Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Bende hellp sendromu geçirip ilk bebeğimi 27haftalikken karnimda öldü şimdi ikinciye hamileyim 24+5 aynı şeyleri yasayacakmiyim sürekli düşünüyorum hellp sendromunun bütün belirtilerini yasayanlardanim

18 haftalıkken bebeğim de agir iskelet displazisi çıktı. Kol bacak elinde göğsünde kafasında. Çok acıydı benim için kaybetmek zorunda kaldım. Daha sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ancak bu seferde kese oluşmadı rahim içinde sağlıksız gebelik denip kurtaj oldum

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğini preeklemsi geçiren arkadaşlar 2. Hamilelipinizde tekrar preeklemsi geçirdiniz mi acaba bende ilk hamileiğimi ağır preeklemsi geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim lütfen durumu geçirenler bizimle paylaşır mı

Merhaba arkadaşlar ilk hamileliğini preeklemsi geçiren arkadaşlar 2. Hamilelipinizde tekrar preeklemsi geçirdiniz mi acaba bende ilk hamileiğimi ağır preeklemsi geçirdim şuan 14 haftalık hamileyim lütfen durumu geçirenler bizimle paylaşır mı
Bende ilk gebeliğimde 25+6 preklamsi sebebiyle erken doğum yaptım şuan ikinciye hamileyim 20+1 hamileyim dikkat ediyorum henüz bir sorun yok inşallah hiç olmaz

Canım ben ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim hemde çok ağır bebeğimi kaybettim ve ben ölümden döndüm ama ikinci gebeliğimde yaşamadım . Korkma ama tedbirini al

Canım ben ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim hemde çok ağır bebeğimi kaybettim ve ben ölümden döndüm ama ikinci gebeliğimde yaşamadım . Korkma ama tedbirini al
Çok geçmiş olsun size de ben çok şükür bebeğimi kaybetmedim bende ölümden döndüm ameliyat oldum doğumdsn 5 saat sonra yoğun bakımda kaldım çok zor süreç geçirdim şimdi ikinci bebeğime hamileyim

2. de de geçirdim maalesef ama coraspin başlamıştı dr 20 haftadan sonraydı ama tam ne zaman hatırlamıyorum ve tansiyon ilacı içiyordum 4 tane fln 36+4 de doğdu 1800 gr flndı, çabuk topladı şimdi 1 yaşında çok şükür
birinci ile araları 5,5 yaştı bu arada ona rağmen geçirdim

Merhaba ben ilk hamileliğimde sadece yüksek tansiyon problemi yaşamıştım protein kaçağı vs olmamıştı 38+5 de sağlıkla bebeğimi aldım kucağıma şu an 2. Hamileliğim planlı oldu en baştan oksapar iğne ve ecopirin kullanıyorum çünkü genetik tahlilde pıhtılaşma çıktı fakat 15. Haftada 3,5 gram protein kaçağı oluştu nefroloji düşük protein diyeti verdi o şekilde 32 haftayı geride bıraktık bebeğim kilo olarak düşük 1 hafta geriden geliyor ama başka sıkıntı yok bildiğimiz kadarıyla burada yazılanları okudum korkuyorum açıkçası ne olacak nasıl olacak sağlıkla kucağıma alabilecek miyim bilmiyorum son kontrolde kaçak 1.3 grama kadar düştü nefroloji böbreğin düzelmeye çalıştığını söyledi tansiyonu takip ediyorum ama o düşük allahtan

X