- 23 Mart 2015
- 38
- 39
- 88
Merhaba anneler 26 günlük erkek bebek annesiyim .. 2 gündür bebeğimin poposu pişik oldu ..doğduğu günden beri ıslak mendil kullanmıyorum hazır kaynatılmış su ve temizleme pamuğu kullanıyorum ve her kirli bez değişiminde sudocream kullanıyorum ..
Alt açma süresini 2 saati geçirmemeye dikkat ediyorum
Bezini 1 beden büyük alıyorum sıkmasın ve rahat hava alsın diye ama yinede pişik oldu
Bu sabah aile hekimine gösterdim havalar ısınıyor pişik olması normal dedi ve trosyd adında krem verdi inşallah faydası olur
Bebeğim sık sık ve ufak ufak gazını alttan çıkarıyor ve her pırtında da poposunu 1 2 damlada olsa kakalıyor bu yüzden pişik olduğunu düşünüyorum ama bu kez de 10 dk da bir bez değiştirmem gerekir
Akıl akıldan üstündür nasıl bir çözüm bulurum
Alt açma süresini 2 saati geçirmemeye dikkat ediyorum
Bezini 1 beden büyük alıyorum sıkmasın ve rahat hava alsın diye ama yinede pişik oldu
Bu sabah aile hekimine gösterdim havalar ısınıyor pişik olması normal dedi ve trosyd adında krem verdi inşallah faydası olur
Bebeğim sık sık ve ufak ufak gazını alttan çıkarıyor ve her pırtında da poposunu 1 2 damlada olsa kakalıyor bu yüzden pişik olduğunu düşünüyorum ama bu kez de 10 dk da bir bez değiştirmem gerekir
Akıl akıldan üstündür nasıl bir çözüm bulurum