Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canımmm çok mutlu oldum inan.inş.sorunsuz bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.dualarım sizinle:))

Beraattt...çok sevdiğim bir isim.güzel arkadaşım inş.hayırlısı olur.ben inanıyorum ki burdaki herkes bebeğini sorunsuz bir şekilde kucağına alacak. biz her şeyden önce inanıyoruz.gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz.Rabbim hepimizi güldürsün.
hadiii kızlar sırada kim(ler) var:)))

canım benim ya hayırlı uğurlu olsun oğluşun tekrar, kendine çok dikkat et hamile duası kabul olur derler bize dua etmeyi unutma.öptüm
esram canım arkadaşım dua etmezmeyim hiç hepimiz için hergün dua ediyorum inanıyorumki sende lütfiyede yakın zamanda aramıza katılacaksınız dikkat ediyorum canım öpüyorum

inşallah canım inşallah burası gerçekten çok farklı bir ortam sevincimizde de mutluluğumuzda da hep beraberiz inşallah hep böyle olur kimbilir belki gerçek hayatta da tanışma fırsatı buluruz keşke sizleri tanımayı o kadar çok isterimki kendine iyi bak yorma kendini olurmu?

inşallah canım hepimiz sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğimizi kucağımıza alırız önce yüce rabbime sığınıp duamızı edip bekleyeceğiz sırada lütfiye esra var sonrada sen kimbilir ama tekrar gebe kalmadan bütün araştırmalarını mutlaka yaptır dularınızı esirgemeyin lütfen bizlerden

Lütfiyecim; gayet iyiyim. Keyfim yerinde bugün kesesini gördüm bebeğimin. Nigarcım; kendimi yormuyorum merak etme, bol bol dinleniyorum. İlk gebeliğimdeki gibi çok uykum geliyor zaten tutamyorum kendimi göz kapaklarım düşüveriyor. Uğur Böceği; iyi dileklerin çin sağol canım sen de zamanı gelince bize mutlu haberini verirsin inşallah. İnşallah daha iyisindir artık. Ranaecrin sen de sağol canım.
1 Temmuzda uzunnnnn bir tatile çıkıyorum, Kuşadası'na gideceğim. Orada bilgisayarım yok ama ablamın internetinden girmeye çalışacağım. Fazla uğrayamayacağım için sizi unutacağım sanmayın sakın :) Sevgilerimleeeeeee

kızlarr ..napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.
iyisiniz inşallah..
hamişler nasılsınız ?
iyiyiz canım merak etme işyerinde bilgisayarım yok o yüzden yazamıyorum sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah

canım keseyide görmüşsünüz ne güzel darısı kalp atışlarına inşallah tatile neyle gideceksiniz yol uzun malum dikkat et kendine
benimde öyle çok uykum geliyordu şimdi biraz geçti öpüyorum

Arabayla gidicez ama dura dura, 1 hafta Mersinde kalacağız 1 hafta Antalya sonra Kuşadası. Dönüşüm uçakla olacak. Olabildiğince dinlenerek geçecek.

canım benimm, dikkat et kendince .. mümkün olduğunca dinlenmene bak .plesantanın iyi gelişmesi için bu şart.kendini şımart, en önemli sensin şu an , öyle düşün ona göre davran..
Antalya'da nerede kalacaksınız haber ver bana , 2 temmuz ile 11 temmuz arası bodrumda olacağım ama sen buraya gelinceye kadar bende dönmüş olurum herhalde , denk gelirse görüşmek isterim seninle

iyiyiz canım merak etme işyerinde bilgisayarım yok o yüzden yazamıyorum sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah

canım bende iyiyim teşekkür ederim ,sizlerden iyi haberleri aldıkça daha bir mutlu oluyorum.
bildiğin gibi devam bir hızla zayıflama çabaları devam ediyor ama bu aralar abarttım sanırım .pek bir halsiz düştüm karbonhidratı tamamen kesince halsiz kalıyorsun ama ne yapalım mecburum.onun dışında iyiyim.
cuma günü tatile çıkıyorum , 1 hafta bodrum' a gideceğim nasipse..1 ay iznim var 1 haftasını kullanacağım şimdilik..

kendine ve bebişe iyi bak tatlımm...

9-10-11-12 temmuzda Antalyada olacağız canım, polisevinde kalacağız. inş denk gelir de görüşürüz. Telefonumu facete yazarım.

Evet galiba herkes tatilde aman süper mutlu inşaallah verimli bi tatil olur (nehirinannesi :)))...

Canlarım ben tatil yapamıyorum yanımdaki arkadaşım daha öncede yazmışımdır doğum yaptı ve izinli eylül başına kadar yalnızım ve izin yok. Allah hayırlısını versin bekliyoruz bakalım. daha bende bi değişiklik yok....biraz üzülüyorum tabi ama napalım hayırlısı olsun diyorum. Dualarınızı esirgemeyin.

Çelikprenses ve Nigarımın durumları inşaallah iyidir.Bi kaç satır yazı verin de merakımız gitsin canlarım.Kadesa cığımıda öpüyorum herkesi kucaklıyorum.tüm arkadaşlara iyi tatller benim yerimede gezin ve yüzün.

kızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geldiiimmmmm .... ne kadar sessizleşmiş buralar , resmen dutluk olmuş yavvv.. hepinizi çok özledim.
nasılsınız iyisiniz inşallah , hamişler asıl sizin nasıl gidiyor .. çok merak ediyorum sizleri..
Gökçecim , tatlım geçen cuma döndüm geziden ,çoktan gitmiştir bu dedim , üzüldüm denk gelemedik , kısmet olmadı.oysa nasıl heyecanlanmıştım belki görüşürüz diye ama nasip değilmiş naapalım. hep aklımdasınız ..
aman bu ne sıcak yaavvv, artık o kadar çok sıcakki geçen akşam yazık antalyadakilere diye haberlerde geçiyordu düşünün artık , 51 dereceyi gördük en son.Allah yardımcımız olsun..
Nigarcım geçmiş doğum gününü kutlarım bir tanem , face ye 1-2 dakika baktım , yazamadım..Nice senelere inşallah sağlıkla sıhhatle.
hamilelik nasıl gidiyor, umarım iyisindir, kendine çok dikkat et bütün dualarım sizlerle biliyorsun.
Esracım Eylül e kadar izin yok demişsin , zaten sıcakta da gezilmiyor , en iyisi klimalı ortamdan çıkmamak.
bende bu sabah sağlık ocağına gittim , kan verdim tahlil için . yarın sonuçları alacağım.. kan değerlerimde bir değişiklik var mı genel bir kontrol yaptırayım dedim, ağustosta hamile kalmak istiyorum artık , son bir kez baktırayım da . gerisi Allah a emanet Hayırlısı .
Kadesa,akimera,ranaecrin,bebek07,izmirli, uğurböceği ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlarım. sizler nasılsınız hu huuuuuu

Hoşgeldin canım benim face de gördüm resimlerini, nasıldı tatil...evet antalya felakettir heralde şimdi şu anda pişiyorum bu saatte evde.bizim iş çok klimalı sayılmaz ama dışarıda da değilim annemler yazlıkta evden dışarı çıkamıyolarmış :) ramazanıda atlatalımda bakalım bayramda kaçarız belki bi yerlere aslında pek huyum değildir ama galiba akraba eş dost çok buralarda durmaz gibi geliyor.bakalım.sen neler yapıyosun.ağustosta mı inşalllah bakalım ama hemen olmuyo valla bende saldım artık düşünmicem dedim kendi kendime takıntı olup çıkcak, o kadar bozulmayan psikoloji bozulacak en sonunda. Allah biliyo en nihayetinde. hayırlı bi haber alırız inşaallah en kısa zamanda bizde birbirimizden...sonuçları yaz burayada çok ama çok öptüm canım benim...:55

Hoşgeldin canım,tatil iyi gelmiştir.
Kan vermişsin umarım sonuçlar iyi çıkar ve hayırlısıyla hamile kalırsın.Yeniden hamile kalmayı düşünmek bile insanın acısını biraz olsun hafifletiyor di mi? Ben de kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Canım , hoşbulduk ... tatil iyi gelmezmi hiç fazla izin yapmadım zaten , hemen işe döndüm ara verince tekrar işe başlamak ağır geliyor..
bu sabah tahlil sonuçlarını aldım , doktorla görüştüm .. herşeyim gayet normal çıktı , hiç bir terslik yok çok şükür.
doktor hemen korunmayı bırakmamı tavsiye etti , hamileliğim sıcaklara denk gelmezmiş ve rahat bir hamilelik geçirirmişim. özellikle antalya da hanımların yazın hamile olması çok riskli diyor , sıcaklardan dolayı ödem oluşuyorya o bakımdan , o yüzden mart, nisan gibi doğum yapacak şekilde geriye dönük 9 ay hesapla hamile kal dedi , e yapıyorum benimde hemen hiç gecikmeden hamile kalmam gerekiyor.nasıl olacak bilmiyorum..hayırlısı diyorum..eski sayfaları bir süreliğine kapatıp , yeni bir sayfa açmalıyız tatlım benim. hadi sende takıl bana beraber aşalım bu zamanı ...öpüyorum ..kendine çok iyi bak , sağlıkla kal..

Hoşbulduk canım , sonuçlarım güzel çıktı çok şükür ..hiç bir pürüz yok ..herşeyimle tamamen hazırım artık ..
İnsanın acısı hafifliyor zannediyoruz belki de , çok garip bir ruh halinde buluyorum bazen kendimi.. zaman zaman ataklarım oluyor , deli gibi sabaha kadar ağladım dün yine mesela, oysaki 5 ay oldu belki , hiç ağlamamıştım. ama insanı tedavi eden yine kendisi .. kendimle konuştuğum zaman buluyorum doğruları .. evet ..bir evlat kaybetmek dünyadaki en büyük acı bana göre , ama ya gelecek evlatlarım.. onları da kaybetmemek için güçlü , mantıklı , aklıselim olmak zorundayız. sürekli geçmişte yaşayarak geleceğimizi feda etmeyelim..
tabiki yeniden deneyeceğiz , daha bilinçli ve daha güçlü olarak. demek sende benimle aynı zamanda düşünüyorsun , ne güzel..
belki de yeni bebeklerimiz , hayatı daha kolay kılacak bize kimbilir. hepimizin için hayırlısı olsun..öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…