- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
benim hakkımdaki görüşleriniz için teşekkürler. Ancak sevgilimi yanlış değerlendirmişsiniz, kendisi oldukça mütevazidir normalde. Parasıyla kimseyi ezdiğine daha şahit olmadım. Efendim diye hitap eden garsona efendim demenize gerek yok ikimiz de insan evladıyız dediğini bilirim. Ayrıca doğum günümde kara kalem resmimi yaptırıp üzerine ismim+ seni seviyorum diye 19 dize akrostiş şiir yazan adam bu. Maddi değeri olmayan hediyeleri de var yani.
Herkesin bakışı farklı demek ki...
Garsonla konuşması
Akrostiş de bana göre kıroluk
Ben bi sorun göremedim nedense ya :) alasi varmis almis, güle güle kullanin sizde. Ilerde bu kisiyle evlencek olsaniz villada oturmayalim 2+1 neyimize yetmiyo, orta hallimi yasayalim diceksiniz?
Bütün derdin bu olsun¿?¿erkek arkadaşım buluşmalarımızda bana hesap ödetmiyor, ne kadar ısrar ettimse ödeyemedim. Bir kere lavaboya gidiyorum diye gizlice ödedim sonra kavga ettik. Ne yaptımsa olmadı. Ben minnet altında kalmayı, birinin üstüne yıkılmayı kendime yediremem. Çözümü hediye almakta buldum. her ay yapılan harcamaya göre 300-400 liralık hediye almaya başladım.
Bu seferde o da almaya başladı. Ama çok abartıyor. gitmiş dior marka güneş gözlüğü almış geçen. benim gözlüğüm vardı hem bu çok pahalı kabul edemem dedim. Ben sevdiğime hediye alamaz mıyım ne demek kabul edemem, ben gördüm senin üzerinde hayal ettim içimden geldi yakıştırdım aldım vs bir sürü laf saydı. Aldım bir kere bunu ne yapayım ben mi takayım ne demek kabul edemem dedi. bende annene hediye et dedim. yok ben sana yakıştırdım aldım vs bir sürü ısrar etti. Bende o zaman bunu kabul ederim ama bir daha bu kadar pahalı bir şey alma etmem dedim.
Şimdi de gitmiş vakko marka çanta almış. Bayramda hediye vermek adettenmiş. Ben daha önce söyledim kabul edemem, benim annem bu markayı almıyor dedim. vay efendim içinden gelmiş almış. kendisi benim aldığım hediyeleri kabul ediyormuş. ben ona paranın lafını yapıyormuşum. Küstü gitti. Yani ikimizde öğrenciyiz.
ne yapıcam nasıl baş edicem bilmiyorum. En kötüsüde gezerken çok beğendim içimden geldi sana yakıştırdım aldım deyince ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şimdi kabul etmedim götür iade et kendine ya da annene bir şey al dedim. o da benimle konuşmuyor, küs
4. ayımızdayız ben onunla olmayı kabul ettiğimde maddi durumundan haberim yoktu saklamış. aileden zenginler, villada oturuyorlar, lüx arabası var. benimde mütevazi bir arabam var bizim de durumumuz kötü sayılmaz ama çok abartıyor, canımı bu sıkıyor.
nerdeyse bir asgari ücreti bir güneş gözlüğüne vermek nedir.
Bnmerkek arkadaşım buluşmalarımızda bana hesap ödetmiyor, ne kadar ısrar ettimse ödeyemedim. Bir kere lavaboya gidiyorum diye gizlice ödedim sonra kavga ettik. Ne yaptımsa olmadı. Ben minnet altında kalmayı, birinin üstüne yıkılmayı kendime yediremem. Çözümü hediye almakta buldum. her ay yapılan harcamaya göre 300-400 liralık hediye almaya başladım.
Bu seferde o da almaya başladı. Ama çok abartıyor. gitmiş dior marka güneş gözlüğü almış geçen. benim gözlüğüm vardı hem bu çok pahalı kabul edemem dedim. Ben sevdiğime hediye alamaz mıyım ne demek kabul edemem, ben gördüm senin üzerinde hayal ettim içimden geldi yakıştırdım aldım vs bir sürü laf saydı. Aldım bir kere bunu ne yapayım ben mi takayım ne demek kabul edemem dedi. bende annene hediye et dedim. yok ben sana yakıştırdım aldım vs bir sürü ısrar etti. Bende o zaman bunu kabul ederim ama bir daha bu kadar pahalı bir şey alma etmem dedim.
Şimdi de gitmiş vakko marka çanta almış. Bayramda hediye vermek adettenmiş. Ben daha önce söyledim kabul edemem, benim annem bu markayı almıyor dedim. vay efendim içinden gelmiş almış. kendisi benim aldığım hediyeleri kabul ediyormuş. ben ona paranın lafını yapıyormuşum. Küstü gitti. Yani ikimizde öğrenciyiz.
ne yapıcam nasıl baş edicem bilmiyorum. En kötüsüde gezerken çok beğendim içimden geldi sana yakıştırdım aldım deyince ne diyeceğimi şaşırıyorum. Şimdi kabul etmedim götür iade et kendine ya da annene bir şey al dedim. o da benimle konuşmuyor, küs
Belki yazan olmuştur. Birkaç ay önce bir arkadaş konu açmıştı. Erkek kardeşim evdeki eşyaları, telefonları vs gizlice alıp, satıp kız arkadaşlarına hediyeler alıyor diye. Bir kere de annesinin bilekliğini gizlice alıp kız arkadaşına vermiş. Biz de gerekiyorsa polise verin demiştik. İnşallah öyle bir durum yoktur. Onlar da zengindi, villada oturuyorlardı, çocuğun arabası vardı vs.
Öyle bir şey yoksa çok da sıkıntı yapacak bir durum yok. Ben olsam, ben de kabul etmek istemezdim ve itiraz ederdim ama kavga edip küstürmeye gerek yok. İlla yapmasın istiyorsanız, siz ona manevi değeri olan hediyeler veya seni hatırlattı aldım diye maddi değeri düşük hediyeler verin, o da sizden görüp yapsın. İlk maddi değeri yüksek hediye vermesi de sizin vermenizle başlamış zaten.
İlerde kendi kazandığı parayla alsın sana öyle hediyeler.
Baba parasını yemek kolay tabi.
Bir Pelinsu olamadığım için algılayamıyorum hor görmeyinFfff bakın hala Berkecanlığın ana fikrini anlayamadı insanlarkendi kazandığın parayı yemekle Berke olamazsın, Berke=baba parası
Bir Pelinsu olamadığım için algılayamıyorum hor görmeyin
öyle bir durum yoktur. Evlerine gittim, annesiyle tanıştım. Zaten evin tek oğlu, ablası da savcı anında içeri tıkar valla acımaz
kavga edip küstürmekten ziyade pahalı hediye alma kabul etmem demiştim. sözümü çiğnemiş olurum beni buna zorlamaya hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?