- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Cok f
Cok fazla hayatimiza mudehale etmek istemeleri. Ben hayir boyle olucak diyorum. Bozuluyorlar. Esimde cvp verme zaten biz bildigimizi yapmiyormuyuz diyor. Kaynana soylemek istediklerini baskalarinin agziyla yada ornk vererek bana laf sokuyor. Bir konunun dogrusunu ikimizde bildigimiz halde hatta herkes bildigi halde bana yok ben yanlis anlamis olabilirim diye inkar etti. Yahu cumle aleme duyuran sensin bu inkar neden . Birkeresinde birisi soyle dedi sana dedi. Sonra o kisiye soracam deyince o degil su dedi diye inkar etti. Eminim kimse birsey demedi kendisinin onun bunun adiyla lf cikarmasi beni kotulemek istemesi.
Şu anlattığınız şey acayip büyütülecek bir durum değil ki. Çoğu kadın bunun daha fazlasıyla mücadele ediyor. Klasik kaynana işte, kafaya takıp neden cevap veriyosunuz?
Evlenmişsiniz cocuk yapmışsıniz. Artık böyle liseli kızlar gibi her buluttan nem kapıp küsmek tartışmak doğru değil. Üstelik kendinizden de sogutursunuz iyice. Ki sogutmussunuz da...
Esiniz haklı üstelik, büyüklere "evet haklısın annecim" diyip kendi bildiginizi okuyabilirsiniz. Kimsenin başı ağrımaz, ortalık da gerilmez. Birisinin size laf söylediğini söylerse de "herkes kendi kalbi gibi bakar olaya, o onun kötü kalpliliği" diyip geçin işte.
Her konuşmada ayrılmakla tehdit etmek ise en en en büyük hatanız. Bunu hangi kafayla yapıyosunuz inanın anlamadım.
Esinize hak verdim. Kendinize çekidüzen verin. Siz bir annesiniz, güçlü olmalısınız. Küçük bir kız çocuğu degilsiniz böyle mızmızlık yapamazsınız. Kaldı ki 4 yıldır mutsuzum demissiniz. Esinizin yerinde olsam sizinle daha fazla uğraşmak istemezdim, çünkü bu üstü örtülecek bir laf değil. Bu sekilde devam ederseniz Esiniz boşanma islemlerine başlar.