Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tayinlerde kaç kere doğu çıkma ihtimali var?
lojmanda değilsen işin daha zor.mesela ben burdayım ama buralı olmadığım için 7 katlı çift daireli bir bina çoğu maraşlı ama bir hoşgeldine bile gelmedilerinan o kadar yanızımki eşim ilçeye gittiği zaman hepten bunalıyorum.denizli burdan çookkk uzakkk..gidmiyosun zırt pırt ordan buraya gelemiyorlar10 gün hiç dışarı çıkmadığım zamanlar olduu..ama tabi eşimi çok seviyorummtek tesellim bu..diyorum bizde geçelim lojmanlara ne olursa olsun sobalı ama onuda yakarım yeterki bi komşum olsun artıkk
3 kere doğu çıkıyor ben polis kızıyım tam 3 kez doğuya gittik
sende bendensin cnm.maraşlılar alınmasın ama eşimin sülalesinden tanıyorum yobazlar,çok soğuk insanlar.ben hiç sevmedim oranın insanını. maraşlı dediklerinde kaçıyorum.gelince gelirim komşum olamasamda arada uğrayabilcek bir arkadşın olur işte.
çokmuş:26: aslında her polise 1 kere zorunlu çıksa bence çok iyi olacak. eminimki senelerce polis olup doğu yüzü görmeyen insanlar var
sende bendensin cnm.maraşlılar alınmasın ama eşimin sülalesinden tanıyorum yobazlar,çok soğuk insanlar.ben hiç sevmedim oranın insanını. maraşlı dediklerinde kaçıyorum.gelince gelirim komşum olamasamda arada uğrayabilcek bir arkadşın olur işte.
3 kere doğu çıkıyor ben polis kızıyım tam 3 kez doğuya gittik
Bencede alınmasınlar ben sadece tanııdığım kadarıyla böyle ne yapalım..apartmanımın merdivenlerinde kahkaha atıp gülmeler birbirlerine gidip gelmeler bir coşku gümbürtü insan bi apt yabancı gelmiş bi iner hoşgeldiniz der birde üst komşum halısını açacaktı balkona gelip sordu bana asabilirmiyim diye asabilirsin dedim snra h.g dedi bende bi gün beklerim dedim..bi apt konuşalımda dedi ..pehh tabi demedi sen daha çok beklersin 5 ay oldu geleli nerdee..bu yüzden lojmanları istiyorum..:26:
lojmanda değilsen işin daha zor.mesela ben burdayım ama buralı olmadığım için 7 katlı çift daireli bir bina çoğu maraşlı ama bir hoşgeldine bile gelmedilerinan o kadar yanızımki eşim ilçeye gittiği zaman hepten bunalıyorum.denizli burdan çookkk uzakkk..gidmiyosun zırt pırt ordan buraya gelemiyorlar10 gün hiç dışarı çıkmadığım zamanlar olduu..ama tabi eşimi çok seviyorummtek tesellim bu..diyorum bizde geçelim lojmanlara ne olursa olsun sobalı ama onuda yakarım yeterki bi komşum olsun artıkk
3 kere şark çıkmıyor canım 1 tane zorunlu şarkımız var
başkada yok sadece komiser olursa birdaha yapmak zorunda
sırf bu yüzden eşimi komiserliğe ikna edemiyırum d.anadolunun çıkmasından çok korkuyor
Kusura bakmayın ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum lojmanlar maddi bakımdan evet çok rahat ama komşuluk açısından içler acısı. Herkes birbirinin arkasndan konuşuyor ya da birbirlerinin eşlerini yarıştırıyor. Yok benim eşim senden daha rütbeli yok benim eşim şöylede böyle vs.. Çocuklar da aynıdını yapıyor babalarını yarıştırıyor. Ben lojmanı hiç bir şekilde sevemedim :26:
Kusura bakmayın ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum lojmanlar maddi bakımdan evet çok rahat ama komşuluk açısından içler acısı. Herkes birbirinin arkasndan konuşuyor ya da birbirlerinin eşlerini yarıştırıyor. Yok benim eşim senden daha rütbeli yok benim eşim şöylede böyle vs.. Çocuklar da aynıdını yapıyor babalarını yarıştırıyor. Ben lojmanı hiç bir şekilde sevemedim :26:
Benim babam müdür belki ondan ozmn 3 kere zorunlu yapmıştr. Doğu konusunda çok endişeli olmayın biz çok rahat ettik hatta ben doğuyu çok da sevmiştim insanları çok sıcak
evet lojmanın bu yönü var hemde çok fena hatta şuan bizim lojmanda çok acaip biri var tüm ortalığı karıştırdı resmene beynen eksik bi kadın ama
yinede kızın yanlız kalmasından iyidir