pahalı hediyeler:(

Ne güzel iste sana deger veriyor kabul et ne olucak cocugun durumu cok iyi demekki onun icin sikinti degilse sende takma kafana..

Onunla bu konuyu tekrae konuşun. Pahalı hediyeler istemediğinizi, hesabı hep onun ödemesinsen rahatsız olduğunuzu tane tane anlatın.
Hiç bir şey bedava değildir. Yarın öbür gün söz söylemeniz gereken yerde belki söyleyemeyeceksiniz, belki söyleyince " ama Vakko çantayı almayı biliyorsun" olacak.

Ben de bu aralar Chloeye merak sardım ya hayırlısı. Yiyorsa Berkecan bana hediye alsın
Benim hayaller bile fakir
Bir defa internet sitesinde hermes çantaları gösteriyordu alsam nasil olur hangi kıyafetle giyerim diye düşünmedim bile

Neyse konuya gelince konu sahibi çok bu konuya takılmasın yine de etraf karısına bir gül almaktan aciz kerestelerle dolu

Ne güzel iste sana deger veriyor kabul et ne olucak cocugun durumu cok iyi demekki onun icin sikinti degilse sende takma kafana..

olacağı şu
1- Ben bu ilişkiyi dışarıdan görsem kıza bak herifi nasıl sömürüyor. Sırf zengin diye kapağı atmış derim. Bunu ben diyorsam millet ne der o....u parası için adamla, ver parayı seninle olsun der. Bu da benim ailemin kulağına giderse ne olur?

2- Yarın ailesinin bu olaydan rahatsız olup bu kız paranı yiyor sana düzgün birisini bulalım deme olasılığı

3- Bu durumun beni soktuğu durum dolayısıyla yarın bir karar aşamasında birisi çıkıpta parasını yemeyi biliyorsun o zaman bizim dediğimiz olacak deme olasılığı

Ama ilk siz pahalı hediye almaya başlamışsınız oda altında kalmamaya çalışıyor bence

Ozmn geriye tek care kaliyor ayrilin ...

Ama ilk siz pahalı hediye almaya başlamışsınız oda altında kalmamaya çalışıyor bence

benim aldığım hediye 300-400 lira onun aldığı gözlük 1400 lira. yoksa aldığı çiçeğe, gömleğe, parfüme laf etmedim.

Şöyle bir durum var ki ; senin rahatsız oldugunu gördüğü halde israrla aliyorsa pek hos bir davranis degil. Hak veriyorum sana. Hediye mutlu etmek icin alınır, rahatsız ettiğini bile bile almaya çalışmak gosteriden baska birsey değildir bence.

Hediye etmeye böyle gönüllü olması ne güzel

Ama tabii bu hediyelerin sizi kötü hissettirecek kadar pahalı olmasi da doğru değil. Konuşup gönlünü alın bence. Ama kararınızdan geri dönerek değil, durumu acikca ve guzel bir dille izah ederek. Bunun icin ayrılacak degilsiniz ya

yani ayrılmayız bunun için ama bayram günü böyle küstü gitti. Ben ona demiştim bir daha alma kabul etmem diye. Yani yoksa gerçekten önünü alamam yarın mücevher tarzı şeyler de almaya başlar. Daha nişanlı bile değiliz.

Bunu hesap ödeme konusunda yaptım. yemedi o zaman.

Sizin rahatsız olduğunuzun farkında değil
Açık açık konuşun

Sizi pahalı yemeklerin veya "marka" çantaların mutlu etmediğini söyleyin.

Değişik bir psikoloji bu. Ne kadar para harcarsan kendini o kadar değerli sanıyorsun bazen. Ben de psikoloğa gitmeden önce öyleydim. Evliliğimde mutsuzdum, kendimi değerli hissetmek istiyordum. Gidip marka ayakkabılar, çantalar alıyordum. Çünkü beni mutlu ediyordu.

Ama normal olmadığını anladım sonradan.

Arkadaşınızın etrafındaki kişiler bu tarz pahalı etiketlerden hoşlanıyor olabilir. O da her kadın böyledir sanıyordur.

İyi niyetle "canım beni mutlu etmek istediğini biliyorum ama beni mutlu edecek şeyle

Öf karşılıklı hediye veriyorsunuz işte evlendikten sonra bunların hiçbiri olmayacak bu sefer de beni önemsemiyor diye konu acarsiniz. Altta kaldığınız da yok 400 tl lik hediye alıyorsunuz Dior marka gözlüğünde sezon sonu fiyati yaklaşık o kadar abartmayin bu kadar

Sonuçta siz cizgiyi cekmissiniz. Ki doğrusu bu. Ona da orada durmak düşer.
Herkes bir değil, belki o sizin en iyilerine lâyık oldugunuzu düşündüğünden abartıyor. Işte en iyisi, güzelce konuşmak :)

O zaman kusura bakmayın ama sevgiliniz zengin ama görgüsüz
Yani sizin hoşlanmadığınız şeyi ısrarla yapıyorsa bu kendi egosunu tatmin etmekten başka birşey değil.

Görgüsüzlükten değil. asla öyle kıro birisi değil. Gözlükten sonra pahalı hediye almamıştı şimdi bayramda araya kaynatırım diye almış heralde uyanıklık yapma derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…