günaydın canlarım dün kontrolüm vardı geç geldik çok yorulmuşum hemen yattım kusura bakmayın maalesef aramıza yeni arkadaşlarda katılmış çok üzüldüm
gelelim benim kontrole herşey çok güzeldi bebeğim 640 gr olmuş haftasıyla uyumlu çıktı tansiyonumda normal kan idrar verdik biraz kansızlık çıktı zaten kan hapı alıyordum ama yinede biraz düşük çıkınca doktorum beslenmene daha dikkat etmelisin dedi birde idrar yollarımda iltihap çıktı onada antibiyotik verdi şeker yüklemesi yapıldı sorun yok
biraz fazla kilo almışım ona kızdı ne yapacağım ya resmen diyet yapıyorum ama yinede alıyorum halbuki 5.5 kilo aldım ama fazla dedi hiçbir sorunumuz yok allahıma şükürler olsun doktordan çıkıncada rahatlamış bir şekilde biraz alışveriş yaptık kendime işyerinde giymeye birkaç kıyafet aldım kızım okula başlayacak ona çanta ayakkabı birşeyler aldık çok heyecanlı sabah erkenden kalkmış onlarla oynuyor allahım herkese yaşatsın bu duyguyu oğluşuma daha hiçbirşey almadım biraz daha bekleyim diyorum benden haberler böyle
esra nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
nehirinannesi nasılsın varmı güzel haberlerin
gökçe sende iyisindir umarım
dilekcim hiç uğramıyorsun arada ses ver
ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum