- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.121
canım coraspini pıhtılaşması olmayanlarda kullanıyor ama doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği benimki çin takvimine göre tuttu kızımdada tutmuştu inşallah gönlüne göre olur bitanemİnşallah canım .. Ben coraspin kullanmıyorum , bende pıhtılaşma çıkmamıştı çünkü ..
birde nigar çin takvimine göre senin bebeğin cinsiyeti tuttumu merak ettim , hani hamile kaldığın ay ve anne yaşına göre bakılıyorya ..benim geçen defa tutmuştu ve tanıdığım bir çok gebede o takvime göre tuttu.
nigar50
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor bebeğinin cinsiyeti belli oldumu biz 12. hafta sonunda iğneyi bıraktık ama coraspirine devam ediyorum 2'li-3'lü testlerimiz yapıldı allaha şükür herşey yolunda ama daha önceki gebelikte 23. haftada sorunlar başladığı için haftada 1 yada 3 günde 1 çağıracam dedi dr tansiyonlarımda şuan iyi durumda ama benim ayaklarım çok şişiyo sende oluyomu
canım coraspini pıhtılaşması olmayanlarda kullanıyor ama doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği benimki çin takvimine göre tuttu kızımdada tutmuştu inşallah gönlüne göre olur bitanem
iyiyim canım seni çok merak etmiştim arada gir iyi olduğunu bilelim cinsiyetimiz belli erkek olacak seninde erkekmiş benimde 2li 3lü yapıldı bir sorun yok tansiyonumda normal gidiyor ben tuz kesinlikle kullanmıyorum iğneyei neden kesdiniz acaba ben doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanacağım benimde önceki gebeliğimde 20. haftalarda başlamıştı şikayetlerim bu sefer inşallah başlamaz benim doktor 1 ay sonraya randevu verdi ayakların sıcaklardanmı şişiyorki bende yok canım kendine ve oğluşumuza iyi bak öpüyorum
hayırlı olsun canım önceki kızdı dimi senin benim pıhtılaşma çok ileri derecede değildi onun için bıraktı bana da tuz kesinlikle yasak ayak bileklerimde var sadece şişlik onada sıcaktan dedi bütün gün iştede oturuyorum birazda ondan heralde inşallah bu sefer sorunsuz atlatırız sende kendine ve oğluşa iyi bak canım
Hımm.peki son adet tarihine göre değil ama , hamile kaldığın aya göre bakılıyor yani ilişki ayına göre.. öyle baktınız değilmi siz de ?
ayyy ne bileyim yaa, şimdi Allah izin verirse tekrar bir bebeğim olursa ne yalan söyleyeyim kalbimden geçen tekrar bir kız evladı sahip olmak istiyorum , tabiki her zaman dileğim sağlıklı bir evladım olması öncelikle .ama ne bileyim işte Nehir ile yarım kalan hayallerim devam edecekmiş gibi geliyor kız olursa.yine de Allah bilir , kız erker farketmez diyoruz.sağlıkla kavuşalım da inşallah... şimdi eğer ben ağustosta kalırsam çin takvimine göre erkek , eylül ekim gibi kalırsam kız çıkıyor.Hayırlısı yaaa..
evet aynen öyle baktık,hatta eşimin tarafında hiç kız yok hep erkek..çok sevinmiştik ama ikisininde oğlu olacak.gönlünden geçen,hayrılı olan ne ise o olsun güzel arkadaşım...
çok sağol canım arkadaşım , herşeyin hayırlısını versin rabbim...
bu arada esra hiç uğramıyor, merak ediyorum nerelerde , Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin bir ses ver..
AY BEN ARTIK BU İNTERNETE GİREMİYOM YAW,
İşyerinde internet serüvenim aktivitem '0' sürekli iş iş iş valla bende çok sıkıldım akşamda eve gidip seriliyorum oruç beni mahvetti bu sene çok sıcak ve tutmak zor ama tutmadan da olmuyor.Allah nasip etti tutuyorum işte...
Tüm bunların dışında iyiyim tatil yok hala ama haftasonu bi Akçaya gittim geldim.Senin işler nasıl gidiyo varmı bişey...bende hala yok aman olmasın saldım artık hayırlısı olsun canım benim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Bende senin düşüncenle paralel olarak erkek isterim ama Allah bilir bi kalalımda ...:18:
Seni çok kocaman öptüm Allah a emanet ol canım benim...
02.08.2012 saat 20 de hellp sendromu nedenıyle ıkı evladımı 24hafta 6 gunlukken kaybettım acımın tarıfı yok yasadıklarımın yasadıklarınızın ve hc bır zaman unutulmuycak umarım bundan sonra sorun yasamadan bebeklerınızı kucagınıza alırsınız burda en önemlı faktör dr ve duzgun dr bulup onlara gıdın özel hastane muaynaneymıs bunlara bakmayın unuverste hastanelerıne gıdın dr lar cok sorumsuz davranıyorlar
02.08.2012 saat 20 de hellp sendromu nedenıyle ıkı evladımı 24hafta 6 gunlukken kaybettım acımın tarıfı yok yasadıklarımın yasadıklarınızın ve hc bır zaman unutulmuycak umarım bundan sonra sorun yasamadan bebeklerınızı kucagınıza alırsınız burda en önemlı faktör dr ve duzgun dr bulup onlara gıdın özel hastane muaynaneymıs bunlara bakmayın unuverste hastanelerıne gıdın dr lar cok sorumsuz davranıyorlar
hepimizin acısı aynı bırbırımızı anlıyoruz benı en cok uzen baskalarının cok basıt görmesı üzülme sana bır sey olmamıs demeelerı ben 2 canımı kaybettım bana bısı olsa bu ne olur olmasa ne olur rabbım hepınıze sorunsuz kucagınıza almayı nasıp etsın yawrularınızı bu acı ömrumuzun sonuna dek bızımle bızım bır parcamız bu acıyla yaşamaya alışıcaz
kadır gecenız mubarek olsun rabbım hepınıze hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba canlar dün giremedim hepinizin kadir gecesini kutluyorum hepimiz için bol bol dua ettim
dün doktora gittim biraz akıntım oluyordu bu arada oğluşumuda gördüm büyüyor maşallah 390 gr olmuş birde ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda kan akımına baklıdı günüyle uyumlu çıktı çok mutlu oldum 1 ay sonraya randevu verdi şeker yüklemesi yapılacak herşey yolunda gidiyor umarım bu sefer sorunusuz bir şekilde kucağıma alırım
doktorum çok pimpirikli gördü rahat ol stres yapma dedi bu sefer herşey güzel olacak diyor her gebelik kendine özgüdür dedi iğneni oluyorsun ilaçlarını düzenli kullanıyorsun birazda stres yapmazsan 40 haftayı göreceğiz diyor
canım benim , bende hepimize dua ettim Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Maaşallah çok sevindim , zaten doktor başından beri sana söylüyor , stres yapma bence de 40 haftayı göreceksin ..herşey çok güzel olacak canım benim.. lütfen rahat ol ...
hepimizin acısı aynı bırbırımızı anlıyoruz benı en cok uzen baskalarının cok basıt görmesı üzülme sana bır sey olmamıs demeelerı ben 2 canımı kaybettım bana bısı olsa bu ne olur olmasa ne olur rabbım hepınıze sorunsuz kucagınıza almayı nasıp etsın yawrularınızı bu acı ömrumuzun sonuna dek bızımle bızım bır parcamız bu acıyla yaşamaya alışıcaz
kadır gecenız mubarek olsun rabbım hepınıze hayırlı evlatlar nasip etsin
merhaba canlar dün giremedim hepinizin kadir gecesini kutluyorum hepimiz için bol bol dua ettim
dün doktora gittim biraz akıntım oluyordu bu arada oğluşumuda gördüm büyüyor maşallah 390 gr olmuş birde ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda kan akımına baklıdı günüyle uyumlu çıktı çok mutlu oldum 1 ay sonraya randevu verdi şeker yüklemesi yapılacak herşey yolunda gidiyor umarım bu sefer sorunusuz bir şekilde kucağıma alırım
doktorum çok pimpirikli gördü rahat ol stres yapma dedi bu sefer herşey güzel olacak diyor her gebelik kendine özgüdür dedi iğneni oluyorsun ilaçlarını düzenli kullanıyorsun birazda stres yapmazsan 40 haftayı göreceğiz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?