Oyle bir patladi ki...

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Meger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok

Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.

Esim bana 4 yildir mutsuzum dese heralde bende esinizin verdigi tepkiyi veridim.bazi seyleri dozunda yapmak lazim.herseye kusulmez size bi tavsiye cok buyuk sorunlar olmadikca esinize ailesini kotulemeyin.bende yapardim simdi akillandim anlatsam en fazla sen haklisin diyo bende hic anlatmiyorum zaten bisey yapmayacak.ustune bide sanki ben hep kusuyormusum gibi olacak.olgun davranin her evlilikte kavgalar olur ayri yatmak kavgayi uzatmak herkesi usandirir

adam almaya gelirim demişmiydi ki?
doğru söylemişler arasaydınız taksiye binseydiniz vs vs.
kocaman kadınsınız çocuk gibi birilerimi taşımalı sizi?
kendiniz yazmışsınız nazlandım diye sanırım sizin bu piremses sendromunuza koskoca adama şoför muamelenize daha fazla katlanamadıkları için sesleri yükselmiştir.

Herkes kötü bir sen mi iyisin ??
Küsen,trip atan insanlardan çok çektim . Ve hep onlar haklı olduğunu savundu . Kime göre , neye göre .....
gorumcem ve eltime cok kirildim. Digerleriyle kus degilim. Ama herseye kiriliyormusum durduk yere. Bn durduk yere degil kirici davranislar gorunce kiriliyorum

Evlenip cocuk yapabildiginize gore binzahmet hastanesen tek.basiniza donun. Hem.birakacak hem alacak.. ben kendi anneme babama bile boyle birsey diyemem. Bu konuda haksizsiniz. Diger konulari bilemem

Artik icimden gelmiyor. Eski duygularimi hissetmiyorum. Onlar yuzunden esimden soğudum. Tamam benimde hatalarim olabilir . Ama onlarinkiler daha buyuk.cok incindim bu zamana kadar. Artik tahammulum kalmadi cok yoruldum.

Evlenip cocuk yapabildiginize gore binzahmet hastanesen tek.basiniza donun. Hem.birakacak hem alacak.. ben kendi anneme babama bile boyle birsey diyemem. Bu konuda haksizsiniz. Diger konulari bilemem
Bu konuda haksizim kabul ediyorum. Ama esim her olyi bugune kadarki herseyi buna gore cevapladi. Ben hep boyle nazliymjsim. Bikmis benim nazlarimdan.

Konuyu tam anlamamakla beraber anladığım kadarıyla bana biraz fazla nazlı geldiniz
Kayınpederde trip atmak nedir ya, çok çocukça değil mi sizce de
O konuda hataliyim biliyorum. Sanirim cok usudugum icin boyle davrandim. Ama bunu firsat bilip kcami bana karsi doldurdular.

Esiniz hakli gibi sanki
Herseye kusen kirilan insandan tirsarim ben. Agzini acsan suc olur,sussan suc olur. Herkese kusmussunuz ne gerek var uc gunluk dunyada. Hoslanmadiginiz insan olur tamam da bir kisiyle de memnun olursunuz sizde o da yok.
Koskoca kadinsiniz yahu.
Ayrica 4 senedir mutsuzum cocugum icin kaliyorum yaninda derseniz de o adam sizi kapinin onune koymali. İyi bile dayanmis gene. Bunca naz niyaz ay cok zor acidim adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…