Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Gözünaydın canım senin adına çok sevindim.Hayırlısıyla hamile kalacaksın inşallah.
Benim de dediğin gibi ataklarım oluyor.Kızıma dair kurduğum hayaller ve boş kalan kucağım...
Yaşasaydı şu kadar olacaktı vs vs...Şimdi onun için yapabildiğim tek şey ona pembe çiçekler götürmek,oysaki ben ona pembe elbiseler alacaktım
Şimdi mezarını yaptırmayı düşünüyoruz,bu çok acı veriyor bana.Benim hayallerim nelerdi,şimdi neler yaşıyoruz.
Allah'ımdan tek istediğim bana tez zamanda sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir kız bebek vermesi...
Umarım herkesin gönlünde yatan,dilediği olur...

iyi akşamlar canlarım nasılsınız topiğimiz çok boş kalmış neyse sizler iyi olunda bugün kendi doktorumla randevum vardı 3 lü test için kan verdim herşey yolundaymış 240 gr olmuş gelişimide önden gidiyor maşallah doktorum beni çok rahatlatıyor bu sefer preeklemsi olmayacaksın dedi gerilik başlarsa iğnenin dozunu artıracağız dedi mutlu bir şekilde döndük evimize
nehirinannesi esram ve diğer bebek isteyen arkadaşlara sizlerede hayırlı zamanda hayırlı evlet versin yüce rabbim
gökçe nerelerdesin kız haber ver keseyi gördünüzmü nasıl gidiyor hamilelik
kadesa canım nerelerdesin ses ver

Nigarım dün aklıma geldin,napıyor bu kız dedim hiç haber yok..herşey yolundaymış çok sevindim..ben tatildeyim,eşimin memleketindeydik bir süre sonrada biraz gezdik. kk'dan tanıdığım 2 yakın arkadaşımla yüzyüze görüştük( keşke sizlerle de tanışabilsek) güzel geçen 3 hafta yaşadım yani:)..gökçe,esra,lütfiye nasıllar acaba?????

Nigarcım merhaba canım , gözyaşlarıma hakim olamadım yazdıklarını okurken , ama mutluluktan.Maaşallah size kırkbinkere ....
iyi olamana çok sevindim ..,inşallah canım en yakın zamanda Allah bizede yaşatsın bu mutluluğu..öpüyorum kocaman ....

Dilekcim , iyiyiz birtanem sen nasılsın..
biz burada sıcaktan nefes alamıyoruz dışarıda o derece yani , bulunduğunuz yerin kıymetini bilin . dün nem oranı %90 a çıktı ..Antalya tarihi bir sıcak yaşıyor yine ....bebişleri öp benim için ..

canım benim keşke imkanlar elversede yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu demi ama dünya küçük ben anlamıştım eşinin memleketinde olduğunu iyi tatiller canım çocukları benim içinde öp ben iyiyim çok şükür bizim buralarda çok sıcak nefes alamıyorum ama herşeye rağmen umutluyum mutluyum

canım benim bak benide duygulandırdın lütfen yapma en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşayıp bebeğini kucağına alacaksın moralini hiç bozma ben inanıyorum bu sefer hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız allahın izniyle öpüyorum

selam canlar nasılsınız ben sıcaklar dışında iyiyim normalde sıcağı severdim ama hamilelikten kaynaklansa gerek nefes almakta zorlanıyorum bir halsizlik yorgunluk var üstümde üçlü testimizin sonucu temiz çıkmış hepinizi öpüyorum

canım üçlü test sonucuna çok sevindim ..evet sıcaklar çok fena,biz bile burada perişan olduk.aman dikkat et kendine,bol bol su iç akşamları dışarı çık.ben iyi değilim,diş ağrısı çekiyorum.berbat bişeymiş bu,canım fena yanıyor.cuma çektireceğim İnşallah..tabii o güne kadar kafayı yemezsem :)

dikkat ediyorum canım gündüz hiç dışarı çıkmıyorum akşam iftardan sonra eşimle yürüyüş yapıyoruz kızımda kayınvalimdelerde yatılı kalıyor bol sıvı almaya çalışıyorum diş ağrısıda çok zor olur ya geçmiş olsun canım hele geceleri başlamazmı ağrılar sabahda olmaz bir türlü

canım benim , testlerin iyi çıkmış çok sevindim .kendine dikkat et nigarım . bu arada sen ne zaman izin alacaksın , doktorun bu konuda ne diyor ? birde kilo alımın nasıl 20.haftaya geldin maşallah ..Hadi yolu yarıladın hayırlısı ile.. Sıcaklara dikkat canım benim..öpüyorum ve sevgiyle sarılıyorum sana...

Dilekcim çok çok geçmiş olsun canımmmm.....

sağol canım adım adım ilerliyoruz bakalım valla izin konusunda birşey söylemedi benimde allaha şükür çok sıkıntım yok şimdilik çalışıyorum işyerinda rahatım kilo alımım iyi gidiyor toplamda 3.5 kilo aldım çok temkinli gidiyoruz tuz kesinlikle kullanmıyorum bol kalsiyum alıyorum sen nasılsın çalışmalar başladımı?

anladım tatlım , inşallah hep böyle gidecek .maaşallah kilo alımında gayet iyi .bende zaten beslenme olarak tuzsuz ve karbonhidratsız beslenmeye alıştım, folbiolü düzenli kullanıyorum.hakkımızda hayırlısı. çalışmalar derken ben zaten korunmayı bıraktığım anda hamile kalmıştım o konuda sıkıntı yok.adetim dün bitti , veee artık bu seneki son adetim olmasını ümid ediyorum diyeyim ben sana

inşallah canım hep böyle gider canım sen coraspin kullanmıyormuydun? hadi inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin stres yapma rahat ol

inşallah canım hep böyle gider canım sen coraspin kullanmıyormuydun? hadi inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin stres yapma rahat ol

İnşallah canım .. Ben coraspin kullanmıyorum , bende pıhtılaşma çıkmamıştı çünkü ..
birde nigar çin takvimine göre senin bebeğin cinsiyeti tuttumu merak ettim , hani hamile kaldığın ay ve anne yaşına göre bakılıyorya ..benim geçen defa tutmuştu ve tanıdığım bir çok gebede o takvime göre tuttu.

aman canım çin takvimine inanmıyorum ben..iki eltimde hamile takvime göre ikisininde kız görünüyo ama oğluşları olacak ..o çin takvimi bende de tutmamıştı.

aman canım çin takvimine inanmıyorum ben..iki eltimde hamile takvime göre ikisininde kız görünüyo ama oğluşları olacak ..o çin takvimi bende de tutmamıştı.

Hımm.peki son adet tarihine göre değil ama , hamile kaldığın aya göre bakılıyor yani ilişki ayına göre.. öyle baktınız değilmi siz de ?
ayyy ne bileyim yaa, şimdi Allah izin verirse tekrar bir bebeğim olursa ne yalan söyleyeyim kalbimden geçen tekrar bir kız evladı sahip olmak istiyorum , tabiki her zaman dileğim sağlıklı bir evladım olması öncelikle .ama ne bileyim işte Nehir ile yarım kalan hayallerim devam edecekmiş gibi geliyor kız olursa.yine de Allah bilir , kız erker farketmez diyoruz.sağlıkla kavuşalım da inşallah... şimdi eğer ben ağustosta kalırsam çin takvimine göre erkek , eylül ekim gibi kalırsam kız çıkıyor.Hayırlısı yaaa..

Tabiiki bu arada içimde tarifsiz bir heyecan var , tekrar sıfırdan başlamak herşeye , oysa hiç bu heyecanları tekrar duyacağımı zannetmezdim .. yanılmışım.. yüzbinlerce kat daha güçlü ve istekliyim..Allahım utandırma..

nigar50

nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebeğinin cinsiyeti belli oldumu biz 12. hafta sonunda iğneyi bıraktık ama coraspirine devam ediyorum 2'li-3'lü testlerimiz yapıldı allaha şükür herşey yolunda ama daha önceki gebelikte 23. haftada sorunlar başladığı için haftada 1 yada 3 günde 1 çağıracam dedi dr tansiyonlarımda şuan iyi durumda ama benim ayaklarım çok şişiyo sende oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…