Oyle bir patladi ki...

Şu anlattığınız şey acayip büyütülecek bir durum değil ki. Çoğu kadın bunun daha fazlasıyla mücadele ediyor. Klasik kaynana işte, kafaya takıp neden cevap veriyosunuz?

Evlenmişsiniz cocuk yapmışsıniz. Artık böyle liseli kızlar gibi her buluttan nem kapıp küsmek tartışmak doğru değil. Üstelik kendinizden de sogutursunuz iyice. Ki sogutmussunuz da...

Esiniz haklı üstelik, büyüklere "evet haklısın annecim" diyip kendi bildiginizi okuyabilirsiniz. Kimsenin başı ağrımaz, ortalık da gerilmez. Birisinin size laf söylediğini söylerse de "herkes kendi kalbi gibi bakar olaya, o onun kötü kalpliliği" diyip geçin işte.

Her konuşmada ayrılmakla tehdit etmek ise en en en büyük hatanız. Bunu hangi kafayla yapıyosunuz inanın anlamadım.

Esinize hak verdim. Kendinize çekidüzen verin. Siz bir annesiniz, güçlü olmalısınız. Küçük bir kız çocuğu degilsiniz böyle mızmızlık yapamazsınız. Kaldı ki 4 yıldır mutsuzum demissiniz. Esinizin yerinde olsam sizinle daha fazla uğraşmak istemezdim, çünkü bu üstü örtülecek bir laf değil. Bu sekilde devam ederseniz Esiniz boşanma islemlerine başlar.

Doktora bırakmakla hata yapmış adam, iyilikten maraz doğar al işte...

Haklisiniz. Ama inanin daha bunlar gibi ve daha cok seyler yoruldum inanin cok yoruldum. Mutsuzum esimdende sogudum zaten baslatirsada sadece kizima uzulucem

Sen onları örnek verme aynı eltinin taktiğini uygula eşin gitsin sen gitme mesela bahane bul Birgün misafirin geldim Birgün seni davet etsinler Birgün kız huysuzlansın gidemiyorum de. Ama bunu kavga ederek yapma

Sen onları örnek verme aynı eltinin taktiğini uygula eşin gitsin sen gitme mesela bahane bul Birgün misafirin geldim Birgün seni davet etsinler Birgün kız huysuzlansın gidemiyorum de. Ama bunu kavga ederek yapma
Eltimde gidiyor esiyle oturuyor giyor. Yanliz salmiyor dolduruyorlar diye ama. Bahane buluyorum hafta ici . Ama hafta sonu herseyden haberi oldugu icin esimin hemen orada gozu kaliyor . Abisi ne ve ablasina gitmedigim icin de bana aksam neler soyledi

Gitme zorunluluğun yok ki ya ne bu Israr anlamıyorum . Gelin diye Köle misin

Sende o zaman yanlız Bırakma eşinle git Ams misafir gelecek de mesela ve kısa oturun .

Gitme zorunluluğun yok ki ya ne bu Israr anlamıyorum . Gelin diye Köle misin

Sende o zaman yanlız Bırakma eşinle git Ams misafir gelecek de mesela ve kısa oturun .
Evet oyle kisa tutabilirim ancak . Bakalim. Esimdende okadar sogudumki sevgim dun geceden beri sanki hic yok gibi

Eşim benim bütün aileme sırt dönecek, bana habire “beni korumuyorsun” diye trip atacak, koca adam onu doktora götürecek dönüşte almadı diye laf yiyecek, kalkıp bana 4 yıldır mutsuzum diyecek bende “sen haklısın aşkım” diyeceğim. Bana evliliği boyunca mutsuz olduğunu söyleyen bi adama anca yallah derim yani başka ne diyeceğim? Fazla tripli geldiniz. Sizin için söylüyorum, bence kulak verin eşiniz sitemlerine. Hala trip atmaya devam etmek yerine biraz değişmeye, alttan almaya, siyaset yapmaya çalışın.

Haklisiniz ama sadece onun anlattiklarini yazdim benim ne yasadigimi ancak ben bilirim. Cok yiprandim evliligimde. Sinirli agresif daha da kirilganbirisi oldum. Cok yoruldum

Canım diyosun ki kocam hep çok iyiydi ilk defa bunlbunları yaptı, söyledi. Ama adama 4yıldır mutsuzum kızım için boşanmıyorum diyorsun. Adam direkt düşünür ki madem öyle benim şimdiye kadar yanında olmam onun için önemli değil. Boşanmak istiyor ama beni sevdiği için değil çocuk için duruyor. O zaman ailemi savunurum bundan sonra... Şimdiye kadar haklıysan da bile dünkü kavganın çıkması senden kaynaklı olmuş. Bence kocanı ne kadar sevdiğini göstermelisin. Ve boşanma lafını daha çok kullanırsan bir gün onu da kabul eder...

Valla herşeye alınan insanlara hiç anlaşamadım bu zamana kadar öle insanlardan da genelde uzak dururum. Çekilmez ve yorucu geliyorlar bana nedense. Valla herkesle küsen sensen eğer kendinde de suç aramalısın hep sen mi haklısın bu sıkıntılarda. Bence önce kendini düzelt sonra evliliğin zaten düzelir

Aslinda kac aydir sogukluk var icimde. Ama dun gece cok incindim. Tamamen gozumden dustu
Hemen boşanin konu sahibi adam ağzıyla kuş tutsa olmuyor.
Eşiniz ve ailesi önünüzde el-pençe dursun istiyorsunuz,herşeye hayır olmaz diyorsunuz,üstüne haklı gibi tripler..
Koca koca insanları maskot yapmışsınız.
Bosanin herkes rahat nefes alsın.
Kızınız da 4 sene boyunca babasını bosanmakla tehdit eden annesiñin huzura erdiğini görünce mutlu olur .

Inanin cok yoruldu. Artik savasmak istemiyorum. Bugune kadar hep onu sevdigim icin cektim sikintilari ama sorun beni sorunlu ilan etti. Birkeresinde oda bana demisti kizim icin katlaniyorum diye. Bende onun acisini aldim bi nevi. Sevsin sevmesin suan okadar kizginimki hic umrumda degil. Onun sevgisi ilgisi bu saatten sonra bana hep yapmacik gelecek. Bosanma lafinida benden bikmis gibi konustugu icin, ona bosanmak kurtulmakta bir secenek diye sundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…