ev çok önemli ama doğunun iyi bir yerine geçerseniz daha rahat edebilirsiniz daha rahat ev alırsınız bana kalırsa çünkü bildiğim kadarıya deniz olan yer şark diye geçmiyor...
Eşim Maraşlı yazmışsınız ne güzel merkezindenmi yoksa ilçelerindenmi
polis eşi değilim ki ama :) sadece konuyu merak edip açtım :) bi hayalim var polislikle alakalı olmasada yakınen bi durum
yok yok yokkkkk demek geçti içimden ama orasıda bizimmm:18:deeee yaa batıda bile insanın aklı kalıyor birde şırnak hakkari tamda karşık olan yerler.eşim iki sene evvel ordaydı..polis arabasıyla zor geçiyorduk derdi hep taşlıyolarmış.valla işin çok zor olur iki yıl ama ne iki yıl bilemiyorum orasıda vatann..sen ne düşünüyorsun pekii
polis eşi değilim ki ama :) sadece konuyu merak edip açtım :) bi hayalim var polislikle alakalı olmasada yakınen bi durum
Kizlar merhabaaaa bende polis esiyim biz ankaradayiz suanda mayista tercihimiz var temmuzda sark yolcusuyuz sanirim
İnşallah olur canım bende çok olmak işstemiştim yaş yüzünden kaçırdım ama ne mutluki eşim polis gurur duyuyorum inşallah olursun,muhteşem bir duygudur üstelik bayan olarak..
bu topiği çok sevdim inşallah bol muhabbetli,hoş sohbetli olur.
yatıyorum artık kızlar görüşrz yine iyigeceler..
işte benle alakalı bi durum değil :). baya bi araştırdımda evlilikte ki çoğu sorun eşlerin ailelerine yakın olması yada eşlerinin en yakın arkadaşlarıyla kurdukları iletişimin aslında bayanları çok rahatsız ettiği. bu yüzden de ast biriyle evlenmek istiyorum nedenine gelince ilk başta belirttiğim mantığa dayalı. sürekli şehir değiştirmekten uzun süreli kankalıklar olmuyor. neden illa ast derseniz babam emekli astdı ve ben çok küçükken emekli oldu bu durum içimde bi burukluğa yol açtığı için istiyorum. ama sorarsan etrafında hiç ast var mı diye,yok. olması içinde ne yapmam gerekir bilmiyorum. herneyse bu sadece bi hayal
madem muhabbete çağırdınız,eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim :))
lojmanda değilsen işin daha zor.mesela ben burdayım ama buralı olmadığım için 7 katlı çift daireli bir bina çoğu maraşlı ama bir hoşgeldine bile gelmedilerinan o kadar yanızımki eşim ilçeye gittiği zaman hepten bunalıyorum.denizli burdan çookkk uzakkk..gidmiyosun zırt pırt ordan buraya gelemiyorlar 10 gün hiç dışarı çıkmadığım zamanlar olduu..ama tabi eşimi çok seviyorumm tek tesellim bu..diyorum bizde geçelim lojmanlara ne olursa olsun sobalı ama onuda yakarım yeterki bi komşum olsun artıkk
Kizlar merhabaaaa bende polis esiyim biz ankaradayiz suanda mayista tercihimiz var temmuzda sark yolcusuyuz sanirim
işte benle alakalı bi durum değil :). baya bi araştırdımda evlilikte ki çoğu sorun eşlerin ailelerine yakın olması yada eşlerinin en yakın arkadaşlarıyla kurdukları iletişimin aslında bayanları çok rahatsız ettiği. bu yüzden de ast biriyle evlenmek istiyorum nedenine gelince ilk başta belirttiğim mantığa dayalı. sürekli şehir değiştirmekten uzun süreli kankalıklar olmuyor. neden illa ast derseniz babam emekli astdı ve ben çok küçükken emekli oldu bu durum içimde bi burukluğa yol açtığı için istiyorum. ama sorarsan etrafında hiç ast var mı diye,yok. olması içinde ne yapmam gerekir bilmiyorum. herneyse bu sadece bi hayal
madem muhabbete çağırdınız,eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim :))
Canim sarktamisiniz siz ayy biz nerelere gidecez bakalim bebisimiz var bide 6aylik nasil olacak allah eslerimizi korusun