pahalı hediyeler:(

Görgüsüzlükten değil. asla öyle kıro birisi değil. Gözlükten sonra pahalı hediye almamıştı şimdi bayramda araya kaynatırım diye almış heralde uyanıklık yapma derdinde.
Kırolukla görgüsüzlük ayrı kavramlar neyse
GelenKutusu yazmış etrafında bu tür hediyelerden hoşlanan insanları görüp sizinde hoşlanabileceğinizi düşünmüş olabilir.
Tekrar tekrar konuşun hoşlanmadığınız fikrini

İnsanların pahalı şeylerle mutlu olacağını verdiği değeri böyle gösterdiğini düşünüyor ve ısrarla sizi dinlemiyor.Bence bu hediye olaylarını kapatalım çok rahatsız oldum beni itiyor diyin

Öğrenci ve vakko çanta diyor gözlük sanırım ikinizin de durumu iyi ben çalıştığım halde bu markaları almaktan çekiniyorum boşver ödeme yaparsa yapsın sen hediye alma

iyide yaz başında aldı. bir de büyük şehirde değiliz öyle indirip takip edip alsın. aldıktan sonra merak edip araştırdım fiyatını 1500 liraydı internette.

Anladimda... sen cikarmaya cistikca dahada sevgilin icin pahaliya patliyor busefer yaptığın seyide yapiyor.
Ne iyi sevgiliymis masaALLAH. az okumadik hesabi kizlara kitlemeye calisan erkekleri.
Ama anlattigina gore gercektende rahatsiz olacagin kadar fazla para harciyor.
Ins. Cozersiniz durumu.

o beni rahatsız çok fazla ettiğinin farkında değil. ya da bu harcadığı para ona göre normal.

Baba parasıyla yuksek bahşiş veren , paranın nereden geldiğini bilmeyen tiplerden.
Hediye demek anlam demek. Maddi değeri az olan bir şey almayı bilmiyorsa, parasıyla konuşuyorsa , susturmak lazım.
Bırakın trip atsın. Sizin prensiplerinize saygı duymak zorunda.

Bu arada sizin gibiler çok az kaldı. Tebrik ederim.

Dizilerdeki hayat.

Baba parasi harcamak kolay olabilir . Kendi kazansaydi oyle yapmazdi. Ciddi ciddi konusmak gerek ama hediyeyle geldigi zaman degil. Baska bi zaman da, baska bi yer de.

Takilma bu kadar ya. Ben hayatta hoslanmam kiz arkadaşına hesap odeten erkeklerden. Ayrica birine hediye alacak olsam gonlumden kopan en iyisini almak isterim. Daha iyisini alabilecekken basit bi hediye almak karsimdakine hakaret gibi gelir. Cocugun durumu musaitse kendini dara sokmuyorsa birak icinden geldigi gibi davransin. Tek derdiniz bu olsun. Sen normal zamanlarda daha hesapli yerlere gitmeyi tercih et yuksek fiyatli yerlerden kacin yapabilecegin bu olur.

benim hakkımdaki görüşleriniz için teşekkürler. Ancak sevgilimi yanlış değerlendirmişsiniz, kendisi oldukça mütevazidir normalde. Parasıyla kimseyi ezdiğine daha şahit olmadım. Efendim diye hitap eden garsona efendim demenize gerek yok ikimiz de insan evladıyız dediğini bilirim. Ayrıca doğum günümde kara kalem resmimi yaptırıp üzerine ismim+ seni seviyorum diye 19 dize akrostiş şiir yazan adam bu. Maddi değeri olmayan hediyeleri de var yani.

Kardeşi falan varsa bana yollasana kziim dahane iistiyorsun ki seni uzmuyo seni sevmemezlik etmiyor ee insan daha ne ister

sizin görüşünüzdür saygı duyarım. Ben her konuda eşit olmak isterim. Bu Şekilde ataerkil isteklere boyun eğmek ileride kısmet olurda evlenirsek yemek, çamaşır, temizlik, çocuk bakımı gibi her şeyin üstüme yıkılmasını kabul etmek sonucunu doğurur.

Kendini kanıtlamaya çalışan bir ergen herhalde diyeceğim ama ergen de değilmiş, üniversite öğrencisi.
Çalışmıyor ama sevgilisine sık sık Dior'dan, Vakko'dan hediye alıyor. Kendini kanıtlamaya çalışan sonradan görme tipler gibi cidden çok itici. Bence kompleksli bir çocuk bu, kendini parayla kanıtlamaya çalışıyor. Hayır yani hediye yine almak istiyorsa alsın da neden sürekli pahalı marka hediye alma ihtiyacı hissediyor? Özel günlerde filan olsa tamam neyse ama sürekli sürekli böyleyse kesinlikle tam bir sonradan görme bir model.

Bu çocuk çalışmıyor, neyine güvenerek sürekli marka hediye alıyor? Ailesinin maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun, maddi olarak aileye bağlıysa ailesi bu kadar harcama yapmasına izin vermez.

Artık almış al gitsin panpa bidaha alma de böyle pahalı şeyler aman be yaşa hayatını adam gibi pahalı şeyler giy iyi yerlerde yemek ye tabi kimsenin huzuru bozulmuyorsa ailesinden iç sesim bunu diyor

Mayista bi konu acmissin benden hoslanan biri var ama fiziksel olarak etkilenmedim diye. Eger oyleyse senin hakkinda fikirlerim tamamen degisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…