Oyle bir patladi ki...

Konu çok uzun hepsini okumadim ala sizi anladım.evlilik çok farklı bir kurum.haklısınızdır olaylarda.eşiniz size hak verir.ama biz kadınların unuttuğu bişey var öteki taraf da onun ailesi.ne olursa olsun silinmez bence.kendi ailemiz olsa biz de yapamayız çünkü.bizde de aynı sıkıntılar oldu devam ediyor ama ben hicbir zaman onlarla kötü olsun istemedim.eşime sürekli bunları anlatınca fark ettim ki faydası olmuyor değişmiyolar.artık sadece mesafe koyuyorum.yüz yüze iken de iyi olayım sıkıntı olmasin diye idare ediyorum.esin anlayışlı ise onun için sadece böyle davranmayi deneyin bence

Bende ailesiyle kotu olsun istemiyorum ama ben burada tekim esimden bazen haksizliklarda beni savunsun istiyorum mesafe koydum gorusmuyorum digerleriyle. Ama ailesiyle kus degiliz gidip geliyoruz. Esim anlayislidir ama dun aksam tum guzel huylari silindi kafamdan

Adam hastaneye bırakmış,aramış söylemişsin niye almadı diye arasaydın demiş.
Yani yine boş yere trip atmışsın.
Bence çok fazla teip attığın için insanlar senin tavırlarından sıkılmış olabilir eşin de aynı şekilde.
Eşin bu arada seninle gayet olgun bir şekilde konuşmaya çalışmış bazı şeyleri anlatmaya çalışmış hepsi bu. Dolduruşa gelen insan cinnet geçirir kabga çıkarır eşin öyle birşey yapmadı ki? Ama sen buna da trip atmışsın ve uğraşmış üstelik. Ama hala trip hala trip.
Ben bile sıkılırım kırılacak birşey yok ortada bence.

Ama eşim şu kadar süre yanımdaydı diyorsunuz, hak veriyordu diyorsunuz sonra adama 4yıldır mutsuzum diyorsunuz.. Hep erkekler yutamaz.. Eşiniz bu lafa ne kadar kırıldı kim bilir.. Eşim bana bunu dese, en basiti bu çocuk nasıl oldu derim.. Bende eşimin ailesiyle yakın değilim ama küsmem, trip atmam, seviyeli bir şekilde konuşur, onların mesafesini de kendi mesafemi de korurum..
Trip atıp, küsüyorsanız lütfen bırakın bunu..

Evlerine gelince soylendim aramadim. Kendi kizi olsa kendi dusunurdu. Bu kiz nasil gelsin derdi diye dusundum. Evet ama bende onlardan sıkıldığım icin herseyleri gozume batar oldu.

Evlerine gelince soylendim aramadim. Kendi kizi olsa kendi dusunurdu. Bu kiz nasil gelsin derdi diye dusundum. Evet ama bende onlardan sıkıldığım icin herseyleri gozume batar oldu.

Tamam da orobüs var,taksi var? O durumda sırf trip atmak için sokakta fırtınada yürümüşsün!
Üşüdüm fırtınada yürüdüm diye trip atmak tek amacın bence. Yoksa ne önemi var ki? Kp seni kızı gibi düşünecek değil.
Kv de desen öyle? Koca kadınsın heralde eve dönmeyi bilirsin. Bir sürü toplu taşıma varken niye yürüdün fırtınada?

Evet cok kirildigini biliyorum. Gozleri doldu cunku o anda. Onlar cok tuaf konuduyorlar. Yani her frsatta sakaylada olsa icitecek kiracak laflar sergiliyorlar. Cok tuaf bir konusma sekilleri var. Herzaman kendileri haklidir .

Evet cok kirildigini biliyorum. Gozleri doldu cunku o anda. Onlar cok tuaf konuduyorlar. Yani her frsatta sakaylada olsa icitecek kiracak laflar sergiliyorlar. Cok tuaf bir konusma sekilleri var. Herzaman kendileri haklidir .
Sende öyle konuş canım.. Aynı dilden konuşmak lazım bazılarına.. Aynı dili eşin yokken konuş.. Eşin varken sessiz kal, gül geç.. Eminim eşin değişecektir.. Ne yaparlarsa yapsınlar erkekler ailelerine birşey yapamıyorlar cidden.. Bunu kabul edip hareket etmek lazım..

Sonradan pisman oldum zaten firtinanin siddeti artti. Az aldi diyede binmedim otobuse.

Bakalim bundan sonra oyle davranmaya çalışacağım. Evet birsey diyemiyor kiilirlar diye . Sen kiril onemi yok der gibi

Başaramıyorsun maalsef ben bile tam başaramadım ki

Iyide esin zaten soylemis. Abimlerle kussun, ablamla kussun, annemle babamlada aran kotu demis. Ayni seyi esiniz yapsa ne tepki verirdiniz. Senin butun ailenle kus bi adam.. sogurdunuz oyle bi adamdan. Adami mutlu etmek istiyosan ailesiyle iyi ol. Yalakalik yap demiyorum sev demiyorum. Nazlanma soylenme mutlu ol. Bir sure sonra esinde seni mutlu eder..

yanlış yapıyorsunuz kusuruma bakmayın.
valideye k.babaya trip nedir?
hastaneye bıraktı ama gelip almadı incecik fırtına sebebiniz ile koca insanı kendinize hizmet etmesini bekleyemezsiniz.
eşiniz sizi ezmemiş sizi atmamış ailenin degişmeyecegini siz de biliyorsunuz ama istiyorum diye tutturmak çocukça bir davranış
yapmayın siz ezilmek ötelenmek görmemişsiniz
görümceniz sizi kötülemiyor kardeşini kötülüyor ailesini kötülüyor aslında siz onların gelinisiniz kime kötülük yaptıgını bilmiyorsa ispata da gerek yoktur sizi iyi/kötü tanımışlardır
öfke ile söylenen sözler kalpten gelir unutmayın
haksız oldugunuzu kabul edip baskın çıkmaya çaba sarf etmeden konuyu kapatmayı seçmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…