Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

canım coraspini pıhtılaşması olmayanlarda kullanıyor ama doktorun gerek görmediyse vardır bir bildiği benimki çin takvimine göre tuttu kızımdada tutmuştu inşallah gönlüne göre olur bitanem

iyiyim canım seni çok merak etmiştim arada gir iyi olduğunu bilelim cinsiyetimiz belli erkek olacak seninde erkekmiş benimde 2li 3lü yapıldı bir sorun yok tansiyonumda normal gidiyor ben tuz kesinlikle kullanmıyorum iğneyei neden kesdiniz acaba ben doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanacağım benimde önceki gebeliğimde 20. haftalarda başlamıştı şikayetlerim bu sefer inşallah başlamaz benim doktor 1 ay sonraya randevu verdi ayakların sıcaklardanmı şişiyorki bende yok canım kendine ve oğluşumuza iyi bak öpüyorum

hayırlı olsun canım önceki kızdı dimi senin benim pıhtılaşma çok ileri derecede değildi onun için bıraktı bana da tuz kesinlikle yasak ayak bileklerimde var sadece şişlik onada sıcaktan dedi bütün gün iştede oturuyorum birazda ondan heralde inşallah bu sefer sorunsuz atlatırız sende kendine ve oğluşa iyi bak canım

sağol canım evet önceki kızdı inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz şişlikler içinde ayağını sürekli uzatmaya çalış

evet aynen öyle baktık,hatta eşimin tarafında hiç kız yok hep erkek..çok sevinmiştik ama ikisininde oğlu olacak.gönlünden geçen,hayrılı olan ne ise o olsun güzel arkadaşım...

evet aynen öyle baktık,hatta eşimin tarafında hiç kız yok hep erkek..çok sevinmiştik ama ikisininde oğlu olacak.gönlünden geçen,hayrılı olan ne ise o olsun güzel arkadaşım...

çok sağol canım arkadaşım , herşeyin hayırlısını versin rabbim...

bu arada esra hiç uğramıyor, merak ediyorum nerelerde , Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin bir ses ver..

çok sağol canım arkadaşım , herşeyin hayırlısını versin rabbim...

bu arada esra hiç uğramıyor, merak ediyorum nerelerde , Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin bir ses ver..

AY BEN ARTIK BU İNTERNETE GİREMİYOM YAW,

İşyerinde internet serüvenim aktivitem '0' sürekli iş iş iş valla bende çok sıkıldım akşamda eve gidip seriliyorum oruç beni mahvetti bu sene çok sıcak ve tutmak zor ama tutmadan da olmuyor.Allah nasip etti tutuyorum işte...

Tüm bunların dışında iyiyim tatil yok hala ama haftasonu bi Akçaya gittim geldim.Senin işler nasıl gidiyo varmı bişey...bende hala yok aman olmasın saldım artık hayırlısı olsun canım benim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Bende senin düşüncenle paralel olarak erkek isterim ama Allah bilir bi kalalımda ...:18:

Seni çok kocaman öptüm Allah a emanet ol canım benim...

Ay çok şükür , öldüm meraktan canım benim.artık neredeyse Nigar'ı arayıp sende telefonu varmı diye soracaktım o derece yaniii.
Neyseki iyisin ..
Bendede durum aynı , Bakalım korunmayı bıraktık Allah hakkımızda hayırlısını versin.bende kocaman öptüm, sende Allah'a emanet ol tatlım benim...

02.08.2012 saat 20 de hellp sendromu nedenıyle ıkı evladımı 24hafta 6 gunlukken kaybettım acımın tarıfı yok yasadıklarımın yasadıklarınızın ve hc bır zaman unutulmuycak umarım bundan sonra sorun yasamadan bebeklerınızı kucagınıza alırsınız burda en önemlı faktör dr ve duzgun dr bulup onlara gıdın özel hastane muaynaneymıs bunlara bakmayın unuverste hastanelerıne gıdın dr lar cok sorumsuz davranıyorlar

Satırlarını okurken , birden beynimin uyuştuğunu , kanımın çekildiğini ve ellerimin hissetmediğini farkettim. bir müddet kendime gelemedim . ışık hızıyla yaşadıklarımı bir kez daha yaşadım ..ne diyeceğimi bilemiyorum. ama şunu unutmaki acını taa kalbimde hissediyorum.
söylenecek tek şey Rabbim sabrını versin , tesellisi yok biliyorum .hep yaşadık ve yaşıyoruz da..
Zaman en güzel ilaç olacak sana sevgili arkadaşım, zamanla taşımayı öğreniyorsun...
Bu sayfalarda hep anlatıldı , hepimiz neyin ne olduğunun farkındayız artık. çok haklısın Doktorlar bu illeti daha önce duyduklarına göre en azından şüphelendikleri anda sık kontrol isteyebilirler ve bize hissettirmeden gerekli önlemleri alabilirlerdi..
Doktor hanım ellerim çok şişti , parmaklarım çok ağrıyor diyorum .hamilelikte bunlar normal ... ayaklarım çok şişti diyorum , hamilelikte bunlar normal ...tansiyonum yükseldi diyorum ..e bir bakalım bir müddet takip et .... ultrasonda 2 hafta geri gördüm diyorum .... 2 hafta ileri veya geri görünebilir.......e tabi kaybetmemizde normal onlara göre....
bu acıyı yaşayan bilir.....
şimdi hepimiz daha kuvvetli ve bilinçliyiz , kendi kendimizin doktoru olduk artık.. bakalım zaman ne gösterecek .. ümid ediyorum aramıza katılan son kişi sen olursun ama insan başına gelmeyince herşey normal seyrederken bu tür sıkıcı konuları okumak istemiyor.. kendimden biliyorum ....BAŞIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM...

canım ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm bu sayfaya her yeni kişi eklendiğinde çok üzülüyorum tek ben değilmişim diyorum bu illet bizleri buldu maalesef başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin doktor çok önemli biraz zaman geçsin kendini toparla bütün araştırmalarını yaptır ona göre hareket edersin
bende 6 yıl önce 26 haftalık doğum yaptım çok şükür kızım yaşıyor uzun uzun araştırmalarım sonucunda kafama yatan bir doktorla 2. gebeliğime devam ediyorum umarım bu sefer sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alabilirim

hepimizin acısı aynı bırbırımızı anlıyoruz benı en cok uzen baskalarının cok basıt görmesı üzülme sana bır sey olmamıs demeelerı ben 2 canımı kaybettım bana bısı olsa bu ne olur olmasa ne olur rabbım hepınıze sorunsuz kucagınıza almayı nasıp etsın yawrularınızı bu acı ömrumuzun sonuna dek bızımle bızım bır parcamız bu acıyla yaşamaya alışıcaz
kadır gecenız mubarek olsun rabbım hepınıze hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım benim , bu acıyı yaşamayanların seni anlaması imkansız .. onun için bu tarz söylemlere sadece kulağını tıka , başkalarının cahilce yorumları için lütfen kendini üzme .onlar buna değmezler çünkü.. içinden ne geçiyorsa paylaş bizimle , biz hep buradayız.bizi ancak biz anlarız başkaları değil , zaten boşver anlasınlar da istemiyoruz.Sadece bize değil rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sende dahil hepimize nasip etsin..seninde kadir gecen mübarek olsun, rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallah...

merhaba canlar dün giremedim hepinizin kadir gecesini kutluyorum hepimiz için bol bol dua ettim
dün doktora gittim biraz akıntım oluyordu bu arada oğluşumuda gördüm büyüyor maşallah 390 gr olmuş birde ayrıntılı ultrasona girdim herşey yolunda kan akımına baklıdı günüyle uyumlu çıktı çok mutlu oldum 1 ay sonraya randevu verdi şeker yüklemesi yapılacak herşey yolunda gidiyor umarım bu sefer sorunusuz bir şekilde kucağıma alırım
doktorum çok pimpirikli gördü rahat ol stres yapma dedi bu sefer herşey güzel olacak diyor her gebelik kendine özgüdür dedi iğneni oluyorsun ilaçlarını düzenli kullanıyorsun birazda stres yapmazsan 40 haftayı göreceğiz diyor

canım benim , bende hepimize dua ettim Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Maaşallah çok sevindim , zaten doktor başından beri sana söylüyor , stres yapma bence de 40 haftayı göreceksin ..herşey çok güzel olacak canım benim.. lütfen rahat ol ...

amin canım inşallah dularımız kabul olur ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 20. haftalar biliyorsun preeklemsi için başlangıç oluyor bendede korkular başladı ırmakta bu haftada hastaneye yatmıştım doğuma kadar bu sefer herşeyin iyi olacağına inanıyorum
bu arada sende varmı bir gelişme güzel haberlerini bekliyorum
gökçe hiç yazmıyor kaçak tatile gitti hiç haber vermedi
esrada yoğun herhalde ondanda güzel haberler bekliyorum yakın zamanda

Canım arkadaşlarım, eve geri döndüm. Neler yaptınız bakalım? Geçmiş yazılarınızı sakin sakin okuyacağım. Benim için herşey şimdilik yolunda gidiyor. Bebeğim 12 haftalık oldu. İkili testinin sonucu güzel çıktı. Hatta gelişimi 3 gün önde...Magnezyum ve balık yağına başladım ek olarak. Sizlerde ne var be yok bakalım? Lütfiyecim Antalyaya geldim ama senin Antalyada olmadığın tarihlerde Antalyada idim. Zaten sadece 2 gün kaldık orada. Görüşemediğimiz için üzgünüm. Ama biz Antalyayı çok sevdik tatillerde sık sık geleceğiz, telafi ederiz mutlaka. Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun, sevgilerimle.....

Sevgili bebiş; neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bu öyle bir acıki insan unutmak da istemiyor. Çünkü kaybettiklerimiz en sevdiklerimizdi. Tatilde oğluşumun mezarına gittim kaç kez.. İsminin üstünü öptüm, gerçekten onu öpüyormuşum gibi tatlı geldi. Yavrumdu o benim. O mezarın başından hiç ayrılmak istemiyorum.Allah alıştırıyor sabrettiriyor zamanla. İnşallah senin de tez zamanda yüreğin serinler, acın hafifler. Başın sağ olsun, sen sağ ol ki yeni bebeklerin olsun.

Nigarcım maşallah maşallah maşallah sana ve bebeğine.. Stres yapma rahat olllll. Doktor bana da iğnelerin çok etkili olduğunu söyledi. Bu arada 1 aydır Kuşadasındaydım nete giremedim desem yeridir , yazmıştım zaten tatile çıkmadan önce.Öpüyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…