Şöyle bir sey arada pahali hediye tamam ama her zaman?
Bu arkadasin maddi durumu nedir?
Maddi olarak güçlü gösterip size neyi kanitlamak istiyor.
Eger bir ilişki icerisindeyseniz bazi seyler aşilmalidir. Sayet bir gelecek düşünüyorsaniz evlendiginizde de mi böyle olacak.. zannediyorum ki henüz yeni bir iliski ama bastan bazi şeyleri belirlemek gerekiyor.
Öğrenciyse parayı nereden buluyor? Ailevi huzurunu bozmuyorsa, kredi kartına borç yapıp içeri girmiyorsa, faiz işlemiyorsa, alacağı ihtiyacı olan şeylerden kısmıyorsa sorun yok bence
Vakko çanta mı
Çok pahalıdır o
Öğrenci nasıl alıp nasıl kullanacak ailesi çoooook mu zengin
Hediyeye bir sey demiyorum ama hesap odetmiyor diye bir sey olamaz. Bu kucuk bir isaret hayatinizda. sizin prensibiniz var, onun da var. Bu ikisi cakistiginda hep onun dedigi mi olacak? Kuserek falan hep dedigini mi yaptiracak?
Bence hediye almayalim diye anlasin.
Alirsaniz bile gonul alacak hediyeler ufak tefek cicek bocek gibi...
Konusun anlasin. Ayda 300-400 hediyeye nasil para veriyorsun :)) evin yolunu bulamam ben oyle hediyeler alsam.
Ama yemek vs. Oara odetmiyorsa bence karsilik vermeye çalışma.
Karsilik olsun diye hediyeler almissin busefer oda hediyeler almaya baslamis. Yani care degilmis demekki. Sennsurekli hediye alirsan oda hediye alma mecburiyeti hissedebilirm
Bir defa vakko çantayı elime aldim etiketi bir gördüm yeminle elimin yandığını hissettimFffd amma şaşırmışsınız fakirler çocuk belli ki Berkecancidden üzüldüm sizin adınıza vakko çantanız bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?