- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.kp sizin şoförünüz mü niye almaya gelsin üşüdüyseniz atlayın bir taksiye. üstünede gidip trip mi attınız kaç yaşındaki adama.
bütün alınganlıklarınız böyleyse eşìniz haklı büyüyün biraz.
KocNe burcu sunuz merak ettim
Herkesle deglki sadece ailesiyleHerkese küsen, herkesle problem yaşayan insandan korkarım ben. Bazı konularda hatan olmadığına emin misin?
Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.
gorumcem ve eltime cok kirildim. Digerleriyle kus degilim. Ama herseye kiriliyormusum durduk yere. Bn durduk yere degil kirici davranislar gorunce kiriliyorumHerkes kötü bir sen mi iyisin ??
Küsen,trip atan insanlardan çok çektim . Ve hep onlar haklı olduğunu savundu . Kime göre , neye göre .....
Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.
Artik icimden gelmiyor. Eski duygularimi hissetmiyorum. Onlar yuzunden esimden soğudum. Tamam benimde hatalarim olabilir . Ama onlarinkiler daha buyuk.cok incindim bu zamana kadar. Artik tahammulum kalmadi cok yoruldum.Esim bana 4 yildir mutsuzum dese heralde bende esinizin verdigi tepkiyi veridim.bazi seyleri dozunda yapmak lazim.herseye kusulmez size bi tavsiye cok buyuk sorunlar olmadikca esinize ailesini kotulemeyin.bende yapardim simdi akillandim anlatsam en fazla sen haklisin diyo bende hic anlatmiyorum zaten bisey yapmayacak.ustune bide sanki ben hep kusuyormusum gibi olacak.olgun davranin her evlilikte kavgalar olur ayri yatmak kavgayi uzatmak herkesi usandirir
Bu konuda haksizim kabul ediyorum. Ama esim her olyi bugune kadarki herseyi buna gore cevapladi. Ben hep boyle nazliymjsim. Bikmis benim nazlarimdan.Evlenip cocuk yapabildiginize gore binzahmet hastanesen tek.basiniza donun. Hem.birakacak hem alacak.. ben kendi anneme babama bile boyle birsey diyemem. Bu konuda haksizsiniz. Diger konulari bilemem
O konuda hataliyim biliyorum. Sanirim cok usudugum icin boyle davrandim. Ama bunu firsat bilip kcami bana karsi doldurdular.Konuyu tam anlamamakla beraber anladığım kadarıyla bana biraz fazla nazlı geldiniz
Kayınpederde trip atmak nedir ya, çok çocukça değil mi sizce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?