Kırolukla görgüsüzlük ayrı kavramlar neyseGörgüsüzlükten değil. asla öyle kıro birisi değil. Gözlükten sonra pahalı hediye almamıştı şimdi bayramda araya kaynatırım diye almış heralde uyanıklık yapma derdinde.
Öf karşılıklı hediye veriyorsunuz işte evlendikten sonra bunların hiçbiri olmayacak bu sefer de beni önemsemiyor diye konu acarsiniz. Altta kaldığınız da yok 400 tl lik hediye alıyorsunuz Dior marka gözlüğünde sezon sonu fiyati yaklaşık o kadar abartmayin bu kadar
Anladimda... sen cikarmaya cistikca dahada sevgilin icin pahaliya patliyor busefer yaptığın seyide yapiyor.Buluşmalarımız genellikle avm tarzı yerlerde oluyor bir buluşmaya 50 lira harcıyordur. Yemek, kahve, tatlı, sinema, bowling vs etkinlik derken. Bir de okulda da birlikteyiz. Yemekhane de kartlı sistem olmasa onunda ödeyecek. eğer berabersek çayı kahveyide ödüyor. yani aylık 600-800 harcıyordur benimleyken ben de onun yarısını çıkarmaya çalışıyorum en azından.
Anladimda... sen cikarmaya cistikca dahada sevgilin icin pahaliya patliyor busefer yaptığın seyide yapiyor.
Ne iyi sevgiliymis masaALLAH. az okumadik hesabi kizlara kitlemeye calisan erkekleri.
Ama anlattigina gore gercektende rahatsiz olacagin kadar fazla para harciyor.
Ins. Cozersiniz durumu.
Dikkat et kendine
Baba parasıyla yuksek bahşiş veren , paranın nereden geldiğini bilmeyen tiplerden.
Hediye demek anlam demek. Maddi değeri az olan bir şey almayı bilmiyorsa, parasıyla konuşuyorsa , susturmak lazım.
Bırakın trip atsın. Sizin prensiplerinize saygı duymak zorunda.
Bu arada sizin gibiler çok az kaldı. Tebrik ederim.
Takilma bu kadar ya. Ben hayatta hoslanmam kiz arkadaşına hesap odeten erkeklerden. Ayrica birine hediye alacak olsam gonlumden kopan en iyisini almak isterim. Daha iyisini alabilecekken basit bi hediye almak karsimdakine hakaret gibi gelir. Cocugun durumu musaitse kendini dara sokmuyorsa birak icinden geldigi gibi davransin. Tek derdiniz bu olsun. Sen normal zamanlarda daha hesapli yerlere gitmeyi tercih et yuksek fiyatli yerlerden kacin yapabilecegin bu olur.
o değil de Vakko çanta babaanne çantası yahu, baya baya yaşlı işi bari daha genç işi bir şey alsaydı
sizin görüşünüzdür saygı duyarım. Ben her konuda eşit olmak isterim. Bu Şekilde ataerkil isteklere boyun eğmek ileride kısmet olurda evlenirsek yemek, çamaşır, temizlik, çocuk bakımı gibi her şeyin üstüme yıkılmasını kabul etmek sonucunu doğurur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?