- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Karşılıklı konuşmayı, karşı tarafın kendi derdini anlatmasını, sorunlarını bahsetmesini kuruldum üzüldüm emeklerim boşuna gitti şeklinde demogoji yaratmayın. Adam derdini anlatmış siz de hiç altta kalmamışsınız boş bol boşanmakla tehdit edip yürü git demişsiniz.Meger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok
Sadece ailesi dediğiniz sizin ve kızınız dışındaki herkesten oluşan kocaman bir aile. Eşinizin ailesi ile ilişkilernizi düzeltin, bir sakin gidin, herkese yükseliyorsunuz sonra aynı tondan cevap gelince küsüp gidiyorsunuz. Bir yavaş hareket edin ayrıca eşimizi boşanmakla tehdit ederken elimizde çocukla baba evine gider halde bulmazsınız umarım, baba evi çok mu huzurlu olacak sanki. Bekar günler geride kaldı daha uyumlu olmaya çalışın ve karşınızdaki sizi eleştirdiğinde bir kulak verin, hata yaptığınız yerler olabilir kimse mükemmel değil sonuçtaHerkesle deglki sadece ailesiyle
Evet kis geldi bunalima girdikBiliyorum canım evde daha çok bunalıyor insan
Suan duzeltmeyi dusunuyorum. Cunku esim isten geldi pesimde pervane gibi dondu sarildi optu . Beni cok kirdiginin farkinda. Sessizim suanda annesigile gittik normal davrandim . Iyi gecti . Esimde kendini degistirecek gibi bazi konularda bende oyle yapmayi dusunuyorum .Sen ne düşünüyorsun bunu duzeltmeyi mi yoksa bikmis olmasi işine geliyor mu m.ettim açıkçası
Evet haklisiniz . Benimde hatalarim var. Duzeltecegim insallahSadece ailesi dediğiniz sizin ve kızınız dışındaki herkesten oluşan kocaman bir aile. Eşinizin ailesi ile ilişkilernizi düzeltin, bir sakin gidin, herkese yükseliyorsunuz sonra aynı tondan cevap gelince küsüp gidiyorsunuz. Bir yavaş hareket edin ayrıca eşimizi boşanmakla tehdit ederken elimizde çocukla baba evine gider halde bulmazsınız umarım, baba evi çok mu huzurlu olacak sanki. Bekar günler geride kaldı daha uyumlu olmaya çalışın ve karşınızdaki sizi eleştirdiğinde bir kulak verin, hata yaptığınız yerler olabilir kimse mükemmel değil sonuçta
Çok sevindim gerçekten bişeylern yolunda gitmesineSuan duzeltmeyi dusunuyorum. Cunku esim isten geldi pesimde pervane gibi dondu sarildi optu . Beni cok kirdiginin farkinda. Sessizim suanda annesigile gittik normal davrandim . Iyi gecti . Esimde kendini degistirecek gibi bazi konularda bende oyle yapmayi dusunuyorum .
Evet haklisiniz. Cok hataliyim bende. Suan hersey yolunda gidiyor. Ikimizde hatalarimizin farkina vardik. Insallah cogu seyi duzeltecegim. Bazi sorunlarin benden kaynaklandigini cok iyi anladim.hepsini okumadım da valla hata sizde.
kimse sizin uşağınız değil. toplu taşıma ya da taksi denen bişey var. kaldı ki ince mont giymek de sizin tercihiniz.
bi de mutsuz musun diyen adama 4 senedir mutsuzum diyosanız adam size kapıyı göstermekte haklı.
olgun değilsiniz. yazık adama, üzüldüm yani hayatından bezdirmişsiniz.
olgunlaşmadan evlenmeyin bencede ki çok iyi bir örneksiniz olgunlaşmadan evlenince sonuç mutsuzlukMeger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok
Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet . Kendimin eksi yonlerini duzeltecegim. Esimde ayni sekilde . Suan cok sukur aramiz iyi. Hatalarimizin farkindayiz. Esime diyorumki meger ne cok sey varmis. Nasil bir patlamaydi oyle diye. Hepsenmi patliycaksin arada kocalarda patlayabilir diyor. :) insaAllah hersey daha iyi olucakAh be kuzum hatta kocum benim bende koc burcuyumesinizle konusun bence sizi seviyor ama bu cocuksuluk yanlis anlasilabiliyor kusmeyin esinoz biliyordur sizin icinizi ama mesela kp birsey yaparsa ona guzellikle soyleyin kv gorumceye degil savunmaya geçerler hassasiniz ama cok yansitmayin takilmamayi ogrenin inanin herkes hassas degil ve evet cocukca olgunu soyledigi seyleri duzeltmeye bakin elbetteki bende zira benziyoruz
o zaman ailesine bayağı gıcık kapmışınız sizHerkesle deglki sadece ailesiyle
Bilmiyorum farkındamısınızMeger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok
Evet farkindayim bunun. Ama digerleriyle birseyler yasandi o yuzden kustum kirildim. Bunlar beni uzen seylerdio zaman ailesine bayağı gıcık kapmışınız siz
elti kötü görümce kötü kv kp kötü bir siz mi iyisiniz
kp ile aram o kadar iyidir ama ben beni almaya gel diyemem koca adama.. ayıp..
bunun için de söylenemem açıkçası
bu konuda tavrınız gerçekten şımarıkça
Lutfen su cocuk lafini bir sure duymak istemiyorum :). Halim olsaydi daha yazardim kesin o gunBisi dicem ama alinma seni tanimam etmem ama gercekten cocuk gibisin :)) ama cocuk olmak kotu bisi degilki olaya bide boyle bak :) en cokta buna takildim. "Yazicak halim yok" diyip
Upuzuuuuuuuuuuuuunnnn konu acmak
Zaten beni oyle gorunce guldu fotonu cekicem boyle diye zorla goturmustu odaya :)Bilmiyorum farkındamısınız
Dünya sızın etrafınızda dönmüyor
Montla kanepede çocuk bıle yatmaz esınız çocuk dıyerek yıne büyüklük etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?