erkek arkadaşım buluşmalarımızda bana hesap ödetmiyor, ne kadar ısrar ettimse ödeyemedim. Bir kere lavaboya gidiyorum diye gizlice ödedim sonra kavga ettik. Ne yaptımsa olmadı. Ben minnet altında kalmayı, birinin üstüne yıkılmayı kendime yediremem. Çözümü hediye almakta buldum. her ay yapılan harcamaya göre 300-400 liralık hediye almaya başladım.
Bu seferde o da almaya başladı. Ama çok abartıyor. gitmiş dior marka güneş gözlüğü almış geçen. benim gözlüğüm vardı hem bu çok pahalı kabul edemem dedim. Ben sevdiğime hediye alamaz mıyım ne demek kabul edemem, ben gördüm senin üzerinde hayal ettim içimden geldi yakıştırdım aldım vs bir sürü laf saydı. Aldım bir kere bunu ne yapayım ben mi takayım ne demek kabul edemem dedi. bende annene hediye et dedim. yok ben sana yakıştırdım aldım vs bir sürü ısrar etti. Bende o zaman bunu kabul ederim ama bir daha bu kadar pahalı bir şey alma etmem dedim.
Şimdi de gitmiş vakko marka çanta almış. Bayramda hediye vermek adettenmiş. Ben daha önce söyledim kabul edemem, benim annem bu markayı almıyor dedim. vay efendim içinden gelmiş almış. kendisi benim aldığım hediyeleri kabul ediyormuş. ben ona paranın lafını yapıyormuşum. Küstü gitti. Yani ikimizde öğrenciyiz.
ne yapıcam nasıl baş edicem bilmiyorum. En kötüsüde gezerken çok beğendim içimden geldi sana yakıştırdım aldım deyince ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şimdi kabul etmedim götür iade et kendine ya da annene bir şey al dedim. o da benimle konuşmuyor, küs