kızzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldiiimmmmm .... ne kadar sessizleşmiş buralar , resmen dutluk olmuş yavvv.. hepinizi çok özledim.
nasılsınız iyisiniz inşallah , hamişler asıl sizin nasıl gidiyor .. çok merak ediyorum sizleri..
Gökçecim , tatlım geçen cuma döndüm geziden ,çoktan gitmiştir bu dedim
, üzüldüm denk gelemedik , kısmet olmadı.oysa nasıl heyecanlanmıştım belki görüşürüz diye ama nasip değilmiş naapalım. hep aklımdasınız ..
aman bu ne sıcak yaavvv, artık o kadar çok sıcakki geçen akşam yazık antalyadakilere diye haberlerde geçiyordu düşünün artık , 51 dereceyi gördük en son.Allah yardımcımız olsun..
Nigarcım geçmiş doğum gününü kutlarım bir tanem , face ye 1-2 dakika baktım , yazamadım..Nice senelere inşallah sağlıkla sıhhatle.
hamilelik nasıl gidiyor, umarım iyisindir, kendine çok dikkat et bütün dualarım sizlerle biliyorsun.
Esracım Eylül e kadar izin yok demişsin , zaten sıcakta da gezilmiyor , en iyisi klimalı ortamdan çıkmamak.
bende bu sabah sağlık ocağına gittim , kan verdim tahlil için . yarın sonuçları alacağım.. kan değerlerimde bir değişiklik var mı genel bir kontrol yaptırayım dedim, ağustosta hamile kalmak istiyorum artık , son bir kez baktırayım da . gerisi Allah a emanet Hayırlısı .
Kadesa,akimera,ranaecrin,bebek07,izmirli, uğurböceği ve diğer ismini sayamadığım arkadaşlarım. sizler nasılsınız hu huuuuuu