Oyle bir patladi ki...

Anlamadim ki. “Esim o kadar mukemmel bir insandir ki” diye bi cumleye baslayabiliyorsunuz. Ama sonra o kisiyle konusurken “4 senedir mutsuzum” gibi agir bir laf edebiliyorsunuz. Karar verin, mukemmel bir adamla mi birliktesiniz yoksa 4 senedir sizi mutsuz eden bi adamla mi? Yuvayi disi kus yapar. Sizin biraz prenses psikolojinizden cikmaniz lazim.

Ben herzaman boyle seyler demiyorumki . Herzamanda beni heryere onlar goturmuyor. Esim dedi ogun babama soyle o gotursun hava soguk otobus bekleme cocuk hasta olur dedi. Ogun aradim cocugu onlar aldi evlerine gittiler bende tek kaldim orada sonra sen kendin gelemenmi dedi bende gelde al demedim o firtinada gelir alir sandim. Gelirim yuruyerek dedim. Eve gelip donuncada babam niye gelmedi dondum kesin hasta olurum yarin dedim . Soyledigim lafta bu kaynana ve gorumcede bagirarak atladilar. Lafim cokmu ayip olmus. Ben zaten herzaman heryere kendim gidiyordum. Keske ogunde gitseymisim. Zaten ilk ve son oldu birdaha onlarla gitmem biryere

Esim mukemmel bir insandi. Ufak hatalari oluyor oda nolmal seyler. Ogun o siralar mutsuz oldugum icin onu mutsuz etmek icin soyledim o sozu. Zaten aslinda esimde bu laftan sonra patladi . Yine benim hatam

Esim mukemmel bir insandi. Ufak hatalari oluyor oda nolmal seyler. Ogun o siralar mutsuz oldugum icin onu mutsuz etmek icin soyledim o sozu. Zaten aslinda esimde bu laftan sonra patladi . Yine benim hatam
Sozlerinizin agirligini tartnadan konusmayin. Soz agizdan bir kere cikar. Herseye kirilma luksune bir tek siz sahip degilsiniz. Sozlerinizin agirligindan esiniz size bir hayat boyu kirilsa yeridir. Cok gecmeden ozur dileyin bari

Sozlerinizin agirligini tartnadan konusmayin. Soz agizdan bir kere cikar. Herseye kirilma luksune bir tek siz sahip degilsiniz. Sozlerinizin agirligindan esiniz size bir hayat boyu kirilsa yeridir. Cok gecmeden ozur dileyin bari
Evet haklisiniz bir ozur borcum var. O sozume cok kirildi . Ertesi gun demek oyle 4senedir mutsuzsun dedi. Gonlunu yumusatmam gerek o sozum icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…