• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

cnm benim ya sorma benim kilolarda aynen duruyo.hatta geçen ay mantarım için kadın doğum doktoruna gittim.bana kaç aylık hamilesiniz diye sordu :))))):1: valla psikolojim bozulmuş durumda.aynalara küstüm resmen.ama hırs yaptım illa zayıflıycam yani kaçışı yok...

desene senle muhakkak karşılşmısızdır.çünkü doğumuma 2 hafta kalaya kadar medipole devam etti.en son hafta hst.değiştirdim bu doğumumda.ama bu bebişimide enver beye götürüyorum.bizim aile doktorumuz gibi oldu.hatta gittiğinde kiriş ailesi de hemen tanır :))) sen ozaman bana yalkın oturuyosundur terkencim.ben içerenköydeyim.senin evin nerede görüşelim vallahi.çocuklarda kaynaşır.benim keltoş paşam çok tatlı oldu sorma.kafamızda hala aa saç yokk ama ynaklarımızın maşallahı var tam ısırmalık kıvamda:)):1:ama bakımına gelince çokkk zor yaa.canım çıkıyo.heleki 3 çocuk 3 üde erkek olunca ne sen sor ne ben söliyim.resmen saldım çayıra mevlam kayıra modundayım..:))bide taşınma işimiz çıktı bi alt sokağa taşınıyorum ama eşya çok çocuklarla toplanamıyorum inan o kadar yoruldumki resmen sakat gibi oldum kolum bacağım hiç bitarafım tutumuyo.sen napıyosun ufaklık üzüyomu seni.sende resimlerini koysana bi görmüş oluruz tatlışı..

Allah kolaylık versin canım ben de ataşehirde oturuyoırum sen içerenkoyün neresindesin carfourun neresinde kalıosun görüşelim çoksevinirim ya bende aynen saldım çyıra . bakıyorum hanımlar 6 ayda emzirerek hem inceliyor hemde bebişleri tosun gibi oluyo bizdede tam tersi zillinin kilo alımı iyice düştü yediğim içtiğim bana yarıyor maşallah:)))

terkencim özlettin kendini daha sık gir bilgilerinize ihtiyacımız var tekrar denedik bakalım inşallah sonumuzda seninki gibi güzel olur süt pek içemiyorum midemi bulandırıyor ama kendimi zorlamam gerek biliyorum tavsiyelerine uyacağım osteocare ne ben kullanmıyorum günlük 2 doz iğne ve haftada 2 gün coraspin kullanıyorum şimdilik bir sıkıntım yok
kiloları takma verirsin bebeğini emzir ekmeği kessen onun bile çok faydası olur iki çocuklu hayat nasıl gidiyor
esra nehirinaanesi gökçe hepsi korunmayı bıraktı bekliyoruz güzel haberlerini
arayı fazla uzatma arada fırsat buldukça yaz öpüyorum

Allaha emanet canım benim sen elinden geleniyapıorsun gerisi tevekkül .hergün 7 ayetelkürsü ihlas felak nas okumuştm ben Rabbim korusun bebişini

ooooo kimleri görüyorum .. terken gelmiş , canım yaaa özlettin kendini .ara sıra uğra yalnız bırakma bizleri..bebişin resimlerini bende merak ediyorum..
Nigarcım nasıl gördün rüyanda hayır olsun , dün gecede kız kardeşim görmüş rüyasında ikizlerim oluyormuş .Rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhh.
Gökçeciiiiiimmmmmmm , iyiyim tatlım sen nasılsınsın.Antalya ya yaz geldi , konyaaltı doldu taştı şehri görseniz cıvıl cıvıl valla , tabii bu arada sıcaklarda bastırdı. kalan kiloları bol bol yüzerek vermeye çalışacağım.:32:
Akimera , kiloları vermek istiyorsan tansiyonunu kontrol ederek lahana çorbası iç derim ben ama dikkatli olmak lazım 8 günden fazla yapma , kasları eritiyor.
ben son bir kür daha yapayım demiştim ama eritti bitirdi beni bugün itibari ile bıraktım , bol hareket ve dikkatli beslenmeyle devam etmeyi düşünüyorum.
hamile kaldığım kilo dan 8 kilo gerideyim diyordum ya kızlar, şu an tam 11 kilo gerideyim . şaka gibi valla azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor .kuş gibi oldum..
dilekcim , esracım , bebek07 , ranaecrin , bebek07 sizler nasılsınız bakiiiimmm :15:

maşallah canım benim ya dediğin igibi azmin elinden bişy kurtulmuyor birazda ben azmetsem:)) benim içinde bol bol yüz buralarda çok sıcak facede resmlerimiz var buraya eklemeyi beceremedim ekleyelimbirbirimizi esra klç
diye ararsan bulabilirsin

Canlarım 4 haftalık hamileyim :)) Çok mutluyum. İğnelerimi de aldım hayırlısı Allah'tan artık.

Gökçeeeeeeeeeeeeeeeee :52: :52: canım benimmmm...
Ayyy şok oldum resmen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Canım benim , nasıl mutlu oldum anlatamam....Hayırlısı ile kavuşmanı diliyorum bebeğine ..bütün dualarım sizinle biliyorsunuz...
:16::16::16:
çok mutlu oldum..

Canlarım 4 haftalık hamileyim :)) Çok mutluyum. İğnelerimi de aldım hayırlısı Allah'tan artık.

oyyyyyyyy çok çok mutlu oldum,günün en güzel haberi bu:64::64:...canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,Maaşallah o zaman sana ve bebişimize:nazar::nazar:

darısı Esramın ve Lütfiyemin başına İnşallah..ve tüm isteyenlerin.

günaydın canlar cumanız mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul eylesin benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey çok iyi ikili tarama testim temiz çıkmış çok mutlu oldum hiç kilo almamamışım doktorum çok tebrik etti çok istikrarlı gidiyorsun hep böyle devam et dedi kızımıda götürdük kontrole kızıma cinsiyeti ne olsun dedi oda kız istiyordu tabi dediği gibi olmadı oğluşum olacakmış rabbime çok şükür hep hayalimdi 1 kız 1 erkek eşimde çok mutlu benden habersiz isim bile düşünmüş aklındaki isim beratmış yinede sen bilirsin dedi doktorda çok beğendi ismi
bir sürü ilaç yazdı koskoca bir poşetle ilaç aldık 3 aylık iğne yazdı iğneler biraz zor bulunuyor diye sonra demir hapı calsiyum balık yağı birde kan verdik sonuçlarına göre ne diyecek bakalım
bu arada işyerinde bazı sorunlarım vardı oda arkadaşımla tartışmıştık pazartesi yeni bir yerde başlayacağım idarecilerim çok anlayışlı davrandı sağolsunlar senin hiç üzülmemen gerek gerekirse raporda aldırtırız dediler gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş çok moralda veriyorlar hepinizi kocaman öpüyorum

günaydın canlar cumanız mübarek olsun rabbim tüm dularımızı kabul eylesin benimde dün doktor kontrolüm vardı herşey çok iyi ikili tarama testim temiz çıkmış çok mutlu oldum hiç kilo almamamışım doktorum çok tebrik etti çok istikrarlı gidiyorsun hep böyle devam et dedi kızımıda götürdük kontrole kızıma cinsiyeti ne olsun dedi oda kız istiyordu tabi dediği gibi olmadı oğluşum olacakmış rabbime çok şükür hep hayalimdi 1 kız 1 erkek eşimde çok mutlu benden habersiz isim bile düşünmüş aklındaki isim beratmış yinede sen bilirsin dedi doktorda çok beğendi ismi
bir sürü ilaç yazdı koskoca bir poşetle ilaç aldık 3 aylık iğne yazdı iğneler biraz zor bulunuyor diye sonra demir hapı calsiyum balık yağı birde kan verdik sonuçlarına göre ne diyecek bakalım
bu arada işyerinde bazı sorunlarım vardı oda arkadaşımla tartışmıştık pazartesi yeni bir yerde başlayacağım idarecilerim çok anlayışlı davrandı sağolsunlar senin hiç üzülmemen gerek gerekirse raporda aldırtırız dediler gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş çok moralda veriyorlar hepinizi kocaman öpüyorum

Canım benimmm. çok sevindim senin adına , demek oğluş geliyor.Rabbim sağsalim miyadında kucağına almayı nasip eder inşallahhh.
Ne güzel oldu valla , sayfamız şenlendi .
Allahım o güzel gönlüne göre versin herşeyi .
işyerindeki arkadaşlardan da Allah razı olsun. ne güzel.
kilo almamanda çok iyi , maaşallahhhhhh kırkbinkere ...güzel kalpli arkadaşım benim.

Canım benimmm. çok sevindim senin adına , demek oğluş geliyor.Rabbim sağsalim miyadında kucağına almayı nasip eder inşallahhh.
Ne güzel oldu valla , sayfamız şenlendi .
Allahım o güzel gönlüne göre versin herşeyi .
işyerindeki arkadaşlardan da Allah razı olsun. ne güzel.
kilo almamanda çok iyi , maaşallahhhhhh kırkbinkere ...güzel kalpli arkadaşım benim.
inşallah canım hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız sendende güzel haberler bekliyoruz canım benim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz için hergün dua ediyorum hepimizin gönlüne göre olsun

Nigarım oğluşumuz geliyor demek,çok sevindim :emir_bebek: :nazar:

evet canım oğluşum olacak allah nasip ederse

nigarcım hadi hayırlısı bakalım hülya gibi sende beratını kucağına alırsın inşallah ismi sevdim çünkü oğlumun ismi.gökçe senin adına da çok mutlu oldum arkadaşım düzenli takip çok önemli.hülya akimera kardeşlerim gibi olsun inşallah şansınız kocaman öptüm siziiiii...

nigarcım hadi hayırlısı bakalım hülya gibi sende beratını kucağına alırsın inşallah ismi sevdim çünkü oğlumun ismi.gökçe senin adına da çok mutlu oldum arkadaşım düzenli takip çok önemli.hülya akimera kardeşlerim gibi olsun inşallah şansınız kocaman öptüm siziiiii...
inşallah canım bende sağlıklı miadında kucağıma alabilirim oğlunun adıdamı berat benimde hoşuma gitti dualarını esirgeme bizlerden bizde kocaman öpüyoruz

Allahımmm çok mutlu oldum şu anda gözyaşlarım okur okumaz akıverdi.Canım benim çok duygulandım sanki yanımda olsan sarılcam sana Dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla inşaallah bu sefer yüzümüz gülecek.hadi hayırlısı bu hafta çok süper geçecek benim için çok öptümmmmmm

canım benim ya hayırlı uğurlu olsun oğluşun tekrar, kendine çok dikkat et hamile duası kabul olur derler bize dua etmeyi unutma.öptüm

Allahımmm çok mutlu oldum şu anda gözyaşlarım okur okumaz akıverdi.Canım benim çok duygulandım sanki yanımda olsan sarılcam sana Dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla inşaallah bu sefer yüzümüz gülecek.hadi hayırlısı bu hafta çok süper geçecek benim için çok öptümmmmmm

Teşekkür ederim hayatım "sizlerle" bu mutluluğu paylaşmak bir başka güzel oluyor. Acımıza da sevincimize de burada ortağız biz. Senin de bize güzel haberler vermeni öyle çok istiyorumki.

Nigarım sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Sevincimi herkes paylaştı burada. Öyle mutlu oldumki. iyiki buldum sizi ben. Yoksa ne yapacaktım. Hepinizi seviyorum :)) Şimdi hepinize sarulmak istiyorum, Esra, Lütfiye, Nigar, Dilek, bebek 07, terken... Keşke beraber olsaydık.

Hepinizi seviyorum hepinize sarılmak istiyorum, Esra, Lütfiye, Dilek , Nigar, bebek 07... Hepinize. Aylar önce acıma ortak oldunuz şimdi mutluluğuma.İyiki varsınız.

Son düzenleme:
Back