pahalı hediyeler:(

MissCyg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
779
1.071
113
32
erkek arkadaşım buluşmalarımızda bana hesap ödetmiyor, ne kadar ısrar ettimse ödeyemedim. Bir kere lavaboya gidiyorum diye gizlice ödedim sonra kavga ettik. Ne yaptımsa olmadı. Ben minnet altında kalmayı, birinin üstüne yıkılmayı kendime yediremem. Çözümü hediye almakta buldum. her ay yapılan harcamaya göre 300-400 liralık hediye almaya başladım.

Bu seferde o da almaya başladı. Ama çok abartıyor. gitmiş dior marka güneş gözlüğü almış geçen. benim gözlüğüm vardı hem bu çok pahalı kabul edemem dedim. Ben sevdiğime hediye alamaz mıyım ne demek kabul edemem, ben gördüm senin üzerinde hayal ettim içimden geldi yakıştırdım aldım vs bir sürü laf saydı. Aldım bir kere bunu ne yapayım ben mi takayım ne demek kabul edemem dedi. bende annene hediye et dedim. yok ben sana yakıştırdım aldım vs bir sürü ısrar etti. Bende o zaman bunu kabul ederim ama bir daha bu kadar pahalı bir şey alma etmem dedim.

Şimdi de gitmiş vakko marka çanta almış. Bayramda hediye vermek adettenmiş. Ben daha önce söyledim kabul edemem, benim annem bu markayı almıyor dedim. vay efendim içinden gelmiş almış. kendisi benim aldığım hediyeleri kabul ediyormuş. ben ona paranın lafını yapıyormuşum. Küstü gitti. Yani ikimizde öğrenciyiz.

ne yapıcam nasıl baş edicem bilmiyorum. En kötüsüde gezerken çok beğendim içimden geldi sana yakıştırdım aldım deyince ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şimdi kabul etmedim götür iade et kendine ya da annene bir şey al dedim. o da benimle konuşmuyor, küs

Şöyle bir sey arada pahali hediye tamam ama her zaman?
Bu arkadasin maddi durumu nedir?
Maddi olarak güçlü gösterip size neyi kanitlamak istiyor.
Eger bir ilişki icerisindeyseniz bazi seyler aşilmalidir. Sayet bir gelecek düşünüyorsaniz evlendiginizde de mi böyle olacak.. zannediyorum ki henüz yeni bir iliski ama bastan bazi şeyleri belirlemek gerekiyor.

4. ayımızdayız ben onunla olmayı kabul ettiğimde maddi durumundan haberim yoktu saklamış. aileden zenginler, villada oturuyorlar, lüx arabası var. benimde mütevazi bir arabam var bizim de durumumuz kötü sayılmaz ama çok abartıyor, canımı bu sıkıyor.

nerdeyse bir asgari ücreti bir güneş gözlüğüne vermek nedir.

Tamam herkesin durumu belli, sevgiliniz de herhalde olayın farkında. Hediye bu gönülden gelir herkes kesesince birşeyler alır verir e alana da alma deyince çözüm olmuyor görmüşsünüz, o yüzden siz hediye almışsınız o da almış fazla abartmamasını söyleyin ötesi sizin elinizde değil. Adam sizden birşey beklemiyor ki alabiliyorken alıyor, hediye sıklığını azaltın çok rahatsızsanız yani ayda bir almayın o da almasın daha nadir alıp daha pahalı hediye alın çok rahatsız oluyorsanız

Öğrenciyse parayı nereden buluyor? Ailevi huzurunu bozmuyorsa, kredi kartına borç yapıp içeri girmiyorsa, faiz işlemiyorsa, alacağı ihtiyacı olan şeylerden kısmıyorsa sorun yok bence

parayı babadan buluyor nereden bulacak. Babasının benzinliği var birkaç tane, anneside eczacı.

Bu arkadaş fazla cömert galiba
Bol keseden harcıyor
Nereden geliyor bu bolluk?
Ailesi zengin ve harcamayı seven biriyse, yapacak bir sey yok gibi görünüyor

Vakko çanta mı

Çok pahalıdır o

Öğrenci nasıl alıp nasıl kullanacak ailesi çoooook mu zengin

ya bizimde durumumuz kötü sayılmaz ama annem vakko çanta alacak olsa 9 kere düşünür 10. da da almaz çocuklarıma da bir şeyler alırım diye.

Hediyeye bir sey demiyorum ama hesap odetmiyor diye bir sey olamaz. Bu kucuk bir isaret hayatinizda. sizin prensibiniz var, onun da var. Bu ikisi cakistiginda hep onun dedigi mi olacak? Kuserek falan hep dedigini mi yaptiracak?

Bence hediye almayalim diye anlasin.
Alirsaniz bile gonul alacak hediyeler ufak tefek cicek bocek gibi...
Konusun anlasin. Ayda 300-400 hediyeye nasil para veriyorsun :)) evin yolunu bulamam ben oyle hediyeler alsam.
Ama yemek vs. Oara odetmiyorsa bence karsilik vermeye çalışma.
Karsilik olsun diye hediyeler almissin busefer oda hediyeler almaya baslamis. Yani care degilmis demekki. Sennsurekli hediye alirsan oda hediye alma mecburiyeti hissedebilirm

Hediyeye bir sey demiyorum ama hesap odetmiyor diye bir sey olamaz. Bu kucuk bir isaret hayatinizda. sizin prensibiniz var, onun da var. Bu ikisi cakistiginda hep onun dedigi mi olacak? Kuserek falan hep dedigini mi yaptiracak?

bu sefer benim dediğim oldu aldı çantayı gitti. Kaldı ki çatışmalarımız elbette oluyor büyük çoğunluğunda da benim dediğim oluyor. Bu ailesinden böyle gördüğü için midir nedir bu konuda çok sert.

Dikkatli olmak da fayda var
böyle paralar harcayıp ayrıldığı zaman benim su kadar paramı yedin demeyecek erkeklerden olsun yeter
Ona bu kadar pahalı hediyeye gerek olmadığını harcamaları hep onun ödemesinden rahatsız olduğunu söyleyebilirsin
Cokta şey yapmamak gerek daha sonra ki zamanlarda sen zaten hediye sevmiyorsun deyip bir şey almamaya başlamasın

dusuncende konusmanda tavrında cok haklısın
küserse küssün tavrını aynen koru ozaman senı artık anlayacak ve bu durumu kabul edecektır

Buluşmalarımız genellikle avm tarzı yerlerde oluyor bir buluşmaya 50 lira harcıyordur. Yemek, kahve, tatlı, sinema, bowling vs etkinlik derken. Bir de okulda da birlikteyiz. Yemekhane de kartlı sistem olmasa onunda ödeyecek. eğer berabersek çayı kahveyide ödüyor. yani aylık 600-800 harcıyordur benimleyken ben de onun yarısını çıkarmaya çalışıyorum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…