- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.061
cnm benim ya sorma benim kilolarda aynen duruyo.hatta geçen ay mantarım için kadın doğum doktoruna gittim.bana kaç aylık hamilesiniz diye sordu :))))) valla psikolojim bozulmuş durumda.aynalara küstüm resmen.ama hırs yaptım illa zayıflıycam yani kaçışı yok...
desene senle muhakkak karşılşmısızdır.çünkü doğumuma 2 hafta kalaya kadar medipole devam etti.en son hafta hst.değiştirdim bu doğumumda.ama bu bebişimide enver beye götürüyorum.bizim aile doktorumuz gibi oldu.hatta gittiğinde kiriş ailesi de hemen tanır :))) sen ozaman bana yalkın oturuyosundur terkencim.ben içerenköydeyim.senin evin nerede görüşelim vallahi.çocuklarda kaynaşır.benim keltoş paşam çok tatlı oldu sorma.kafamızda hala aa saç yokk ama ynaklarımızın maşallahı var tam ısırmalık kıvamda:))ama bakımına gelince çokkk zor yaa.canım çıkıyo.heleki 3 çocuk 3 üde erkek olunca ne sen sor ne ben söliyim.resmen saldım çayıra mevlam kayıra modundayım..:))bide taşınma işimiz çıktı bi alt sokağa taşınıyorum ama eşya çok çocuklarla toplanamıyorum inan o kadar yoruldumki resmen sakat gibi oldum kolum bacağım hiç bitarafım tutumuyo.sen napıyosun ufaklık üzüyomu seni.sende resimlerini koysana bi görmüş oluruz tatlışı..
Allah kolaylık versin canım ben de ataşehirde oturuyoırum sen içerenkoyün neresindesin carfourun neresinde kalıosun görüşelim çoksevinirim ya bende aynen saldım çyıra . bakıyorum hanımlar 6 ayda emzirerek hem inceliyor hemde bebişleri tosun gibi oluyo bizdede tam tersi zillinin kilo alımı iyice düştü yediğim içtiğim bana yarıyor maşallah:)))