Hayatımdaki erkeklerin doğum günümde değersiz hissettirmesi

Essek olsa bir paket hediye yatirir getirir, Zara dediğin internetten de alınıyor zaten. Bunu da yapamayacaksa Boyle bir insanla olmam. Konu sahibesine sataşmaları da anlayamadım elmas kolye mi istemiş bu kız alt tarafı bir parca kıyafet
Hayırdır bugün yorumlarım sizi pek memnun etmemiş gibi sürekli beğenmedim 👎 sizden bana bildirim gelmezse sevinirim

Eşim bana hediye almayı sever ama ben yine de sevmediğim Bir şeyi almasın diye aylar önceden beğendiğim şeyleri atar tam doğum günümde almalık derim. Siz de benzer bir taktik yürütebilirsiniz.

Bazı erkekler çok eril. Dolayısıyla kadının hediye beklentisini detaylı anlayamıyor. Hediye almamanın bizde düşünülmemek, değer vermemek ile eşdeğer olduğunu anlayamıyorlar. Ama siz söylemişsiniz ve buna rağmen bir değişiklik yoksa artık rest çekmek gerekiyor. Sağlıklı bir ilişkide eşler beklentilerini birbirine söyler ve buna uygun davranır. Asıl mesele size hediye almaması değil, hediye alman benim için çok önemli demenize rağmen almaması. İnanın bu daha kötü.

Back