- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- Konu Sahibi halacocuksun
Ben iş yerindeyim daha bir şey yemedim çok yoğun zaten ben gelene kadar yemek bitmiş ....karnım aç değil daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım arada yazarsın ama tabloya almam seni o halde ..hepiniz giderseniz artık tek başımaCanım ben de 4.takıma devam ediyorum. İkisini bir takip etmek zor olacak benim için. Fırsat buldukça girerim. Ama düzenli zor.
Iyi akşamlar kabul edersen ben de katılmak isterimHiç acikmadim saat 18 den sonra yemek yemicem artık inşallah şu anda acikmasamda bugün yediğim
21 Şubat 2019
15 adet badem cïğ :180 kalori
Kim benden daha az yedi bugün bence ben kazandım
Iyi akşamlar kabul edersen ben de katılmak isterim[/QUOTE
Tabiki de canım yarın sabah mezuran varsa vücut ölçülerini yazarsın yoksa bir iple kemdini ölç istersen her hafta farka bakqrsin :* .
Tartıyada yanına ekleyelim haklısın benim kilo 58.5 du mesela sende al ölçülerini yarın tabloda yazarim..her pzt ölçü ve tartı yapalim
Senin verilecek kilon yokmuş canım yaTartıyada yanına ekleyelim haklısın benim kilo 58.5 du mesela sende al ölçülerini yarın tabloda yazarim..her pzt ölçü ve tartı yapalim
anladim sagol canimTamam kuzum sana bu topik her zaman açık gelmek istersen her gün yazarsak çok yersek vicdan azabi çekeriz daha dikkat ederiz diye :*
Bende 88 den indim 48 olmam lazım kısa zaman da birlikte veririz korkmaSenin verilecek kilon yokmuş canım ya
Ben sana göre çok fazlayım yaaa en son 70 ti şimdi tartılmaktan korktuğum için bilmiyorum kilomu:))
Çok güzel kilo vermişsin maşallah neler yaptın anlatsana:))Bende 88 den indim 48 olmam lazım kısa zaman da birlikte veririz korkma
Canım ben haftaya başlasam rahatsizlandim birazdeniz diyette
@Hyperborea17
sbeden
minerva1988
Birde ben varsiniz degilmi kızlar haydi fit olalım birlikte çıkmak isteyen varsa söylesin
Canım ben uğrarım ama lsuteye alma çok düzenli olmayabilirdi.deniz diyette
@Hyperborea17
sbeden
minerva1988
Birde ben varsiniz degilmi kızlar haydi fit olalım birlikte çıkmak isteyen varsa söylesin
Tamam kuzum kendini ne zaman hazır hissedersen gel ben burdayım geçmiş olsun en önemlisi sağlıkCanım ben haftaya başlasam rahatsizlandim biraz
15 badem mi. Sadece. Helal olsun sana canım.
Mükemmel kilo vermişsin ne kadar zorlandın, iradene uzun soluklu sahip çıkman çok güzel olmuş. Tebrikler
Günaydın hayırlı işler sana canımBu sabah kahvaltıda
Bir adet cennet elması kurusu : 20 kalori
7 adet yeşil zeytin : 41 kalori
Şimdi ise gidiyorum
Günaydın hayırlı işler sana canım
Afiyet olsun çok az yiyosun iradelisin maşallah sana
Sabah tartıldım şoktayım(
74.4 kg
Bel.87
Göbek.97
Kalça.106
Bacak.60
Durum vahim ne önerirsin?
İnsilun direncim var ilaç kullaniyorum buarada acilen spora başlamam lazım 2 öğün yapıcam az dengeli yiyerek olucak bu iş inşallah