Polis Eşi Olmak

Valla canim sizde iyi biliyosunuzki tercihlerde pek iyi yerler mevcut degil ama yozgat yada gumushane olsun diye ugrascaz

şubesinede bakar hayatım,özel harekatçı doğu sever istersen burda kal ama diğer şubeleri iki diye biliyorum.:21:

lojmanda değilsen işin daha zor.mesela ben burdayım ama buralı olmadığım için 7 katlı çift daireli bir bina çoğu maraşlı ama bir hoşgeldine bile gelmediler:KK5:inan o kadar yanızımki eşim ilçeye gittiği zaman hepten bunalıyorum.denizli burdan çookkk uzakkk..gidmiyosun zırt pırt ordan buraya gelemiyorlar:KK14:10 gün hiç dışarı çıkmadığım zamanlar olduu..ama tabi eşimi çok seviyorumm:nazar:tek tesellim bu..diyorum bizde geçelim lojmanlara ne olursa olsun sobalı ama onuda yakarım yeterki bi komşum olsun artıkk:KK31:

sende bendensin cnm.maraşlılar alınmasın ama eşimin sülalesinden tanıyorum yobazlar,çok soğuk insanlar.ben hiç sevmedim oranın insanını. maraşlı dediklerinde kaçıyorum.gelince gelirim komşum olamasamda arada uğrayabilcek bir arkadşın olur işte.

sende bendensin cnm.maraşlılar alınmasın ama eşimin sülalesinden tanıyorum yobazlar,çok soğuk insanlar.ben hiç sevmedim oranın insanını. maraşlı dediklerinde kaçıyorum.gelince gelirim komşum olamasamda arada uğrayabilcek bir arkadşın olur işte.

ayyyyyyyyyyyyy çok sevinirimm beklerimm:)))))))))))

çokmuş:26: aslında her polise 1 kere zorunlu çıksa bence çok iyi olacak. eminimki senelerce polis olup doğu yüzü görmeyen insanlar var

3 kere şark görevi zorunlu ama herkes gidiyor. Biz şırnak van ve cizreye gittik. ilkokul orta ve liseyi ayrı yerlerde okudum yarı dönemlerde taşındığımız bile oldu zor oluyor ama bence çokda yararlı çocuklar açısından. Çünkü mesela sınıf arkadaşlarımdan herzaman daha kültürlü olmuşumdur bu sayede çünkü gittiğiniz her ilden birşeyler öğreniyorsunuz

iyi akşamlarrrrr

bende polis eşiyim kızlar 1 yıl 2 aylıkta evliyim
polis eşi olmak bence çok gurur verici
şuanda şarktayız sivasta çok rahatız hamdolsun
tek sıkıntı sivas çok soğuk ama olsun eşimle beraber olalımda bize geryer aynı benim içimin rahat olmasının bir başka sebebide eşimib büroda olması

Bencede alınmasınlar ben sadece tanııdığım kadarıyla böyle ne yapalım..apartmanımın merdivenlerinde kahkaha atıp gülmeler birbirlerine gidip gelmeler bir coşku gümbürtü insan bi apt yabancı gelmiş bi iner hoşgeldiniz der birde üst komşum halısını açacaktı balkona gelip sordu bana asabilirmiyim diye asabilirsin dedim snra h.g dedi bende bi gün beklerim dedim..bi apt konuşalımda dedi ..pehh tabi demedi sen daha çok beklersin 5 ay oldu geleli nerdee..bu yüzden lojmanları istiyorum..:26:

3 kere doğu çıkıyor ben polis kızıyım tam 3 kez doğuya gittik:KK31:

3 kere şark çıkmıyor canım 1 tane zorunlu şarkımız var
başkada yok sadece komiser olursa birdaha yapmak zorunda
sırf bu yüzden eşimi komiserliğe ikna edemiyırum d.anadolunun çıkmasından çok korkuyor

Bencede alınmasınlar ben sadece tanııdığım kadarıyla böyle ne yapalım..apartmanımın merdivenlerinde kahkaha atıp gülmeler birbirlerine gidip gelmeler bir coşku gümbürtü insan bi apt yabancı gelmiş bi iner hoşgeldiniz der birde üst komşum halısını açacaktı balkona gelip sordu bana asabilirmiyim diye asabilirsin dedim snra h.g dedi bende bi gün beklerim dedim..bi apt konuşalımda dedi ..pehh tabi demedi sen daha çok beklersin 5 ay oldu geleli nerdee..bu yüzden lojmanları istiyorum..:26:

Kusura bakmayın ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum lojmanlar maddi bakımdan evet çok rahat ama komşuluk açısından içler acısı. Herkes birbirinin arkasndan konuşuyor ya da birbirlerinin eşlerini yarıştırıyor. Yok benim eşim senden daha rütbeli yok benim eşim şöylede böyle vs.. Çocuklar da aynıdını yapıyor babalarını yarıştırıyor. Ben lojmanı hiç bir şekilde sevemedim :26:

lojmanda değilsen işin daha zor.mesela ben burdayım ama buralı olmadığım için 7 katlı çift daireli bir bina çoğu maraşlı ama bir hoşgeldine bile gelmediler:KK5:inan o kadar yanızımki eşim ilçeye gittiği zaman hepten bunalıyorum.denizli burdan çookkk uzakkk..gidmiyosun zırt pırt ordan buraya gelemiyorlar:KK14:10 gün hiç dışarı çıkmadığım zamanlar olduu..ama tabi eşimi çok seviyorumm:nazar:tek tesellim bu..diyorum bizde geçelim lojmanlara ne olursa olsun sobalı ama onuda yakarım yeterki bi komşum olsun artıkk:KK31:

canım lojman çok iyi komşu yönünden hep beraberiz biz
tabi guruplaşma var ama
çokta önemli değil mutlaka lojmana geçin bencede

3 kere şark çıkmıyor canım 1 tane zorunlu şarkımız var
başkada yok sadece komiser olursa birdaha yapmak zorunda
sırf bu yüzden eşimi komiserliğe ikna edemiyırum d.anadolunun çıkmasından çok korkuyor

Benim babam müdür belki ondan ozmn 3 kere zorunlu yapmıştr. Doğu konusunda çok endişeli olmayın biz çok rahat ettik hatta ben doğuyu çok da sevmiştim insanları çok sıcak

Kusura bakmayın ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum lojmanlar maddi bakımdan evet çok rahat ama komşuluk açısından içler acısı. Herkes birbirinin arkasndan konuşuyor ya da birbirlerinin eşlerini yarıştırıyor. Yok benim eşim senden daha rütbeli yok benim eşim şöylede böyle vs.. Çocuklar da aynıdını yapıyor babalarını yarıştırıyor. Ben lojmanı hiç bir şekilde sevemedim :26:

Öylemi dersin..ama canım yalnızlıkta çok zor ben kendi açımdan şöyle düşünüyorum bi yada iki tane kafa dengi bulsam şöyle en azından yalnız kalmam.:44:

evet lojmanın bu yönü var hemde çok fena hatta şuan bizim lojmanda çok acaip biri var tüm ortalığı karıştırdı resmene beynen eksik bi kadın ama
yinede kızın yanlız kalmasından iyidir

Benim babam müdür belki ondan ozmn 3 kere zorunlu yapmıştr. Doğu konusunda çok endişeli olmayın biz çok rahat ettik hatta ben doğuyu çok da sevmiştim insanları çok sıcak

evet canım olabilir
rütbe aldıkça şarkı çıkmış olabilir

canlarım benim ya seviyorum hepinizi şu ab eşim görevde ve üç saatlik nöbeti var nöbeti bitmeden hiç uykum gelmiyor...

evet lojmanın bu yönü var hemde çok fena hatta şuan bizim lojmanda çok acaip biri var tüm ortalığı karıştırdı resmene beynen eksik bi kadın ama
yinede kızın yanlız kalmasından iyidir

Evet yalnız kalmaktan iyidir. Ama kesinlikle lojmandan kendnize yakın arkadaş edinmeyin derim aman ha annem böyle bir hataya düştü ordan biliyorum. Kesinlikle aşırı samimiyet kurmanızı önermem

X