Oyle bir patladi ki...

Herkesle küsmüşsünüz zaten ama yetmemiş birde kv kp takmışsınız. Koskoca adam sizi almadı diye kırılıyorsunuz çok tuhafıma gitti. Sağlıklı davranın biraz .

Karşılıklı konuşmayı, karşı tarafın kendi derdini anlatmasını, sorunlarını bahsetmesini kuruldum üzüldüm emeklerim boşuna gitti şeklinde demogoji yaratmayın. Adam derdini anlatmış siz de hiç altta kalmamışsınız boş bol boşanmakla tehdit edip yürü git demişsiniz.
Boşanmak bu kadar kolay mu ya hele ki çocuk varsa. Sırf ego kavgası bu başka da birşey değil. Yazık!
Herkesle kavga edip küsüp sonra zılgıt yiyince ağlamayın burada ben sizi suçlu buldum.

Herkesle deglki sadece ailesiyle
Sadece ailesi dediğiniz sizin ve kızınız dışındaki herkesten oluşan kocaman bir aile. Eşinizin ailesi ile ilişkilernizi düzeltin, bir sakin gidin, herkese yükseliyorsunuz sonra aynı tondan cevap gelince küsüp gidiyorsunuz. Bir yavaş hareket edin ayrıca eşimizi boşanmakla tehdit ederken elimizde çocukla baba evine gider halde bulmazsınız umarım, baba evi çok mu huzurlu olacak sanki. Bekar günler geride kaldı daha uyumlu olmaya çalışın ve karşınızdaki sizi eleştirdiğinde bir kulak verin, hata yaptığınız yerler olabilir kimse mükemmel değil sonuçta

Sen ne düşünüyorsun bunu duzeltmeyi mi yoksa bikmis olmasi işine geliyor mu m.ettim açıkçası
Suan duzeltmeyi dusunuyorum. Cunku esim isten geldi pesimde pervane gibi dondu sarildi optu . Beni cok kirdiginin farkinda. Sessizim suanda annesigile gittik normal davrandim . Iyi gecti . Esimde kendini degistirecek gibi bazi konularda bende oyle yapmayi dusunuyorum .

Evet haklisiniz . Benimde hatalarim var. Duzeltecegim insallah

Yorumlari aciklamalari okumadim eklediyseniz sonradan. Tek diyecegim fazla hassas, alingan, kirilgan insan dunyada katlanilmasi en zor insanlardan bir tanesi bence. Birak evliligi arkadas olarak bile barindirmam yanimda oylesi nefret ediyorum.
4 sene esiniz hep yaninizda olmus kiymetini bilin.

Çok sevindim gerçekten bişeylern yolunda gitmesine

hepsini okumadım da valla hata sizde.

kimse sizin uşağınız değil. toplu taşıma ya da taksi denen bişey var. kaldı ki ince mont giymek de sizin tercihiniz.
bi de mutsuz musun diyen adama 4 senedir mutsuzum diyosanız adam size kapıyı göstermekte haklı.

olgun değilsiniz. yazık adama, üzüldüm yani hayatından bezdirmişsiniz.

Evet haklisiniz. Cok hataliyim bende. Suan hersey yolunda gidiyor. Ikimizde hatalarimizin farkina vardik. Insallah cogu seyi duzeltecegim. Bazi sorunlarin benden kaynaklandigini cok iyi anladim.

olgunlaşmadan evlenmeyin bencede ki çok iyi bir örneksiniz olgunlaşmadan evlenince sonuç mutsuzluk

Ah be kuzum hatta kocum benim bende koc burcuyum esinizle konusun bence sizi seviyor ama bu cocuksuluk yanlis anlasilabiliyor kusmeyin esinoz biliyordur sizin icinizi ama mesela kp birsey yaparsa ona guzellikle soyleyin kv gorumceye degil savunmaya geçerler hassasiniz ama cok yansitmayin takilmamayi ogrenin inanin herkes hassas degil ve evet cocukca olgunu soyledigi seyleri duzeltmeye bakin elbetteki bende zira benziyoruz

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet . Kendimin eksi yonlerini duzeltecegim. Esimde ayni sekilde . Suan cok sukur aramiz iyi. Hatalarimizin farkindayiz. Esime diyorumki meger ne cok sey varmis. Nasil bir patlamaydi oyle diye. Hepsenmi patliycaksin arada kocalarda patlayabilir diyor. :) insaAllah hersey daha iyi olucak

Herkesle deglki sadece ailesiyle
o zaman ailesine bayağı gıcık kapmışınız siz
elti kötü görümce kötü kv kp kötü bir siz mi iyisiniz

kp ile aram o kadar iyidir ama ben beni almaya gel diyemem koca adama.. ayıp..
bunun için de söylenemem açıkçası
bu konuda tavrınız gerçekten şımarıkça

Bisi dicem ama alinma seni tanimam etmem ama gercekten cocuk gibisin :)) ama cocuk olmak kotu bisi degilki olaya bide boyle bak :) en cokta buna takildim. "Yazicak halim yok" diyip

Upuzuuuuuuuuuuuuunnnn konu acmak

Bilmiyorum farkındamısınız
Dünya sızın etrafınızda dönmüyor
Montla kanepede çocuk bıle yatmaz esınız çocuk dıyerek yıne büyüklük etmiş

Yengem de öyle babam sanki hizmetçisi gibi gel beni al beni suraya götür..hatta geçen mecbur gotureceksin dedi biz şok olduk ama yinede bisey diyemedik..cok ayıp gercekten biraz aynaya gecip kendinize bir bakin kin ofkenizi birakip objektif düşünün..

Evet farkindayim bunun. Ama digerleriyle birseyler yasandi o yuzden kustum kirildim. Bunlar beni uzen seylerdi

Bisi dicem ama alinma seni tanimam etmem ama gercekten cocuk gibisin :)) ama cocuk olmak kotu bisi degilki olaya bide boyle bak :) en cokta buna takildim. "Yazicak halim yok" diyip

Upuzuuuuuuuuuuuuunnnn konu acmak
Lutfen su cocuk lafini bir sure duymak istemiyorum :). Halim olsaydi daha yazardim kesin o gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…