pahalı hediyeler:(

Eski konularınızı okudum da 13-14 yaşında ergenler gibisiniz, sevgilinizi beğenmemeler , kimsenin aklına bile gelmeyecek yalan söylemeler, acaba bunları buraya yazmak için çok düşünüyor musunuz.

Odedigi hesaplarin degeri kadar hediye almak nedir ya...
Hediyenin anlamini kavrayamamissin.
Bence iki sonradan gorme birbirini bulmus.

Para harcanmak için vardır çalıp çırpmıyorsa ne biliyim ordan burdan dermiyorsa alsın nolcakki babasının parası sonuna kadar helali hoştur :)

Zengin adam gidip 100 liralık gözlük alırsa abes olurdu bana göre.

Ancak sürekli hediye kısmı yanlış.
Bunu da bir bakıma siz başlatmış duruyorsunuz.

Hesabi ödesin ne olacak. Sonucta maddi kaygısı yok.
Biz genelde alman usulü yapardık ama zengin olmadığımız için.

Oturup konuşun.

Bana aldığın hediyeler çok güzel fakat buna bir sınırlama getirelim. Mesela sadece özel günlerde alalım gibi.

Ayrıca zengin sevgilinin altında eziliyorsan kendin gibi birini bulacaksın ne absürt bir yorum.
İnsan sevdiği kişinin maddi durumuna bakarak sevgili olmuyor.

Ögrenci halinizle nasıl 300 tl lık hediyeler alabiliyorsunuz. Bencede dogru degil pahalı hediyeler. Hadi hesap ödeme neyse ama abartı kücük bir sey olabilir mesela. Bende olsam aynı tepkiyi verirdim

Herkesin bakışı farklı demek ki...
Garsonla konuşması
Akrostiş de bana göre kıroluk

Çok sert bir şekilde istemediğinizi belli edin kızsın küssün ama taviz vermeyin. Yoksa bir gün saatle bir gün telefonla tabletle... öyle uzar gider sürekli katlanır bu liste

Esim erkek arkadasimken bana pahali bi telefon almisti, su an iphone 7 aldigini dusunun.
Kesinlikle kabul etmedim, gitti kardesine verdi.
Simdi de dogum gunlerimde pahali seyler alir, ben ona aldigimda ise fiyatini sorar pahaliysa kizar.
Bu sefer cesaretini topladim ve pahalı bir şey aldım doğum günü için. Kizarsa kafasına atacağım

bence gittiğiniz mekanlarda hesabı onun ödemesinden rahatsız olmamalısın, onun parası olmaz sen ödersin senin paran olmaz o öder bu konuya keşke en başından takılmasaydınız böyle daha kötğ olmuş hediye özel birşeydir özel günlerde verilmedikten sonra ne anlamı kalırki? Bakış açısı tabi bunlar yinede bi dur diyip eski düzeninize geri dönün bırak o ödesin düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…