pahalı hediyeler:(

Herseyi anladimda üstüne basa basa dior gözlük vakko çanta demek pahali bi çanta ve gözlük deyip gecebilirdin heralde burda duymak isdediğin waooooow nekadanka zengin bie yaşantı birakma onu felanmi.....

pahalıdan kasıt ne kadar pahalı? herkese göre değişen bir kavram pahalı. kimine göre 250 tl pahalı kimine göre 1000 tl. marka adını bu yüzden verdim. Benim annem bile o marka çanta o marka gözlük kullanmaz. Benim ne haddime öğrenci halimle kullanayım. Kaldı ki kimse bırakma onu demedi. hatta madem öyle bırak kendine denk birisini bul diyen oldu...

Sen bu cocugu gercekten seviyor musun? Bana o konunu okuduktan sonra baska turlu geldi de . O yuzden gozunu boyamaya calisiyor olabilir. Surekli bi bahane uydurmaya calisiyorsun. Boyu kisa dan gectik, pahali hediyelere.

Başta okuyunca ne var adam içinden gelmis yapıyor bu kiz milleti ne nazli dedim. Meğer ana baba parasıyla yapıyormus ya.
Çok itici.
Kendi kazansin bakalım öyle kolay kiyiliyor mu paraya.

Kabul etmeyin iyi yapmışsıniz. Gitsin calissin alsin.

Yok yaf o değildir heralde. Gerci anca parası için beraber olunacak biri demişti ama bilemedim şimdi.
Konu sahibi?

Valla "ogrenci halinle" aileniz araba cektiyse altina sizin de haliniz vaktiniz yerinde.Imkanlarin olcusunde karsiligi verip sen de onu hediyelere bogabilirsin

ayy çok ağır yazmışım hakikaten. psikolojimin bozuk olduğu zamana denk gelmiş. Bu kadar parası olduğunu bilmiyordum kabul ettiğimde. Boyu posu yok ama daha kıymetli şeyleri var o zaman fark edemediğim. Kültürü, zekası ahlakı ve verdiği değer diğerlerinde yok.

Af buyurun Berke ve Pelinsu kimdir bilemiyorum ama bu konuyla alakaları olmadığı, konu dışı oldukları kesin, geyik yapmayalım ki cımbızlanmayalım.

Valla "ogrenci halinle" aileniz araba cektiyse altina sizin de haliniz vaktiniz yerinde.Imkanlarin olcusunde karsiligi verip sen de onu hediyelere bogabilirsin
sizin de dediğiniz gibi çok şükür durumumuz kötü değil. Yani imkanlarıma göre aldım o da imkanlarına göre aldı sonuç bu oldu.

O zenginlikte bunlari yapmasa,pinti derdik:) 20 tl ye canta alsa ne düşünurduk mesela:)
Bosver içinden geldiği gibi davranisin.

Eski konunuzu gormeden once yapacagim yorum pahali hediyelerin etiket fiyatina degil manevi degerine bakin olacakti.
Lakin eski konunuzda ezik dediginiz erkekle berabersiniz.ne degisti o zamandan bu zamana mesela suan birliktesiniz yine aynaya bakip ben cirkinmiyim ki bu oglan benimle diyormusunuz?
Bakis acinizi dert gibi anlattiginiz pahali hediyeler vakko cantalar asgari ucret fiyatina alinan gozlukler degistirmis olabilirmi?

Bizde de benzer bir durum vardı.Sizin olayınızdaki kadar pahalı şeyler değildi ama kendi ölçeğinde ve zor zamanlarında birsürü hediyeler alır,kabul etmesem küser.
Ben hem çözüm hem değişiklik olarak el emeği şeyler yaptım bir kaç defa.Becerikliyimdir bu konuda napacağını şaşırdı

siz de ayda 300 400 hediye için harcamayın, her ay hediye mi alınır, manevi değeri olan şeyler olsa neyse
sizin altınızda kalmamak için yapmış belli.
ben öğrenciyken bi aylık akbilim ve bir de öğrenim kredisi vardı. bir hediye parası bile yapmıyor ah bee

ya öyle bakınca 300-400 lira her ay hediye mi verilir gibi görünüyor. Ama inanın para cepte kalıyor. avmye git tüm gün o ödesin yediğini içtiğini. yanımdayken bir kuruş masraf yaptırmıyor. nerdeyse sürekli de yanımda zaten aynı okuldayız. Geçen hatta benzini bizim istasyondan al, benim arkadaşım olduğunu söyle sana indirim yapsınlar dedi. inanmadım tabi gidip alsam para almayacaklar. bizim de durumumuz kötü değil bana her ay gelen belli bir miktar para var. bu paranın cepte kalmasının nedeni masrafları onun çekmesi olunca bende ona hediye alayım bari dedim.

Mesela geçen benim arabam serviste senin arabaya kaldık dedi anahtarımı istedi. Gidip arabamı yıkatıp, bakımlarını yaptırmış depoyuda fullemiş bende niye istiyor benim arabamı diye düşünüyordum.

Düşünceli & zengin erkeği dert eden topic :)) Kk bunu da gördü :)))

sizin de dediğiniz gibi çok şükür durumumuz kötü değil. Yani imkanlarıma göre aldım o da imkanlarına göre aldı sonuç bu oldu.

11 sayfadir ben sizi anlayamadim.Bir offf rahstsizim bu durumda modundasiniz bir yandan da gayet normal deyip sevgilinize methiyeler duzuyorsunuz satir aralarinda anlamadik sanmayin.Kafaniz karisik.

ben ona ezik demedim hiçbir zaman. bir şans vermem için çok yalvardı. Bir kere oturup kahve içince her şey değişti ben o zaman bu kadar zengin olduğunu bilmiyordum.

Düşünceli & zengin erkeği dert eden topic :)) Kk bunu da gördü :)))

sizinkilerin yanında bu prk dert değil biliyorum. Senin doktor mevzuna da üzüldüm. Çakal herif başta teyzenlere söyleme geldiğimi derken bu olumsuz başka buluşma ayarlayın demek için yapmış. Bir de kızımı görmeye gidecem diyor hayvan herif.

Oncelikle seni tebrik ederim cok guzel ve ince dusunmussun erkekler hesap konusunda genellikle boyle oluyorlar bu konuyu degistiremezsin fakat onunla konus hediye istemedigini zor durumda kaldigini soyle oyle bisey olmasin ama ayrilinca cok kotu bir durum cikar ortaya iadebetsen dert sende kalsa dert en iyi acikca konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…