Merhaba naptın test yaptın mı? Bayramdan dolayı giremedim buraya merak ettim sonucunuHayır bayramdan dolayı yazmak istemedim bide zaten devam etmesi lavaboya coktıgımda minik minik oldı bi daha olmadı bakalım pazartesi belli olur artık herhalde
Etmedi yani bi kaç lavaboya cıktogımda çok mink vardı ama geçti artık yokEğer devam etmediyse bence de yerlesmedir
Hayır henüz yapmadım pazartesi sabah yapar bısey çıkarsa doktora giderim diye düşündümMerhaba naptın test yaptın mı? Bayramdan dolayı giremedim buraya merak ettim sonucunu
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler getirirsin pazartesi bizeHayır henüz yapmadım pazartesi sabah yapar bısey çıkarsa doktora giderim diye düşündüm
İnşallah hepimiz güzel haberlerle dolduralım buralarıHadi hayırlısı inşallah güzel haberler getirirsin pazartesi bize
Kesinlikle bir görününBen hala adet olmadım testlere göre 14-15 i gibi yumurtlamistim.erken gebelik testi aldım negatif hiç belirtimde yok sanırım ben yumurtlamiyorum.diger ay doktora gidecegim yumurtlama testleri ile yakalayamadım bişey
Teşekkür ederiz bu bilgi için çok ilginç bi yapmızı var biz kadınlarınHerkese iyi geceler. Ben geçen günlerde bu sayfalarda en erken ne zaman yumurtlanır diye araştırma yapmıştım. Hatta buraya da sormuştum. Ben bu ay reglimin son günü yumurtlamıştım. Zaten bir gün sonra lh testi yapmaya başlamıştım belirgin çizgi çıkıp sonraki günler silikleşmeye başlamıştı. Reglimin son gününün üzerinden 14 gün geçti ben regl oldum tekrar. Belki çok rastlanan bişey değildir ama benim gibi aklında soru işareti olanlar varsa belki cevap bulur diye yazmak istedim
Kesinlikle öyle özellikle pcos varsa her şey olabilir bunu anladım benTeşekkür ederiz bu bilgi için çok ilginç bi yapmızı var biz kadınların
Yaaaa ne güzel bir haberKızlar az önxe tsst yaptım diyecek hiçbir kelime bulamıyorum
Beni de ekler misin bende de polikistik over var sat 15 Haziran bat belli değilMerhaba, Kızlar Gebelik Planlayıp Polikistik Over'e takılanlar, kimler neler yapıyor nasıl yol izliyor bu yollardan geçmiş gebe kalabilmiş arkadaşlar neler yaptınız bu başlık hepimizi bir yere toplayan kimimizin tecrübelerini kimimizinse yol aradığı yer olsun hepimize uğur getirsin
Uğur getiren tablo muzu da kendimle başlatıyorum yeni gelenlerde Sat ve Bat tarihlerini yazarsalar tabloya eklerim.
İSİM SAT BAT @0619 @Smy99 @Cukurova78 @Bidamlaa @cilek gezegeni60 @ayseaysss @havvagns98 27 Mart 1 Mayıs @ridade21 28 Mart 1 Mayıs @Ozlenenhanim 12 Nisan 10 Mayıs @rabianizzz 13 Nisan 12 Mayıs @Evrem34 19 Nisan 17 Mayıs @Fatoss06 23 Nisan 21 Mayıs @zlmtnz 29 Nisan 28 Mayıs @duralika 1 Mayıs 28 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @evolievo 3 Mayıs 1 Haziran @2kediannesi 27 Nisan 2 Haziran @cebellato 2 Mayıs 2 Haziran @Veziir 7 Mayıs 6 Haziran bodis 9 Mayıs 10 Haziran @Tugce9242 12 Mayıs 12 Haziran @Betusslu 14 Mayıs 15 Haziran MehmetinAnnesii 14 Mayıs 16 Haziran @Dileekkg 23 Mayıs 22 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @pembe kurklu 29 Mayıs 30 Haziran G gzd9097 31 Mayıs 30 Haziran @cidooss 30 Mayıs 1 Temmuz @ela_mommy 10 Haziran 10 Temmuz A ayb00 21 Haziran 21 Temmuz @burciut 19 Haziran 22 Temmuz
Hamile misinKızlar az önxe tsst yaptım diyecek hiçbir kelime bulamıyorum
Darısı bizlerin başınaKızlar az önxe tsst yaptım diyecek hiçbir kelime bulamıyorum
TeşekkürlerÇok sevindim hayırlı olsun ne güzel bir haber çok net çıkmış
Sanırım şimdi doktoruma geldim bakalım teşekkürlerHamile misinçok mutlu oldum
Hepsini anlattıgım bir yazı yazacagım ilk müsait anımdaDarısı bizlerin başınaneler yaptın bu süreçte ilaç falan kullandın mı
Süper bir haber Allah hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al canımTeşekkürler
Sanırım şimdi doktoruma geldim bakalım teşekkürler
Hepsini anlattıgım bir yazı yazacagım ilk müsait anımda
Çok teşekkür ederim hepimiz inşallahSüper bir haber Allah hayırlı eylesin sağlıkla kucağına al canım