak mecburi ben liste yapicam inşallah..şu an ise giduyorum kahvaltı yapmayacagim ...Allah'a emanet olun
Tamam kuzum sana bu topik her zaman açık gelmek istersen her gün yazarsak çok yersek vicdan azabi çekeriz daha dikkat ederiz diye :*canim benim yaptiklarimi yazacak yuregim yok kendi topigimede yaptiklarimi yazmiyrm kolay kolay. ben cikiyim çunku burda mecburi