Oyle bir patladi ki...

Haklisiniz. Ama inanin daha bunlar gibi ve daha cok seyler yoruldum inanin cok yoruldum. Mutsuzum esimdende sogudum zaten baslatirsada sadece kizima uzulucem

Gerçekten abartıyorsunuz. Yanımda olsanız omuzlarınızdan tutup sarsardım sizi. Piremses sendromundaki kadınlar gibisiniz.

Ayyy tövbe tövbe de ben
Herşeye kırılırım
Şimdi nasıl durumun

Herşeyi bos verinde siz kocanızın kızınızın babasının yüzüne karşı kizim icin gitmiyorum!
Mutsuzum diyorsunuz.
Sonra anlayış bekliyorsunuz.

Bu adama resmen seni sevmiyorum seninle aynı evde kaliyorsam kizim icin kaliyorum falan demek yani.
Bu anlamda.

Adam ne desin.
Tamam gel beni sevme kizim icin de olsa otur nolur etme eyleme mi desin.

Empati yapmak lazim.

Ya eşiniz size aynısını söylese?

Sana kizim icin katlanıyorum!
Kizim olmasa bu evde durmam vs dese. Zorunuza gitmez mi?

Aileler arasındaki mevzulara yorum yapmicam.

Ama lutfen kızınızı bahane etmeyin
Aynı evde yasamak istemiyorsanız ayrilin.

Herkes esinizi haklı görmüs. Ben görmüyorum! Herseyi gectim ailesi seni üzdüğünde karsılığını verecek!! Seni koruyacak! Seni onlara karsı savunacak ki savunulacak bi duruma düsüyorsan zaten o ailede sorun var demektir. Size cok karısmıslar belli. Ben esini cok hatalı buldum. Senin acından bakarsak o seni savunmuyor diye artık ufak seyleri de sorun yapmaya baslamıssın ki bunun sebebi de esin.. Seni bu konuda haklı buluyorum

Kendini hiç sorguladın mı peki ?
Eet benimde hatalarim var. Konulari cok uzatiyorum. Hakli oldugumda susmuyorum. Ufak seylerde trip yapiyorum ilgi gormeyince tartisma cikariyorum. Hep arasin sorsun istiyorum . Bazen telde tartisinca uzune kapatiyorum acmiyorum. Bunlarda hataliyim. Ama onunda ilgisizligi. Beni hafife almasi fln beni uzuyor

Oda bana birkeresinde demisti kizim icin kalaniyorum diye . Cok incinmistim. Sonra inirden dedim diye gecistirdi. Bende tam vaktiydi bunu soylemenin .

Oda bana birkeresinde demisti kizim icin kalaniyorum diye . Cok incinmistim. Sonra inirden dedim diye gecistirdi. Bende tam vaktiydi bunu soylemenin .
Kısasa kısas yani.
Bumudur?
O saçımı çekti bende oyuncağını aldım diyen çocuklardan fark ne ki?

Siz birbirinize saygınızı kaybetmissiniz.

Bence hala seviyorsanız biraz daha dikkatli olun derim cümle kurarken.
Olaylar gelip geçiyorda o cümleler hic unutulmuyor.

Tıpkı sizin içinizde kaldığı gibi.

Bu hep mi böyleydi ?

Cok tesekkur ederim. Beni okdar iyi anlamissinizki. Tek istedigim sey bu benim. Belli etsin ben onun karisiyim. Ben olsam aileme tek laf ettirmem ki bir dah uzemesinler. Ama ona gore cvp verse olaylar buyur. Ben cekeyim butun sikintilari susayim oturayim. Hepsindende sogudum biktim. Esimde eger onlar icin vazgeciyorsa benden kapi acik dur bile demem. Sevmek bumu ya sevmek sevdigini ezdirmekmi demek. Bu nasil sevgi ya. Sevmesin daha iyi. Istemiyorum onuda sevgisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…