Herseyi anladimda üstüne basa basa dior gözlük vakko çanta demek pahali bi çanta ve gözlük deyip gecebilirdin heralde burda duymak isdediğin waooooow nekadanka zengin bie yaşantı birakma onu felanmi.....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fiziksel-olarak-etkilenilemeyen-erkek.926038/
O cocuk bu konudaki cocuksa , bu kadar asagiladigin, boyuna posuna laf ettiğin , ezik dedigin , erkege bile benzemedigini ima ettigin , sana teklif ettigi icin ayna karsisina gecip ben bu kadar mi cirkinim deyip uzuldugun bir insanla ne isin var? Sanırım parasi seni cezbetti. Ee o halde derdin ne?
Oymuş, eski sayfalarda söyledi.Yok yaf o değildir heralde. Gerci anca parası için beraber olunacak biri demişti ama bilemedim şimdi.
Konu sahibi?
pahalıdan kasıt ne kadar pahalı? herkese göre değişen bir kavram pahalı. kimine göre 250 tl pahalı kimine göre 1000 tl. marka adını bu yüzden verdim. Benim annem bile o marka çanta o marka gözlük kullanmaz. Benim ne haddime öğrenci halimle kullanayım. Kaldı ki kimse bırakma onu demedi. hatta madem öyle bırak kendine denk birisini bul diyen oldu...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fiziksel-olarak-etkilenilemeyen-erkek.926038/
O cocuk bu konudaki cocuksa , bu kadar asagiladigin, boyuna posuna laf ettiğin , ezik dedigin , erkege bile benzemedigini ima ettigin , sana teklif ettigi icin ayna karsisina gecip ben bu kadar mi cirkinim deyip uzuldugun bir insanla ne isin var? Sanırım parasi seni cezbetti. Ee o halde derdin ne?
sizin de dediğiniz gibi çok şükür durumumuz kötü değil. Yani imkanlarıma göre aldım o da imkanlarına göre aldı sonuç bu oldu.Valla "ogrenci halinle" aileniz araba cektiyse altina sizin de haliniz vaktiniz yerinde.Imkanlarin olcusunde karsiligi verip sen de onu hediyelere bogabilirsin
siz de ayda 300 400 hediye için harcamayın, her ay hediye mi alınır, manevi değeri olan şeyler olsa neyse
sizin altınızda kalmamak için yapmış belli.
ben öğrenciyken bi aylık akbilim ve bir de öğrenim kredisi vardı. bir hediye parası bile yapmıyor ah bee
sizin de dediğiniz gibi çok şükür durumumuz kötü değil. Yani imkanlarıma göre aldım o da imkanlarına göre aldı sonuç bu oldu.
Eski konunuzu gormeden once yapacagim yorum pahali hediyelerin etiket fiyatina degil manevi degerine bakin olacakti.
Lakin eski konunuzda ezik dediginiz erkekle berabersiniz.ne degisti o zamandan bu zamana mesela suan birliktesiniz yine aynaya bakip ben cirkinmiyim ki bu oglan benimle diyormusunuz?
Bakis acinizi dert gibi anlattiginiz pahali hediyeler vakko cantalar asgari ucret fiyatina alinan gozlukler degistirmis olabilirmi?
Düşünceli & zengin erkeği dert eden topic :)) Kk bunu da gördü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?