Oyle bir patladi ki...

Karsisindakini surekli bosanmakla tehtid eden herkes istisnasiz buyumemis demektir. Boşanma bir tehtid unsuru degildir bir sonuctur.
Cok iyi biliyorum ki eger esime bosanalim dersem bosanir. Cunku bana gelse bosanalim dese bende boşanirim. Cunku bu tarz seyler agza sakiz olduysa yollari ayirmak gerekir diye dusunuyorum.

Cok f
Bir örnek verebilir misin mesela ne yapıyorlar ? Daha somut olur hem
Cok fazla hayatimiza mudehale etmek istemeleri. Ben hayir boyle olucak diyorum. Bozuluyorlar. Esimde cvp verme zaten biz bildigimizi yapmiyormuyuz diyor. Kaynana soylemek istediklerini baskalarinin agziyla yada ornk vererek bana laf sokuyor. Bir konunun dogrusunu ikimizde bildigimiz halde hatta herkes bildigi halde bana yok ben yanlis anlamis olabilirim diye inkar etti. Yahu cumle aleme duyuran sensin bu inkar neden . Birkeresinde birisi soyle dedi sana dedi. Sonra o kisiye soracam deyince o degil su dedi diye inkar etti. Eminim kimse birsey demedi kendisinin onun bunun adiyla lf cikarmasi beni kotulemek istemesi.

Hayatınıza yorum yapmak istemem herkes kendince haklıdır eminim ama bence eşinize her şeyi anlatmayın anlatıyorsanız da benim gibi yapın çok sorun haline getirmeyin ben anlatıyorum mesela yapılanı ama bosver üzülmedim diyorum üzüldüğümü biliyo aslında ama sorun çıkmasın diye yaptığımın farkında o da der takma boşver diye bende cabuk küsen üzülen her şeyi kafaya takan bi insanim ama alışıyorsun zamanla bosvermeye yoksa en çok kendine ediyor insan

Valla esimin ailesinin yaptigi o kadar cok seyi sineye cektim ki, birak naz yapmayi daha nazlarini laflarini yuttum. Kayinpedere tavir yapmak, yemek yemeden cekip gitmek istemek falan bence cok dusuncesizce.

Bizde boyleydik. Sanirim sonu kotuye gidecek

Aynen kendimi uzdugum kadar kimseyi uzmedim su son 4 yilda

Sinir bozar öyle insan seni Anlıyorum ama hep Hayatınızda mı bu kişiler ?
Yani mesela Kv ile ne kadar görüşüyorsun ? Araya mesafe koy gitme gelme cevapta verme bi süre sonra keser zaten tavırlarını

Benim agzima sakiz oldu. Kizim olmasa bosanirdim zaten. Ama ona kiyamiyorum

Aynen kendimi uzdugum kadar kimseyi uzmedim su son 4 yilda
Öyle oluyor canim bi bakmışsın ki yıpranmışsın asabi sınırlı öfkeli kendini tanıyamaz bi hal almışsın o yüzden sabret her şeyi duyma içine atma takma önemseme hatta kimseyi bizde 3 yıldır evliyiz oğlum var kızımda inşallah doğacak yolda eşimle mutluyuz ama ailesi ilk zamanlar beni istemedi bazende istemediklerini anlıyorum yüzüme hep iyiler ama insan hissediyor aman neyse kısacası takmamaya çalış umursama bosver

Sinir bozar öyle insan seni Anlıyorum ama hep Hayatınızda mı bu kişiler ?
Yani mesela Kv ile ne kadar görüşüyorsun ? Araya mesafe koy gitme gelme cevapta verme bi süre sonra keser zaten tavırlarını
Haftada bir veya iki kez gorusuyoruz genelde. Bir ay gitmemistik kendi suclu oldugu icin arayip hicbirsey olmamis gibi konusmaya basladi. Sanki oyle davranan kendisi degil gibi sik sik aradi beni

Okadar cok degistimki. Aynen oyle biri oldum. Kimseye anlatamiyoru yaşadıklarımı aileme anlatsam sahip cikar arkamda dururlar. Ama herseyi kestirip atamiyorum. Kizimi dusunuyorum. Normalde esimlede iyiyken cok iyiyiz. Bunlar soz konusu olnca tartisma cikiyor. Insallah umursamamayi bir basara bilsem

Yüzsüz biri demek ki ...
Haftada bir iki kere çok sık değil mi ya neden Görüşmek zorunda mısınız ?
Esim illa gormek gitmek istiyor. Evde sikildim hadi gidelim oturalim diyor. Abisi haftada bir kez 2saat oturup gidiyor evine. Cunku karisinada cok cektirdi kaynana . Cok sik görüşmüyor bu yuzden. Yoksa elinden gelse ayiracaklardi eltimi. Kaynim aklini basina aldi gozunu acti sahip cikti karisina. Esimde diyorum iki saat duruorlar diyebizdemi onlar gibi olalim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…