• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlikla dolu geçmişim ve huzursuz yuvam.

m e n t a l i s t

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
124
190
103
Içimi dökmezem gerçekten kafayı sıyırıcam.
Ben 18 yaşlarında çok pişmanlık duyduğum bir ilişki yasadim tehdit, hakaret, ayrıldıktan sonra türlü korkular takip ederdi tehditli mesajlar atardı.
Gerçekten çok çektim, aileme anlatmakla tehdit etti babamın telefonunu arayıp ses vermedi vs vs..Panik atak olmuştum onun yüzünden.

Bende başka bir şehire taşındım. Orda biri ile tanıştım. Ve birkaç hafta sonra ona bakire olmadığını anlattım, hatta duyduğum pişmanlıktan dolayı çok ağladım. Ayrılmayi denedik o zaman, olmadı. Vazgeçemem artık senden,çok bağlandım bunu unutucaz dedi. İyi biriydi. Ve evlendik.

Evlendikten sonraki bir iki yıl bu konu hiç açılmadı. Ama benden hep onu el üstünde tutmami bekledi, her kavgamizi herseyi sineye çekiyim istedi. Çünkü ona göre ben eksik bı kadın olarak evlenmiştim. Şu an hala bu adamla evliyim. 6 yil oldu. Bı kızım var. Ve bu konu hiç kapanmiyor. Ayda bir deşiliyor. Her açıldığında utanıyorum, gerçekten mahcupluktan ölüyorum.

Kendimden, eşimden utanıyorum çünkü gerçekten değmeyen biri için pişmanlık duyduğum şeyler yaşadım. Dün yine biyerden konu açıldı geldi geldi benim geçmişime. Unutamıyorum dedi, kendimi enayi gibi aptal gibi hissediyorum bazen, bazen ruyalarima giriyor dedi. Sen boyle bı evlilikten, benden ne bekliyorsun ki, evlilik yıldönümü, doğum günü şu bu ne bekliyorsun yani dedi. Bı sürü ağır laflar.

Ailemin beni nasıl yetiştirdiğini kadar değdi konu. Ben onun ailesine karşı o kadar hürmet doluyum ki çünkü bı kötülüklerini görmedim beni hep tuttular. Gelirler her yaz 1 ay yanimmda kalırlar, bı gün aramasalar bı gün ararlar her neyse hal böyleyken onun benim ailemi devamli ignelemesi, kardeşlerimi annemi sevmemesi. Sevmezse sevmesin umrumda değil ama annesinin kızı annen gibi davranıyorsun bazen, o da babani çok üzüyor gibi saçma sapan laflar.

En sonunda patladim, doğru ben o....puyum ve sen beni hayat kadinligindan kurtardin, ben senden zaten zerre kadar bişey beklemiyorum zaten merak etme ama 40 yaşıma kadar bu lafları da işitemem kaldiramiyorum, çocuğumun yüzüne gülücek kadar bile enerjim kalmadi yeter bosanalim bitsin hicbiseyden korkmuyorum, sende umarım bakire bir kız bulursun da senin de ailenin de bı tarafından kan alir dedim. Istersen git herkese duyur ben sırf bu şekilde evlendigim için her sözü kaldırmak boyun eğmek ,zorunda hissetmiyorum. Kimbilir senin nelerin var liseyi bı kız icin son yılında birakmissin ben deşmiyorum o ayrı.dedim. Çok bunalıyorum, mutsuzluktan geberiyorum artık. Ailem den çok uzağım. Kimsem yok yaşadığım şehirde. benim beklentilerim hicbi zaman olmadı nolur sanki kocacığım
kocacığım diye pervane olsan sürekli cilve yapsan başımı okşasan sevsen, durup dururken sırnaşsan dedi. Yani benim sürekli ona yalakalık yapmamı istiyor. Hiç tarzım değil..Sonra beni balkonda aglarken görünce yanıma gelip konusuyor benim hödüklüklerimi affet nolur yine bin tane şeyle canını sıktım üzdüm seni, bazen ne dediğimi bilmiyorum deyip özür diliyor. Affetmedim bu kez çok agir geldi. Ağzımı açıp tek cümle kurasim gelmiyor . Aynı çatının altında takvim yaprakları eskitiyoruz. Nereye kadar dayanabilirsem...

Tatlım bir süre sonra yine başına kakacak.
Aslında boşansan, bir sürünse ardından, belki tekrar evlenirsiniz bile. İyi bir ders gerekiyor çenesini kapaması için. Bu yaptığı şerefsizlik. O zaman evlenmeseydi.
Valla diktirenlere hiç kızmıyorum çünkü bu mallar için o et parçası kadının her türlü meziyetinden daha önemli.

Içimi dökmezem gerçekten kafayı sıyırıcam.
Ben 18 yaşlarında çok pişmanlık duyduğum bir ilişki yasadim tehdit, hakaret, ayrıldıktan sonra türlü korkular takip ederdi tehditli mesajlar atardı.
Gerçekten çok çektim, aileme anlatmakla tehdit etti babamın telefonunu arayıp ses vermedi vs vs..Panik atak olmuştum onun yüzünden.

Bende başka bir şehire taşındım. Orda biri ile tanıştım. Ve birkaç hafta sonra ona bakire olmadığını anlattım, hatta duyduğum pişmanlıktan dolayı çok ağladım. Ayrılmayi denedik o zaman, olmadı. Vazgeçemem artık senden,çok bağlandım bunu unutucaz dedi. İyi biriydi. Ve evlendik.

Evlendikten sonraki bir iki yıl bu konu hiç açılmadı. Ama benden hep onu el üstünde tutmami bekledi, her kavgamizi herseyi sineye çekiyim istedi. Çünkü ona göre ben eksik bı kadın olarak evlenmiştim. Şu an hala bu adamla evliyim. 6 yil oldu. Bı kızım var. Ve bu konu hiç kapanmiyor. Ayda bir deşiliyor. Her açıldığında utanıyorum, gerçekten mahcupluktan ölüyorum.

Kendimden, eşimden utanıyorum çünkü gerçekten değmeyen biri için pişmanlık duyduğum şeyler yaşadım. Dün yine biyerden konu açıldı geldi geldi benim geçmişime. Unutamıyorum dedi, kendimi enayi gibi aptal gibi hissediyorum bazen, bazen ruyalarima giriyor dedi. Sen boyle bı evlilikten, benden ne bekliyorsun ki, evlilik yıldönümü, doğum günü şu bu ne bekliyorsun yani dedi. Bı sürü ağır laflar.

Ailemin beni nasıl yetiştirdiğini kadar değdi konu. Ben onun ailesine karşı o kadar hürmet doluyum ki çünkü bı kötülüklerini görmedim beni hep tuttular. Gelirler her yaz 1 ay yanimmda kalırlar, bı gün aramasalar bı gün ararlar her neyse hal böyleyken onun benim ailemi devamli ignelemesi, kardeşlerimi annemi sevmemesi. Sevmezse sevmesin umrumda değil ama annesinin kızı annen gibi davranıyorsun bazen, o da babani çok üzüyor gibi saçma sapan laflar.

En sonunda patladim, doğru ben o....puyum ve sen beni hayat kadinligindan kurtardin, ben senden zaten zerre kadar bişey beklemiyorum zaten merak etme ama 40 yaşıma kadar bu lafları da işitemem kaldiramiyorum, çocuğumun yüzüne gülücek kadar bile enerjim kalmadi yeter bosanalim bitsin hicbiseyden korkmuyorum, sende umarım bakire bir kız bulursun da senin de ailenin de bı tarafından kan alir dedim. Istersen git herkese duyur ben sırf bu şekilde evlendigim için her sözü kaldırmak boyun eğmek ,zorunda hissetmiyorum. Kimbilir senin nelerin var liseyi bı kız icin son yılında birakmissin ben deşmiyorum o ayrı.dedim. Çok bunalıyorum, mutsuzluktan geberiyorum artık. Ailem den çok uzağım. Kimsem yok yaşadığım şehirde. benim beklentilerim hicbi zaman olmadı nolur sanki kocacığım
kocacığım diye pervane olsan sürekli cilve yapsan başımı okşasan sevsen, durup dururken sırnaşsan dedi. Yani benim sürekli ona yalakalık yapmamı istiyor. Hiç tarzım değil..Sonra beni balkonda aglarken görünce yanıma gelip konusuyor benim hödüklüklerimi affet nolur yine bin tane şeyle canını sıktım üzdüm seni, bazen ne dediğimi bilmiyorum deyip özür diliyor. Affetmedim bu kez çok agir geldi. Ağzımı açıp tek cümle kurasim gelmiyor . Aynı çatının altında takvim yaprakları eskitiyoruz. Nereye kadar dayanabilirsem...
adam ilgi, sevgi bekliyor, cilveli bir hatun grmek istiyor...ama sen bunları yaparsan, eksikliğinden yapmış gibi hissediyorsun ve bu sebeple yapmak istemiyorsun...

Tatlım bir süre sonra yine başına kakacak.
Aslında boşansan, bir sürünse ardından, belki tekrar evlenirsiniz bile. İyi bir ders gerekiyor çenesini kapaması için. Bu yaptığı şerefsizlik. O zaman evlenmeseydi.
Valla diktirenlere hiç kızmıyorum çünkü bu mallar için o et parçası kadının her türlü meziyetinden daha önemli.

Sevgiliyken öyle diyordu, bi damla kan yüzünden deli gibi sevdiğim kizdan vazgecmiycem, o da olmayı etsin zaten pismansin. Ama evlendikten 2 3 yıl sonra yaraları deşildi. Yani insan 10 yıl önce yaşadığı pismanlik devamlı ısıtılıp ısıtılıp önüne koyunca midem bulanıyor, kendimi bana çöplük gibi, pislik gibi hissettiriyorsun, yaptığını hazmedemiyorum diye defalarca söyledim. Bı müddet susuyor hiç açmıyor haftalarca, sonra neymiş bı gece rüya görmüş aklına gelmiş hoop time başa ..

Terbiyesiz mi ne?
Çok kızdım bak! Ya evlenmeyeydi, niye evlendi????? Ne dinde ne de insanlikta yeri var bu yaptığının. Canım tatli dille bi psikologa gitmeyi onerseniz icinde bir yerlerde bisiyler var gibi sanki!
Eger imkanın varsa ailene git biraz uzak kal akillansin😟😞

suç sende.
her seferinde iki büklüm mahcup mahcup eğileceğine, en başından "ben hormanları sağlıklı çalışan bir kadınım, canım istedi ve yaptım ulan" şeklinde dik durabilseydin bunları yaşamazdın.
adamın rüyalarına giriyormuşmuş,.. kahkaha attım resmen. adamın rüyasına giren şey neymiş anlatsa ya biraz?
bu adam sapık mı?karısıyla başkasını hayal ettiği abuk fantazileri mi var, nasıl giriyor rüyalarına senin seviştiğin sevgilin falan?
bunlar ne arabesk hayatlar ya.. yemin ediyorum zehir ediyorsunuz kendinize tek sefer geldiğiniz dünya hayatını..
evlenmeseymiş kardeşim, hayır bir de eminim kocan 15-16 yaşında dayısı amcası tarafından geneleve götürülen sivilceli ergen ekolündendir.öyle bir kafa yapısı hissettim, kokusunu aldım şahsen.. eşelesek sana rahöet okutur bence o da ayrı konu

Eşiniz sizin bu durumdan pişmanlık duyduğunuzu bildiği için kullanıyor,çünkü bu meseleyi bilip de 6 yıl düşünen adam normal değildir.Farkında bunu kullanarak sizi kötü hissettireceğinin ve istediklerini daha kolay alacağının.En sonunda iyi söylemişsiniz,yaşanmış geçmiş,unutun gitsin ; çok pişmanım falan diye de eşinizin karşısında ezilip büzülmeyin,son tavrınızı koruyun.

Keşke geçmişinizin arkasında dursaydınız. O zaman size böyle davranamazdı.Anladığım kadarıyla hayat görüşünüzde eşinizle farklı değil, çünkü öyle olsaydı yaşadıklarınızın arkasında durur, size böyle davranmasına müsade etmezdiniz.

Ben 10 yıl önceki bir yaşanmışlıgi, ısıtıp ısıtıp eşimin önüne koymazdim. Tabiki onun gibi dusunmuyorum. Fakat arkasında durulucak bı geçmişin yok.

Hayati kendi kendinize zehir etmissiniz ikiniz de. Gecmiste yasadiginiz seyi size karsi kullanmasi hos degil, mutlu olmak varken duzeltilemeyecek gecmisi isitip isitip huzurunuzu bozmaktan baska birsey yapmamis esiniz de. Katlanamayacaksa hic evlenmeyecekti. Evlendi ise de bunu gundeme getirmeyecekti.

Ben 10 yıl önceki bir yaşanmışlıgi, ısıtıp ısıtıp eşimin önüne koymazdim. Tabiki onun gibi dusunmuyorum. Fakat arkasında durulucak bı geçmişin yok.
Elbette önünüze koymaması gerekiyor, insan karısına çocuğunun annesine bunu yapmaz.Ondan önce olup bitmiş bir mesele zaten.Geçmişinizin arkasında durmaktan kastım, doğru ya da yanlış, iyi ya da kötü bu sizin geçmişiniz ve tercihleriniz, o dönem öyle uygun olduğunu düşünmüş öyle yaşamışsınız.Hesap vermek zorunda değilsiniz.Üstelik altı üstü biriyle birlikte olmuşsunuz, erkeklerin çoğu bakir evlenmiyor zaten.Üzmeyin kendinizi, size böyle davranmasına da müsade etmeyin.

Back