pahalı hediyeler:(

:)) Allah böyle tatlı dert versin, bizimkis gibi alengirli dertler vermesin boşver en güzel mis zamanların tadını çıkart. Erkeğin parasını da ye gitsin çokta şiy etme :)) Onlar manevi olarak bizi ölümüne sömürüyo nasılsa

Tadını çıkar sonunda bir gun o da bir öküze dönüşecek. .

Harcadığın paralar senin için önemli olmasa da ben kendimi kötü hissediyorum.Rahat edemiyorum. Babamın verdiği harçlık da bile kendimi kötü hissediyorum. Bundan sonra hediyeleşme olayını sadece özel günlerde yapalım. Ama bi limiti olsun. hesapları da bi sen bi ben ödeyelim. Kendimi öyle daha rahat daha güçlü hissedeceğimden emin ol. İlerde eşim olursan söz hiç karışmam aldığına ödediğine de . Bi de eğer param biterse senden isticem söz de. Ama kendimi kötü hissediyorum böyle de

Ya herkes bunu dert olarak görmüyor olabilir. Hatta şöyle ki bazı kadınlar erkeğin tüm parayı harcamasını sanki yüceltilecek bir şey gibi görürler. Bende eski sevgilimle para yüzünden tartışmışlığım oldu. Hiç sevmem para konusunda üste çıkılmasını. Bende oğrenciyim karşımdaki dw baba parasıyla ne diye hava atılsın. Evlenmeden de pahalı hediye saçma. Kabul etmeyin. Diretin.

Başlattığın hediye olayı çok saçma bişey sonuçta siz biryerlere bişeyler yemeğe içmeye gidiyorsunuz bunu ödüyor ki ayda 600 lira çok bir para değil o zenginlikte biri için ee buna karşılık her ay hediye alınarak mı verilir ? Hediye dediğin şeyin de bir anlamı olmalı senin aldığın bu hediyelerin geliş sebebinin aylık harcadığı paralara karşılık olduğunu duysa bence çok kırılır ben olsam kırıldım içinden geldiği için değil mecburiyetten almışsın gibi.

Benim sevgilim onun silahıyla oynadığım, merak ettiğim için bana su tabancası almıştı, birde sürekli maden suyu içtiğim için kurşun şeklinde açacak.

Anlatabiliyorum dimi ne demek istediğimi

Maddi durumu buna uygun ise, bence tadını çıkar, nasılsa birgün o da odunlar kervanına katılır.

ya işte o bütün parayı harcamasını kabul eden anlayış, temizlik, yemek, çocuk bakımı, kaynanaya ve sülalesine hizmet gibi bir devamı olduğunu unutuyor. Ataerkil yapının sonucu bu, centilmenlik değil.

Ay derdin bile baldan tatlı darısı başımıza :)

ya işte o bütün parayı harcamasını kabul eden anlayış, temizlik, yemek, çocuk bakımı, kaynanaya ve sülalesine hizmet gibi bir devamı olduğunu unutuyor. Ataerkil yapının sonucu bu, centilmenlik değil.

Size katılıyorum ancak böyle düşünen biriyseniz ne istemediginiz hediyeleri kabul etmek ne de onun sürekli sizin hesabınızı ödemesini kabullenirsiniz.
Bence bu konuda ona en başından itibaren daha net olmalıydınız. Yine de geç kalmış degilsiniz.

Kendinizi yeterince ifade edebilecek ve rahatsız oldugunuz şeylerin önüne set çekebilecek biri oldugunuza inanıyorum. Onu kırmayacagım derken istemediginiz seyleri yaşamayı ilişkinizin bir parçası haline getirmeyin.

Baba parasıyla hediyelesiyorsunuz hele öğrencilik bitseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…