- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Haklisiniz. Ama inanin daha bunlar gibi ve daha cok seyler yoruldum inanin cok yoruldum. Mutsuzum esimdende sogudum zaten baslatirsada sadece kizima uzulucem
Ayyy tövbe tövbe de benMeger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok
Boyle olacagimizi hic dusunmemistimBu kadar basit olmamalı
Oturuyorum evdyim kizimla. Oda sabh ise gitmis. Aksam gelirAyyy tövbe tövbe de ben
Herşeye kırılırım
Şimdi nasıl durumun
Anlatsam roman bile olur herhaldeYazacak daha çok şey var demişsin.Yeter kardeş,daha ne yazacaksın
Neyse boşver ağırlığını koy artıkOturuyorum evdyim kizimla. Oda sabh ise gitmis. Aksam gelir
Kendini hiç sorguladın mı peki ?Boyle olacagimizi hic dusunmemistim
Gülesim geldiKayinpederede trip atiyorsaniz esinize acidim
Herkes esinizi haklı görmüs. Ben görmüyorum! Herseyi gectim ailesi seni üzdüğünde karsılığını verecek!! Seni koruyacak! Seni onlara karsı savunacak ki savunulacak bi duruma düsüyorsan zaten o ailede sorun var demektir. Size cok karısmıslar belli. Ben esini cok hatalı buldum. Senin acından bakarsak o seni savunmuyor diye artık ufak seyleri de sorun yapmaya baslamıssın ki bunun sebebi de esin.. Seni bu konuda haklı buluyorumBen atsin demiyorumki. Oyle birsryi bende istemem. Ama ben hakli oldugum konuda beni savunsun veya konuyu kapatsin neden sus pus oturuyor onu diyorum. Ailesi cok kiymetlidir herkesinki oyle . Ama bende agac kavugundan cikmadimki. Ben onun icin kac seede bir goruyorum ailemi. Ve gittigimde bir hafta zor durdu ailemin yaninda. Ailesi soylendi oglu annemlerde kaldi diye ya 3 yilda bir gitmisim bir hafta yi burnumdan getirdiler. Biktim usandim bunlarin bencilliklerinden ablama gittigimizi istemez abime gittigimizi istemez ailesi . Esimde onlar yuzunden diken ustunde durur. Benden buyumemi istiyorlarda kendi ogullarinin niye istemiyorlar. Ve esimde ayni sekilde kendi neden buyumuyor. Kaynanam eltimle aramizi en cok o bozdu . En sonra birseyler yuzunden tartitik ve kusum. Gorumcemse herseyi onun iznini almadan yapmamizi istemedi. Hersryimize yorum yapip yonlendirmek istedi. Yuz bulamayincada herseyde bozmaya calisti. Inan bana biktim bunlardan. Kizim olmasa esimide istemiyorum. Benim neler cektigimi bilen bir adam bana bunlari soyuyorsa ciksin ailesiyle yasasin
Evet o dedi diye oyle davranirsam . Hep kendini hatali bile olsa hkli cikaricak. Cok kirildim.Neyse boşver ağırlığını koy artık
Ama o dddi die değişmiş gibi belli etme
Kırgınlığından değiştin sansın Yen'i vi sayfa aç
Boşver boşver geçti artık hatta kırgınlığını da belli etme yeter artıkEvet o dedi diye oyle davranirsam . Hep kendini hatali bile olsa hkli cikaricak. Cok kirildim.
Eet benimde hatalarim var. Konulari cok uzatiyorum. Hakli oldugumda susmuyorum. Ufak seylerde trip yapiyorum ilgi gormeyince tartisma cikariyorum. Hep arasin sorsun istiyorum . Bazen telde tartisinca uzune kapatiyorum acmiyorum. Bunlarda hataliyim. Ama onunda ilgisizligi. Beni hafife almasi fln beni uzuyorKendini hiç sorguladın mı peki ?
Oda bana birkeresinde demisti kizim icin kalaniyorum diye . Cok incinmistim. Sonra inirden dedim diye gecistirdi. Bende tam vaktiydi bunu soylemenin .Herşeyi bos verinde siz kocanızın kızınızın babasının yüzüne karşı kizim icin gitmiyorum!
Mutsuzum diyorsunuz.
Sonra anlayış bekliyorsunuz.
Bu adama resmen seni sevmiyorum seninle aynı evde kaliyorsam kizim icin kaliyorum falan demek yani.
Bu anlamda.
Adam ne desin.
Tamam gel beni sevme kizim icin de olsa otur nolur etme eyleme mi desin.
Empati yapmak lazim.
Ya eşiniz size aynısını söylese?
Sana kizim icin katlanıyorum!
Kizim olmasa bu evde durmam vs dese. Zorunuza gitmez mi?
Aileler arasındaki mevzulara yorum yapmicam.
Ama lutfen kızınızı bahane etmeyin
Aynı evde yasamak istemiyorsanız ayrilin.
Kısasa kısas yani.Oda bana birkeresinde demisti kizim icin kalaniyorum diye . Cok incinmistim. Sonra inirden dedim diye gecistirdi. Bende tam vaktiydi bunu soylemenin .
Bu hep mi böyleydi ?Eet benimde hatalarim var. Konulari cok uzatiyorum. Hakli oldugumda susmuyorum. Ufak seylerde trip yapiyorum ilgi gormeyince tartisma cikariyorum. Hep arasin sorsun istiyorum . Bazen telde tartisinca uzune kapatiyorum acmiyorum. Bunlarda hataliyim. Ama onunda ilgisizligi. Beni hafife almasi fln beni uzuyor
Cok tesekkur ederim. Beni okdar iyi anlamissinizki. Tek istedigim sey bu benim. Belli etsin ben onun karisiyim. Ben olsam aileme tek laf ettirmem ki bir dah uzemesinler. Ama ona gore cvp verse olaylar buyur. Ben cekeyim butun sikintilari susayim oturayim. Hepsindende sogudum biktim. Esimde eger onlar icin vazgeciyorsa benden kapi acik dur bile demem. Sevmek bumu ya sevmek sevdigini ezdirmekmi demek. Bu nasil sevgi ya. Sevmesin daha iyi. Istemiyorum onuda sevgisinideHerkes esinizi haklı görmüs. Ben görmüyorum! Herseyi gectim ailesi seni üzdüğünde karsılığını verecek!! Seni koruyacak! Seni onlara karsı savunacak ki savunulacak bi duruma düsüyorsan zaten o ailede sorun var demektir. Size cok karısmıslar belli. Ben esini cok hatalı buldum. Senin acından bakarsak o seni savunmuyor diye artık ufak seyleri de sorun yapmaya baslamıssın ki bunun sebebi de esin.. Seni bu konuda haklı buluyorum
Insallah hayirlisi diyorum. Ama 4 senedir hic bukadar incinemistim. Hic bukadar kotu hissetmemistim.Boşver boşver geçti artık hatta kırgınlığını da belli etme yeter artık
Bundan sora düzelür inş herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?