- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.101
Hoşbulduk canım , sonuçlarım güzel çıktı çok şükür ..hiç bir pürüz yok ..herşeyimle tamamen hazırım artık ..
İnsanın acısı hafifliyor zannediyoruz belki de , çok garip bir ruh halinde buluyorum bazen kendimi.. zaman zaman ataklarım oluyor , deli gibi sabaha kadar ağladım dün yine mesela, oysaki 5 ay oldu belki , hiç ağlamamıştım. ama insanı tedavi eden yine kendisi .. kendimle konuştuğum zaman buluyorum doğruları .. evet ..bir evlat kaybetmek dünyadaki en büyük acı bana göre , ama ya gelecek evlatlarım.. onları da kaybetmemek için güçlü , mantıklı , aklıselim olmak zorundayız. sürekli geçmişte yaşayarak geleceğimizi feda etmeyelim..
tabiki yeniden deneyeceğiz , daha bilinçli ve daha güçlü olarak. demek sende benimle aynı zamanda düşünüyorsun , ne güzel..
belki de yeni bebeklerimiz , hayatı daha kolay kılacak bize kimbilir. hepimizin için hayırlısı olsun..öpüyorum...
Gözünaydın canım senin adına çok sevindim.Hayırlısıyla hamile kalacaksın inşallah.
Benim de dediğin gibi ataklarım oluyor.Kızıma dair kurduğum hayaller ve boş kalan kucağım...
Yaşasaydı şu kadar olacaktı vs vs...Şimdi onun için yapabildiğim tek şey ona pembe çiçekler götürmek,oysaki ben ona pembe elbiseler alacaktım
Şimdi mezarını yaptırmayı düşünüyoruz,bu çok acı veriyor bana.Benim hayallerim nelerdi,şimdi neler yaşıyoruz.
Allah'ımdan tek istediğim bana tez zamanda sağlıklı,ömürlü,hayırlı bir kız bebek vermesi...
Umarım herkesin gönlünde yatan,dilediği olur...