- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.081
Canlarım 4 haftalık hamileyim :)) Çok mutluyum. İğnelerimi de aldım hayırlısı Allah'tan artık.
Nigarım sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Sevincimi herkes paylaştı burada. Öyle mutlu oldumki. iyiki buldum sizi ben. Yoksa ne yapacaktım. Hepinizi seviyorum :)) Şimdi hepinize sarulmak istiyorum, Esra, Lütfiye, Nigar, Dilek, bebek 07, terken... Keşke beraber olsaydık.
inşallah canım hep beraber sağlıkla kucağımıza alırız sendende güzel haberler bekliyoruz canım benim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimiz için hergün dua ediyorum hepimizin gönlüne göre olsun
evet canım oğluşum olacak allah nasip ederse
esram canım arkadaşım dua etmezmeyim hiç hepimiz için hergün dua ediyorum inanıyorumki sende lütfiyede yakın zamanda aramıza katılacaksınız dikkat ediyorum canım öpüyorumcanım benim ya hayırlı uğurlu olsun oğluşun tekrar, kendine çok dikkat et hamile duası kabul olur derler bize dua etmeyi unutma.öptüm
inşallah canım inşallah burası gerçekten çok farklı bir ortam sevincimizde de mutluluğumuzda da hep beraberiz inşallah hep böyle olur kimbilir belki gerçek hayatta da tanışma fırsatı buluruz keşke sizleri tanımayı o kadar çok isterimki kendine iyi bak yorma kendini olurmu?Nigarım sağlıklı bir oğlun olsun inşallah. Sevincimi herkes paylaştı burada. Öyle mutlu oldumki. iyiki buldum sizi ben. Yoksa ne yapacaktım. Hepinizi seviyorum :)) Şimdi hepinize sarulmak istiyorum, Esra, Lütfiye, Nigar, Dilek, bebek 07, terken... Keşke beraber olsaydık.
inşallah canım hepimiz sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğimizi kucağımıza alırız önce yüce rabbime sığınıp duamızı edip bekleyeceğiz sırada lütfiye esra var sonrada sen kimbilir ama tekrar gebe kalmadan bütün araştırmalarını mutlaka yaptır dularınızı esirgemeyin lütfen bizlerdenBeraattt...çok sevdiğim bir isim.güzel arkadaşım inş.hayırlısı olur.ben inanıyorum ki burdaki herkes bebeğini sorunsuz bir şekilde kucağına alacak. biz her şeyden önce inanıyoruz.gerekli önlemleri almaya çalışıyoruz.Rabbim hepimizi güldürsün.
hadiii kızlar sırada kim(ler) var:)))
Teşekkür ederim hayatım "sizlerle" bu mutluluğu paylaşmak bir başka güzel oluyor. Acımıza da sevincimize de burada ortağız biz. Senin de bize güzel haberler vermeni öyle çok istiyorumki.
iyiyiz canım merak etme işyerinde bilgisayarım yok o yüzden yazamıyorum sen nasılsın keyfin yerindedir inşallahkızlarr ..napıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor.
iyisiniz inşallah..
hamişler nasılsınız ?
Lütfiyecim; gayet iyiyim. Keyfim yerinde bugün kesesini gördüm bebeğimin. Nigarcım; kendimi yormuyorum merak etme, bol bol dinleniyorum. İlk gebeliğimdeki gibi çok uykum geliyor zaten tutamyorum kendimi göz kapaklarım düşüveriyor. Uğur Böceği; iyi dileklerin çin sağol canım sen de zamanı gelince bize mutlu haberini verirsin inşallah. İnşallah daha iyisindir artık. Ranaecrin sen de sağol canım.
1 Temmuzda uzunnnnn bir tatile çıkıyorum, Kuşadası'na gideceğim. Orada bilgisayarım yok ama ablamın internetinden girmeye çalışacağım. Fazla uğrayamayacağım için sizi unutacağım sanmayın sakın :) Sevgilerimleeeeeee
iyiyiz canım merak etme işyerinde bilgisayarım yok o yüzden yazamıyorum sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah
canım keseyide görmüşsünüz ne güzel darısı kalp atışlarına inşallah tatile neyle gideceksiniz yol uzun malum dikkat et kendine
benimde öyle çok uykum geliyordu şimdi biraz geçti öpüyorum
Lütfiyecim; gayet iyiyim. Keyfim yerinde bugün kesesini gördüm bebeğimin. Nigarcım; kendimi yormuyorum merak etme, bol bol dinleniyorum. İlk gebeliğimdeki gibi çok uykum geliyor zaten tutamyorum kendimi göz kapaklarım düşüveriyor. Uğur Böceği; iyi dileklerin çin sağol canım sen de zamanı gelince bize mutlu haberini verirsin inşallah. İnşallah daha iyisindir artık. Ranaecrin sen de sağol canım.
1 Temmuzda uzunnnnn bir tatile çıkıyorum, Kuşadası'na gideceğim. Orada bilgisayarım yok ama ablamın internetinden girmeye çalışacağım. Fazla uğrayamayacağım için sizi unutacağım sanmayın sakın :) Sevgilerimleeeeeee
iyiyiz canım merak etme işyerinde bilgisayarım yok o yüzden yazamıyorum sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah
canım benimm, dikkat et kendince .. mümkün olduğunca dinlenmene bak .plesantanın iyi gelişmesi için bu şart.kendini şımart, en önemli sensin şu an , öyle düşün ona göre davran..
Antalya'da nerede kalacaksınız haber ver bana , 2 temmuz ile 11 temmuz arası bodrumda olacağım ama sen buraya gelinceye kadar bende dönmüş olurum herhalde , denk gelirse görüşmek isterim seninle
kızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldiiimmmmm .... ne kadar sessizleşmiş buralar , resmen dutluk olmuş yavvv.. hepinizi çok özledim.
nasılsınız iyisiniz inşallah , hamişler asıl sizin nasıl gidiyor .. çok merak ediyorum sizleri..
Gökçecim , tatlım geçen cuma döndüm geziden ,çoktan gitmiştir bu dedim, üzüldüm denk gelemedik , kısmet olmadı.oysa nasıl heyecanlanmıştım belki görüşürüz diye ama nasip değilmiş naapalım. hep aklımdasınız ..
aman bu ne sıcak yaavvv, artık o kadar çok sıcakki geçen akşam yazık antalyadakilere diye haberlerde geçiyordu düşünün artık , 51 dereceyi gördük en son.Allah yardımcımız olsun..
Nigarcım geçmiş doğum gününü kutlarım bir tanem , face ye 1-2 dakika baktım , yazamadım..Nice senelere inşallah sağlıkla sıhhatle.
hamilelik nasıl gidiyor, umarım iyisindir, kendine çok dikkat et bütün dualarım sizlerle biliyorsun.
Esracım Eylül e kadar izin yok demişsin , zaten sıcakta da gezilmiyor , en iyisi klimalı ortamdan çıkmamak.
bende bu sabah sağlık ocağına gittim , kan verdim tahlil için . yarın sonuçları alacağım.. kan değerlerimde bir değişiklik var mı genel bir kontrol yaptırayım dedim, ağustosta hamile kalmak istiyorum artık , son bir kez baktırayım da . gerisi Allah a emanet Hayırlısı .
Kadesa,akimera,ranaecrin,bebek07,izmirli, uğurböceği ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlarım. sizler nasılsınız hu huuuuuu
kızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldiiimmmmm .... ne kadar sessizleşmiş buralar , resmen dutluk olmuş yavvv.. hepinizi çok özledim.
nasılsınız iyisiniz inşallah , hamişler asıl sizin nasıl gidiyor .. çok merak ediyorum sizleri..
Gökçecim , tatlım geçen cuma döndüm geziden ,çoktan gitmiştir bu dedim, üzüldüm denk gelemedik , kısmet olmadı.oysa nasıl heyecanlanmıştım belki görüşürüz diye ama nasip değilmiş naapalım. hep aklımdasınız ..
aman bu ne sıcak yaavvv, artık o kadar çok sıcakki geçen akşam yazık antalyadakilere diye haberlerde geçiyordu düşünün artık , 51 dereceyi gördük en son.Allah yardımcımız olsun..
Nigarcım geçmiş doğum gününü kutlarım bir tanem , face ye 1-2 dakika baktım , yazamadım..Nice senelere inşallah sağlıkla sıhhatle.
hamilelik nasıl gidiyor, umarım iyisindir, kendine çok dikkat et bütün dualarım sizlerle biliyorsun.
Esracım Eylül e kadar izin yok demişsin , zaten sıcakta da gezilmiyor , en iyisi klimalı ortamdan çıkmamak.
bende bu sabah sağlık ocağına gittim , kan verdim tahlil için . yarın sonuçları alacağım.. kan değerlerimde bir değişiklik var mı genel bir kontrol yaptırayım dedim, ağustosta hamile kalmak istiyorum artık , son bir kez baktırayım da . gerisi Allah a emanet Hayırlısı .
Kadesa,akimera,ranaecrin,bebek07,izmirli, uğurböceği ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlarım. sizler nasılsınız hu huuuuuu
Hoşgeldin canım benim face de gördüm resimlerini, nasıldı tatil...evet antalya felakettir heralde şimdi şu anda pişiyorum bu saatte evde.bizim iş çok klimalı sayılmaz ama dışarıda da değilim annemler yazlıkta evden dışarı çıkamıyolarmış :) ramazanıda atlatalımda bakalım bayramda kaçarız belki bi yerlere aslında pek huyum değildir ama galiba akraba eş dost çok buralarda durmaz gibi geliyor.bakalım.sen neler yapıyosun.ağustosta mı inşalllah bakalım ama hemen olmuyo valla bende saldım artık düşünmicem dedim kendi kendime takıntı olup çıkcak, o kadar bozulmayan psikoloji bozulacak en sonunda. Allah biliyo en nihayetinde. hayırlı bi haber alırız inşaallah en kısa zamanda bizde birbirimizden...sonuçları yaz burayada çok ama çok öptüm canım benim...:55
Hoşgeldin canım,tatil iyi gelmiştir.
Kan vermişsin umarım sonuçlar iyi çıkar ve hayırlısıyla hamile kalırsın.Yeniden hamile kalmayı düşünmek bile insanın acısını biraz olsun hafifletiyor di mi? Ben de kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?