- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Zaten yazildim kursa seneye kizim krese vericez haftada 3 gun gidicem insallah. Ama suan evde calisiyorum. Kendi islerimi kendim halledicek kadar biliyorum cok sukurKurs hergün olmayacak ya mesela hafta içi akşam gidebilirsin 1-2 saat eşin idare eder
Şu an bir işte çalışmıyorsun ama değil mi ?Zaten yazildim kursa seneye kizim krese vericez haftada 3 gun gidicem insallah. Ama suan evde calisiyorum. Kendi islerimi kendim halledicek kadar biliyorum cok sukur
Bende ailesiyle kotu olsun istemiyorum ama ben burada tekim esimden bazen haksizliklarda beni savunsun istiyorum mesafe koydum gorusmuyorum digerleriyle. Ama ailesiyle kus degiliz gidip geliyoruz. Esim anlayislidir ama dun aksam tum guzel huylari silindi kafamdanKonu çok uzun hepsini okumadim ala sizi anladım.evlilik çok farklı bir kurum.haklısınızdır olaylarda.eşiniz size hak verir.ama biz kadınların unuttuğu bişey var öteki taraf da onun ailesi.ne olursa olsun silinmez bence.kendi ailemiz olsa biz de yapamayız çünkü.bizde de aynı sıkıntılar oldu devam ediyor ama ben hicbir zaman onlarla kötü olsun istemedim.eşime sürekli bunları anlatınca fark ettim ki faydası olmuyor değişmiyolar.artık sadece mesafe koyuyorum.yüz yüze iken de iyi olayım sıkıntı olmasin diye idare ediyorum.esin anlayışlı ise onun için sadece böyle davranmayi deneyin bence
Evet suan bostayim evdeyim surekli. Havalarda kotu cikilmiyordaŞu an bir işte çalışmıyorsun ama değil mi ?
Evlerine gelince soylendim aramadim. Kendi kizi olsa kendi dusunurdu. Bu kiz nasil gelsin derdi diye dusundum. Evet ama bende onlardan sıkıldığım icin herseyleri gozume batar oldu.Adam hastaneye bırakmış,aramış söylemişsin niye almadı diye arasaydın demiş.
Yani yine boş yere trip atmışsın.
Bence çok fazla teip attığın için insanlar senin tavırlarından sıkılmış olabilir eşin de aynı şekilde.
Eşin bu arada seninle gayet olgun bir şekilde konuşmaya çalışmış bazı şeyleri anlatmaya çalışmış hepsi bu. Dolduruşa gelen insan cinnet geçirir kabga çıkarır eşin öyle birşey yapmadı ki? Ama sen buna da trip atmışsın ve uğraşmış üstelik. Ama hala trip hala trip.
Ben bile sıkılırım kırılacak birşey yok ortada bence.
Evlerine gelince soylendim aramadim. Kendi kizi olsa kendi dusunurdu. Bu kiz nasil gelsin derdi diye dusundum. Evet ama bende onlardan sıkıldığım icin herseyleri gozume batar oldu.
Evet cok kirildigini biliyorum. Gozleri doldu cunku o anda. Onlar cok tuaf konuduyorlar. Yani her frsatta sakaylada olsa icitecek kiracak laflar sergiliyorlar. Cok tuaf bir konusma sekilleri var. Herzaman kendileri haklidir .Ama eşim şu kadar süre yanımdaydı diyorsunuz, hak veriyordu diyorsunuz sonra adama 4yıldır mutsuzum diyorsunuz.. Hep erkekler yutamaz.. Eşiniz bu lafa ne kadar kırıldı kim bilir.. Eşim bana bunu dese, en basiti bu çocuk nasıl oldu derim.. Bende eşimin ailesiyle yakın değilim ama küsmem, trip atmam, seviyeli bir şekilde konuşur, onların mesafesini de kendi mesafemi de korurum..
Trip atıp, küsüyorsanız lütfen bırakın bunu..
Sende öyle konuş canım.. Aynı dilden konuşmak lazım bazılarına.. Aynı dili eşin yokken konuş.. Eşin varken sessiz kal, gül geç.. Eminim eşin değişecektir.. Ne yaparlarsa yapsınlar erkekler ailelerine birşey yapamıyorlar cidden.. Bunu kabul edip hareket etmek lazım..Evet cok kirildigini biliyorum. Gozleri doldu cunku o anda. Onlar cok tuaf konuduyorlar. Yani her frsatta sakaylada olsa icitecek kiracak laflar sergiliyorlar. Cok tuaf bir konusma sekilleri var. Herzaman kendileri haklidir .
Sonradan pisman oldum zaten firtinanin siddeti artti. Az aldi diyede binmedim otobuse.Tamam da orobüs var,taksi var? O durumda sırf trip atmak için sokakta fırtınada yürümüşsün!
Üşüdüm fırtınada yürüdüm diye trip atmak tek amacın bence. Yoksa ne önemi var ki? Kp seni kızı gibi düşünecek değil.
Kv de desen öyle? Koca kadınsın heralde eve dönmeyi bilirsin. Bir sürü toplu taşıma varken niye yürüdün fırtınada?
Bakalim bundan sonra oyle davranmaya çalışacağım. Evet birsey diyemiyor kiilirlar diye . Sen kiril onemi yok der gibiSende öyle konuş canım.. Aynı dilden konuşmak lazım bazılarına.. Aynı dili eşin yokken konuş.. Eşin varken sessiz kal, gül geç.. Eminim eşin değişecektir.. Ne yaparlarsa yapsınlar erkekler ailelerine birşey yapamıyorlar cidden.. Bunu kabul edip hareket etmek lazım..
Biliyorum canım evde daha çok bunalıyor insanEvet suan bostayim evdeyim surekli. Havalarda kotu cikilmiyorda
Başaramıyorsun maalsef ben bile tam başaramadım kiOkadar cok degistimki. Aynen oyle biri oldum. Kimseye anlatamiyoru yaşadıklarımı aileme anlatsam sahip cikar arkamda dururlar. Ama herseyi kestirip atamiyorum. Kizimi dusunuyorum. Normalde esimlede iyiyken cok iyiyiz. Bunlar soz konusu olnca tartisma cikiyor. Insallah umursamamayi bir basara bilsem
Sen ne düşünüyorsun bunu duzeltmeyi mi yoksa bikmis olmasi işine geliyor mu m.ettim açıkçasıEvt ben iyiysem iyiler kotuysem kotu. Hep benmi alttan alicam. Cekmiyorlar baksana zaten. Evet bikmis dun gece o laflari beynime isledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?