Tez vakitte guzel bir doktor bulursun ins canimBakıcam canım doktorum da başka şehirde maalesef o yüzden biraz şanssızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tez vakitte guzel bir doktor bulursun ins canimBakıcam canım doktorum da başka şehirde maalesef o yüzden biraz şanssızım
Aminnn canim aynen hamilelik her donemde stresliAyy ağrısa bir dert ağrımasa bir dert rabbim ferahlatsın sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım
Geceye doğru ağrım hafifledi randevuyu iptal ettim şimdi iyiyim çok şükür canım sen nasıl oldun
Aynen canım bence de rahim büyüdüğü için içeride gürültü kopuyor bedenimize de yansıyor doğal olarakBenim yine ağrım başladı ya böyle adet gibi gaz gibi. Ama gazım yok. Göbek deliğimin çevresi bazen alt karnım. Rahim büyüyordur herhalde ama gerçekten stres yapıyorum
Benimki transfer tarihine uyuyor canım. Transferim reglden sonra kısa sürede olmuştu çünkü..Hanımlar hamileliğiniz transfer olduğunuz güne göre mi ilerliyor haftası ? Yoksa son adet tarihinizin gününe göre mi uyuyor haftası ? Bilgi verebilir misiniz
Tam afet tarihimle aynıHanımlar hamileliğiniz transfer olduğunuz güne göre mi ilerliyor haftası ? Yoksa son adet tarihinizin gününe göre mi uyuyor haftası ? Bilgi verebilir misiniz
Benimde transferle uyumluydu adete göre üç dört gün geriydi geçen hafta gittiğimde adetle uyumlu çıktıHanımlar hamileliğiniz transfer olduğunuz güne göre mi ilerliyor haftası ? Yoksa son adet tarihinizin gününe göre mi uyuyor haftası ? Bilgi verebilir misiniz
Canım şuan 11+4üm estrofemi 10.haftada bıraktım, vajinal fitilide sadece akşamları yapıyorum şuanda 11temmuzda bırakıcam onudaKızlar bu arada ilaçlara devam mı benim bir hafta sonra azalma olacak sanırım 12. Haftada özellikle fitili bıraktırırlar mı ya
Bende kaldı kutu. Bir kaç tane içtim kesti doktor. kayserideyimArkadaşları ihtiyacından fazla Estrofem olan var mı elinde ? Dönüş yaparsanız cok sevinirim
Bende 7. Haftadayım. Bu hafta estrpfemi kestik. Duphaston, Progestan fitil, folik asit ve aspirin 12. Haftaya kadar devam dedi. Bir de deltacortril vardı onu da kademeli kesiyorum.Kızlar bu arada ilaçlara devam mı benim bir hafta sonra azalma olacak sanırım 12. Haftada özellikle fitili bıraktırırlar mı ya
İğneler falan devam mı peki canımCanım şuan 11+4üm estrofemi 10.haftada bıraktım, vajinal fitilide sadece akşamları yapıyorum şuanda 11temmuzda bırakıcam onuda
Benim şu an kullandığım ilaçlar sabah akşam Progestan dex iğne oksapar coraspin günde üç kez fitil ve vitamin takviyesiİğneler falan devam mı peki canım
Lekelenme gibi değilde benim artik fitilden mi neden anlamiyorum birkaç gündür su gibi akıntı geliyor günde bir defa falan oliyorProtestan fitilden artık gına geldi
Çok akıyor ve rahatsızlık veriyor.
Sarı gibi bi akıntı yapıyor özellikle iki gündür böyle lekelenme gibi daha koyu bi renk gelmiş kahverengi desem değil turuncu desem değil koyu sarı gibi kahveye dönük . Hiç başınıza geldi mi kızlar ? Lekelenme gibi ama böyle sıvı akıntı değiş
Benim şu an kullandığım ilaçlar sabah akşam Progestan dex iğne oksapar coraspin günde üç kez fitil ve vitamin takviyesi