- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.101
Hoşbulduk canım , sonuçlarım güzel çıktı çok şükür ..hiç bir pürüz yok ..herşeyimle tamamen hazırım artık ..
İnsanın acısı hafifliyor zannediyoruz belki de , çok garip bir ruh halinde buluyorum bazen kendimi.. zaman zaman ataklarım oluyor , deli gibi sabaha kadar ağladım dün yine mesela, oysaki 5 ay oldu belki , hiç ağlamamıştım. ama insanı tedavi eden yine kendisi .. kendimle konuştuğum zaman buluyorum doğruları .. evet ..bir evlat kaybetmek dünyadaki en büyük acı bana göre , ama ya gelecek evlatlarım.. onları da kaybetmemek için güçlü , mantıklı , aklıselim olmak zorundayız. sürekli geçmişte yaşayarak geleceğimizi feda etmeyelim..
tabiki yeniden deneyeceğiz , daha bilinçli ve daha güçlü olarak. demek sende benimle aynı zamanda düşünüyorsun , ne güzel..
belki de yeni bebeklerimiz , hayatı daha kolay kılacak bize kimbilir. hepimizin için hayırlısı olsun..öpüyorum...
iyi akşamlar canlarım nasılsınız topiğimiz çok boş kalmış neyse sizler iyi olunda bugün kendi doktorumla randevum vardı 3 lü test için kan verdim herşey yolundaymış 240 gr olmuş gelişimide önden gidiyor maşallah doktorum beni çok rahatlatıyor bu sefer preeklemsi olmayacaksın dedi gerilik başlarsa iğnenin dozunu artıracağız dedi mutlu bir şekilde döndük evimize
nehirinannesi esram ve diğer bebek isteyen arkadaşlara sizlerede hayırlı zamanda hayırlı evlet versin yüce rabbim
gökçe nerelerdesin kız haber ver keseyi gördünüzmü nasıl gidiyor hamilelik
kadesa canım nerelerdesin ses ver
Nigarım dün aklıma geldin,napıyor bu kız dedim hiç haber yok..herşey yolundaymış çok sevindim..ben tatildeyim,eşimin memleketindeydik bir süre sonrada biraz gezdik. kk'dan tanıdığım 2 yakın arkadaşımla yüzyüze görüştük( keşke sizlerle de tanışabilsek) güzel geçen 3 hafta yaşadım yani:)..gökçe,esra,lütfiye nasıllar acaba?????
canım benim keşke imkanlar elversede yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu demi ama dünya küçük ben anlamıştım eşinin memleketinde olduğunu iyi tatiller canım çocukları benim içinde öp ben iyiyim çok şükür bizim buralarda çok sıcak nefes alamıyorum ama herşeye rağmen umutluyum mutluyumNigarım dün aklıma geldin,napıyor bu kız dedim hiç haber yok..herşey yolundaymış çok sevindim..ben tatildeyim,eşimin memleketindeydik bir süre sonrada biraz gezdik. kk'dan tanıdığım 2 yakın arkadaşımla yüzyüze görüştük( keşke sizlerle de tanışabilsek) güzel geçen 3 hafta yaşadım yani:)..gökçe,esra,lütfiye nasıllar acaba?????
Nigarcım merhaba canım , gözyaşlarıma hakim olamadım yazdıklarını okurken , ama mutluluktan.Maaşallah size kırkbinkere ....
iyi olamana çok sevindim ..,inşallah canım en yakın zamanda Allah bizede yaşatsın bu mutluluğu..öpüyorum kocaman ....
selam canlar nasılsınız ben sıcaklar dışında iyiyim normalde sıcağı severdim ama hamilelikten kaynaklansa gerek nefes almakta zorlanıyorum bir halsizlik yorgunluk var üstümde üçlü testimizin sonucu temiz çıkmış hepinizi öpüyorum
canım üçlü test sonucuna çok sevindim..evet sıcaklar çok fena,biz bile burada perişan olduk.aman dikkat et kendine,bol bol su iç akşamları dışarı çık.ben iyi değilim,diş ağrısı çekiyorum.berbat bişeymiş bu,canım fena yanıyor.cuma çektireceğim İnşallah..tabii o güne kadar kafayı yemezsem :)
selam canlar nasılsınız ben sıcaklar dışında iyiyim normalde sıcağı severdim ama hamilelikten kaynaklansa gerek nefes almakta zorlanıyorum bir halsizlik yorgunluk var üstümde üçlü testimizin sonucu temiz çıkmış hepinizi öpüyorum
canım üçlü test sonucuna çok sevindim..evet sıcaklar çok fena,biz bile burada perişan olduk.aman dikkat et kendine,bol bol su iç akşamları dışarı çık.ben iyi değilim,diş ağrısı çekiyorum.berbat bişeymiş bu,canım fena yanıyor.cuma çektireceğim İnşallah..tabii o güne kadar kafayı yemezsem :)
canım benim , testlerin iyi çıkmış çok sevindim .kendine dikkat et nigarım . bu arada sen ne zaman izin alacaksın , doktorun bu konuda ne diyor ? birde kilo alımın nasıl 20.haftaya geldin maşallah ..Hadi yolu yarıladın hayırlısı ile.. Sıcaklara dikkat canım benim..öpüyorum ve sevgiyle sarılıyorum sana...
sağol canım adım adım ilerliyoruz bakalım valla izin konusunda birşey söylemedi benimde allaha şükür çok sıkıntım yok şimdilik çalışıyorum işyerinda rahatım kilo alımım iyi gidiyor toplamda 3.5 kilo aldım çok temkinli gidiyoruz tuz kesinlikle kullanmıyorum bol kalsiyum alıyorum sen nasılsın çalışmalar başladımı?
anladım tatlım , inşallah hep böyle gidecek .maaşallah kilo alımında gayet iyi .bende zaten beslenme olarak tuzsuz ve karbonhidratsız beslenmeye alıştım, folbiolü düzenli kullanıyorum.hakkımızda hayırlısı. çalışmalar derken ben zaten korunmayı bıraktığım anda hamile kalmıştım o konuda sıkıntı yok.adetim dün bitti , veee artık bu seneki son adetim olmasını ümid ediyorum diyeyim ben sana
inşallah canım hep böyle gider canım sen coraspin kullanmıyormuydun? hadi inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin stres yapma rahat ol
İnşallah canım .. Ben coraspin kullanmıyorum , bende pıhtılaşma çıkmamıştı çünkü ..
birde nigar çin takvimine göre senin bebeğin cinsiyeti tuttumu merak ettim , hani hamile kaldığın ay ve anne yaşına göre bakılıyorya ..benim geçen defa tutmuştu ve tanıdığım bir çok gebede o takvime göre tuttu.
aman canım çin takvimine inanmıyorum ben..iki eltimde hamile takvime göre ikisininde kız görünüyo ama oğluşları olacak..o çin takvimi bende de tutmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?