pahalı hediyeler:(

Ben bi sorun göremedim nedense ya :) alasi varmis almis, güle güle kullanin sizde. Ilerde bu kisiyle evlencek olsaniz villada oturmayalim 2+1 neyimize yetmiyo, orta hallimi yasayalim diceksiniz?

Sevgiliyken eşimle kendimize sinir koymuştuk ben öğrenciydim 50 tl o çalışıyordu 100 tl sizde sinir köyün kendimi daha rahat hissedicem böyle rahat hissetmiyorum diyin

bana nedense bi erkek pahalı hediye aldığında karşısındaki kadından cinsel anlamda bişey isteme hakkına kendini sahip sanabilirmis gibi geliyo

Bu sizin sevgilinizle ilgili diil yanlış anlamayın benim düşüncem gördüklerim deneyimlerini falan diyelim o yüzden hiç buna müsaade etmedim

Ama şu an evliyiz pahalı hediye alsın istiyorum ama olmuyo....:) hayat her istediğimiz her zaman olmuyo malesef....

Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Ben ezmekten söz etmedim, kendi kazancı olmayan para üzerinden rahatlıkla harcama yapmasından söz ettim.
Baba parasıyla , öğrenciyken bu harcama yapılmamalı. Imkan varsada yapılmamalı.

Arada gönlünden kopuyorsa da kabul edip bir daha ki hediye için net tavır koymak lazım madem hoslanmiyorsunuz.

Onun bütçesi buna yetiyorsa onu ve ailesini sıkıntıya sokmuyorsa dert edilicek bir durum yok. Bende butcemiz yetiyorsa oğlumun büyüdüğünde sevdiği kıza hediyeler almasını ve asla hesap odetmemesinı isterim .

Herkesin bakışı farklı demek ki...
Garsonla konuşması
Akrostiş de bana göre kıroluk

Bana göre kıroluk, Babasının aldığı son model jipe binen sevgilisine popon ısındı mı sevgilim alttan ısıtma var deyip sonrada koltuğu birden sonuna kadar yatırıp ( kız bu arada anlayamayıp düşüyor) bak en sona kadar yatıyor 180 derece yatınca evindeki yataktan rahattır demek.

Not: olayın benimle alakası yok

akrostiş niye kıroluk, 1 ay kafa patlatıp şiir yazmış

Ben bi sorun göremedim nedense ya :) alasi varmis almis, güle güle kullanin sizde. Ilerde bu kisiyle evlencek olsaniz villada oturmayalim 2+1 neyimize yetmiyo, orta hallimi yasayalim diceksiniz?

ya ileride kısmet olurda çoluk çocuk olursa müstakil bir ev hoşuma giderdi. Ama yani 2 kişi 5+2 villada ne yapacaz. temizlik nasıl olacak millet 3+1 i 4 +1 i zor temizliyor. ısınma, soğuma falan nasıl olacak. Yani göz göre göre israf.

Bütün derdin bu olsun¿?¿

Kimi kocam cimri diye yakinır durur

Kimide sevgilim niye vakko aliyo niye dior aliyo diye

Erkek milleti pahalı hediyeler alır ama en ufak bir sorunda yada ayrilikta "Vakko çantayi saatleri kolyeleri bensiz ruyada gorurdun nankör lafını ederler.
Ayrıca hediye almak yerine madem hesabı hep o ödüyor kahve çayla gecistirebilirdin. Ona hediye almaya başlayarak siz baslatmissiniz.
Isyerimden bir erkek arkadaşta maddi durumu çok iyi kız arkadaşı pahalı hediye istemiyormus şöyle bir laf etti adam "Kadın herseye kapat akmak için evlenmek için kendini ağırdan satıyor sözde prensipli ama büyük oynuyor." Ettiği laf buydu bilginize

Belki yazan olmuştur. Birkaç ay önce bir arkadaş konu açmıştı. Erkek kardeşim evdeki eşyaları, telefonları vs gizlice alıp, satıp kız arkadaşlarına hediyeler alıyor diye. Bir kere de annesinin bilekliğini gizlice alıp kız arkadaşına vermiş. Biz de gerekiyorsa polise verin demiştik. İnşallah öyle bir durum yoktur. Onlar da zengindi, villada oturuyorlardı, çocuğun arabası vardı vs.

Öyle bir şey yoksa çok da sıkıntı yapacak bir durum yok. Ben olsam, ben de kabul etmek istemezdim ve itiraz ederdim ama kavga edip küstürmeye gerek yok. İlla yapmasın istiyorsanız, siz ona manevi değeri olan hediyeler veya seni hatırlattı aldım diye maddi değeri düşük hediyeler verin, o da sizden görüp yapsın. İlk maddi değeri yüksek hediye vermesi de sizin vermenizle başlamış zaten.

Bnm

öyle bir durum yoktur. Evlerine gittim, annesiyle tanıştım. Zaten evin tek oğlu, ablası da savcı anında içeri tıkar valla acımaz

kavga edip küstürmekten ziyade pahalı hediye alma kabul etmem demiştim. sözümü çiğnemiş olurum beni buna zorlamaya hakkı yok.

Anladım, daha çok sizin sözünüzü çiğnedi diye kızmışsınız. Barıştığınızda manevi değeri olan hediyeler (kendi yaptığınız bir şey vs) dönemi başlatırsınız o zaman. Maddi değeri yüksek hediyeleri de istiyorsanız ileride kendi kazancınızla alırsınız karşılıklı.

Herseyi anladimda üstüne basa basa dior gözlük vakko çanta demek pahali bi çanta ve gözlük deyip gecebilirdin heralde burda duymak isdediğin waooooow nekadanka zengin bie yaşantı birakma onu felanmi.....

Maddi durumu yerinde demek ki, ne olacak ki?
Ben de eşime sevgili olduğumuz dönemde hediye almaya hiç doyamazdım.
Bazı insanlar sevgisini böyle ifade ediyor ve bundan haz duyuyor.
Kötü niyet yok ortada sonuçta
Bu kadar gurur da karşınızdakini yorar zaten bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…