- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.121
canım coraspini pıhtılaşması olmayanlarda kullanıyor ama doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği benimki çin takvimine göre tuttu kızımdada tutmuştu inşallah gönlüne göre olur bitanemİnşallah canım .. Ben coraspin kullanmıyorum , bende pıhtılaşma çıkmamıştı çünkü ..
birde nigar çin takvimine göre senin bebeğin cinsiyeti tuttumu merak ettim , hani hamile kaldığın ay ve anne yaşına göre bakılıyorya ..benim geçen defa tutmuştu ve tanıdığım bir çok gebede o takvime göre tuttu.
nigar50
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebeğinin cinsiyeti belli oldumu biz 12. hafta sonunda iğneyi bıraktık ama coraspirine devam ediyorum 2'li-3'lü testlerimiz yapıldı allaha şükür herşey yolunda ama daha önceki gebelikte 23. haftada sorunlar başladığı için haftada 1 yada 3 günde 1 çağıracam dedi dr tansiyonlarımda şuan iyi durumda ama benim ayaklarım çok şişiyo sende oluyomu
iyiyim canım seni çok merak etmiştim arada gir iyi olduğunu bilelim cinsiyetimiz belli erkek olacak seninde erkekmiş benimde 2li 3lü yapıldı bir sorun yok tansiyonumda normal gidiyor ben tuz kesinlikle kullanmıyorum iğneyei neden kesdiniz acaba ben doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanacağım benimde önceki gebeliğimde 20. haftalarda başlamıştı şikayetlerim bu sefer inşallah başlamaz benim doktor 1 ay sonraya randevu verdi ayakların sıcaklardanmı şişiyorki bende yok canım kendine ve oğluşumuza iyi bak öpüyorum