• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyle bir patladi ki...

Cok f

Cok fazla hayatimiza mudehale etmek istemeleri. Ben hayir boyle olucak diyorum. Bozuluyorlar. Esimde cvp verme zaten biz bildigimizi yapmiyormuyuz diyor. Kaynana soylemek istediklerini baskalarinin agziyla yada ornk vererek bana laf sokuyor. Bir konunun dogrusunu ikimizde bildigimiz halde hatta herkes bildigi halde bana yok ben yanlis anlamis olabilirim diye inkar etti. Yahu cumle aleme duyuran sensin bu inkar neden . Birkeresinde birisi soyle dedi sana dedi. Sonra o kisiye soracam deyince o degil su dedi diye inkar etti. Eminim kimse birsey demedi kendisinin onun bunun adiyla lf cikarmasi beni kotulemek istemesi.

Şu anlattığınız şey acayip büyütülecek bir durum değil ki. Çoğu kadın bunun daha fazlasıyla mücadele ediyor. Klasik kaynana işte, kafaya takıp neden cevap veriyosunuz?

Evlenmişsiniz cocuk yapmışsıniz. Artık böyle liseli kızlar gibi her buluttan nem kapıp küsmek tartışmak doğru değil. Üstelik kendinizden de sogutursunuz iyice. Ki sogutmussunuz da...

Esiniz haklı üstelik, büyüklere "evet haklısın annecim" diyip kendi bildiginizi okuyabilirsiniz. Kimsenin başı ağrımaz, ortalık da gerilmez. Birisinin size laf söylediğini söylerse de "herkes kendi kalbi gibi bakar olaya, o onun kötü kalpliliği" diyip geçin işte.

Her konuşmada ayrılmakla tehdit etmek ise en en en büyük hatanız. Bunu hangi kafayla yapıyosunuz inanın anlamadım.

Esinize hak verdim. Kendinize çekidüzen verin. Siz bir annesiniz, güçlü olmalısınız. Küçük bir kız çocuğu degilsiniz böyle mızmızlık yapamazsınız. Kaldı ki 4 yıldır mutsuzum demissiniz. Esinizin yerinde olsam sizinle daha fazla uğraşmak istemezdim, çünkü bu üstü örtülecek bir laf değil. Bu sekilde devam ederseniz Esiniz boşanma islemlerine başlar.

Yahu bu adamlardan ne istiyorsunuz.. 2 gündür okuduğum konularda hep suçlu bayanlar.. Adamın kendi aklı yok mu niye dolduruşa gelsin. Madem ailesinin dolduruşa getirdiği konusunda düşünceniz vardı,en başından deseydiniz kayınpeder ile ortak iş yapmasaydı eşiniz. Gelinler bir türlü sindiremiyor erkek ailelerini ve erkek aileleri bazen iyi bile olsa gelinleri inandıramıyorlar. Çünkü bu nankörlüğü bende yaptım zamanında. haklı sebeplerim de vardı onları sevmemekte ama yine de baktığımda haksızlık yaptığım zamanlarda olmuş. ya da en azından keşke Nişanlımın hatrı deyip yutsaydım bazı şeyleri. ama biz gelinler maşallah 1 lafa 10 cevap vermeye hazırız. birde kendi ailemizi yere göge koyamayıp,adamın ailesini ayak altına alıp sanki adam ağaç kovuğundan çıkmış gibi muamele ederiz..

Valla biraz kıymet bilin ya. En kötü adam;gönül almayı bilmeyen adamdır. Eşiniz o kadar uğraşmış,bize üstüne naz yapmışsınız,ağlamaktan heder olmuşsunuz da falan filan.. Bunlara gerek olmadan,insanları olduğu gibi kabul etmeyi,hatalarını nazikçe dile getirmeyi ve onlara iyilik ile yaklaşmayı bilsek ne güzel olur. Çocuk gibi üşüdüm,karnım da açtı vs demişsiniz. Bence de olgunlaşın biraz. Bu hayat öyle gitmez çünkü.
:KK9::super:

Hayir kayin baban doktora birakti beni.ve almaya gelmedi yuruyerek gelicem firtina cikti niye almaya gelmedi diye kaynana ve gorumceye soyledim .onlarda sesini yukselterek arasaydin yada baska yerde beklesrydin dediler . Benden cok onlar bana sert cikisti. Donmustum yemek yemedim evime gitmek istedim.
Doktora bırakmakla hata yapmış adam, iyilikten maraz doğar al işte...

Şu anlattığınız şey acayip büyütülecek bir durum değil ki. Çoğu kadın bunun daha fazlasıyla mücadele ediyor. Klasik kaynana işte, kafaya takıp neden cevap veriyosunuz?

Evlenmişsiniz cocuk yapmışsıniz. Artık böyle liseli kızlar gibi her buluttan nem kapıp küsmek tartışmak doğru değil. Üstelik kendinizden de sogutursunuz iyice. Ki sogutmussunuz da...

Esiniz haklı üstelik, büyüklere "evet haklısın annecim" diyip kendi bildiginizi okuyabilirsiniz. Kimsenin başı ağrımaz, ortalık da gerilmez. Birisinin size laf söylediğini söylerse de "herkes kendi kalbi gibi bakar olaya, o onun kötü kalpliliği" diyip geçin işte.

Her konuşmada ayrılmakla tehdit etmek ise en en en büyük hatanız. Bunu hangi kafayla yapıyosunuz inanın anlamadım.

Esinize hak verdim. Kendinize çekidüzen verin. Siz bir annesiniz, güçlü olmalısınız. Küçük bir kız çocuğu degilsiniz böyle mızmızlık yapamazsınız. Kaldı ki 4 yıldır mutsuzum demissiniz. Esinizin yerinde olsam sizinle daha fazla uğraşmak istemezdim, çünkü bu üstü örtülecek bir laf değil. Bu sekilde devam ederseniz Esiniz boşanma islemlerine başlar.
Haklisiniz. Ama inanin daha bunlar gibi ve daha cok seyler yoruldum inanin cok yoruldum. Mutsuzum esimdende sogudum zaten baslatirsada sadece kizima uzulucem

Esim illa gormek gitmek istiyor. Evde sikildim hadi gidelim oturalim diyor. Abisi haftada bir kez 2saat oturup gidiyor evine. Cunku karisinada cok cektirdi kaynana . Cok sik görüşmüyor bu yuzden. Yoksa elinden gelse ayiracaklardi eltimi. Kaynim aklini basina aldi gozunu acti sahip cikti karisina. Esimde diyorum iki saat duruorlar diyebizdemi onlar gibi olalim diyo
Sen onları örnek verme aynı eltinin taktiğini uygula eşin gitsin sen gitme mesela bahane bul Birgün misafirin geldim Birgün seni davet etsinler Birgün kız huysuzlansın gidemiyorum de. Ama bunu kavga ederek yapma

Sen onları örnek verme aynı eltinin taktiğini uygula eşin gitsin sen gitme mesela bahane bul Birgün misafirin geldim Birgün seni davet etsinler Birgün kız huysuzlansın gidemiyorum de. Ama bunu kavga ederek yapma
Eltimde gidiyor esiyle oturuyor giyor. Yanliz salmiyor dolduruyorlar diye ama. Bahane buluyorum hafta ici . Ama hafta sonu herseyden haberi oldugu icin esimin hemen orada gozu kaliyor . Abisi ne ve ablasina gitmedigim icin de bana aksam neler soyledi

Eltimde gidiyor esiyle oturuyor giyor. Yanliz salmiyor dolduruyorlar diye ama. Bahane buluyorum hafta ici . Ama hafta sonu herseyden haberi oldugu icin esimin hemen orada gozu kaliyor . Abisi ne ve ablasina gitmedigim icin de bana aksam neler soyledi
Gitme zorunluluğun yok ki ya ne bu Israr anlamıyorum . Gelin diye Köle misin

Sende o zaman yanlız Bırakma eşinle git Ams misafir gelecek de mesela ve kısa oturun .

Gitme zorunluluğun yok ki ya ne bu Israr anlamıyorum . Gelin diye Köle misin

Sende o zaman yanlız Bırakma eşinle git Ams misafir gelecek de mesela ve kısa oturun .
Evet oyle kisa tutabilirim ancak . Bakalim. Esimdende okadar sogudumki sevgim dun geceden beri sanki hic yok gibi

Eşim benim bütün aileme sırt dönecek, bana habire “beni korumuyorsun” diye trip atacak, koca adam onu doktora götürecek dönüşte almadı diye laf yiyecek, kalkıp bana 4 yıldır mutsuzum diyecek bende “sen haklısın aşkım” diyeceğim. Bana evliliği boyunca mutsuz olduğunu söyleyen bi adama anca yallah derim yani başka ne diyeceğim? Fazla tripli geldiniz. Sizin için söylüyorum, bence kulak verin eşiniz sitemlerine. Hala trip atmaya devam etmek yerine biraz değişmeye, alttan almaya, siyaset yapmaya çalışın.

Eşim benim bütün aileme sırt dönecek, bana habire “beni korumuyorsun” diye trip atacak, koca adam onu doktora götürecek dönüşte almadı diye laf yiyecek, kalkıp bana 4 yıldır mutsuzum diyecek bende “sen haklısın aşkım” diyeceğim. Bana evliliği boyunca mutsuz olduğunu söyleyen bi adama anca yallah derim yani başka ne diyeceğim? Fazla tripli geldiniz. Sizin için söylüyorum, bence kulak verin eşiniz sitemlerine. Hala trip atmaya devam etmek yerine biraz değişmeye, alttan almaya, siyaset yapmaya çalışın.
Haklisiniz ama sadece onun anlattiklarini yazdim benim ne yasadigimi ancak ben bilirim. Cok yiprandim evliligimde. Sinirli agresif daha da kirilganbirisi oldum. Cok yoruldum

Meger ne cok sey varmis icinde. Herzaman beni hakli bulup onlarda oyleler diyen adam, dun icini baya bir doktu. Sguk davranmaya baslamistim bikacgundur. Kendiside bana oyle davraniyordu cunku. Esim okadar mukemmel bir insandiki son zamanlarda degisimi gozle gorulur farkediliyordu. Bakislari davranislari tuaflasmisti. Dun bir konu dan ben surekli calisiyorum mesai ve haftasi sonlarini kasdediyor. Isten cok sen yoruyosun beni dedi. Bende neyapiorum falan birseyler konustum konu mutsuzluga geldi mutsuzmusun dedi evet 4senedir mutsuzum dedim. Demek oyle dedi . Evet dedim. Ozaman neden duruyorsun dedi. Kizim icin onun annesiz buyumesini istemedigim icin dedim. Sonra sen beni hep ailene ezdiriyorsun. Onlar birsry derken hic ses etmiyorsun flan filan girdim. Dedi ailemle kavgami ediyim dedi. Herkesle küssün. Abimlerle kussun. Ablamla küssün. Annemlerlede kus hic bir yere gitme dedi. Dedim. Birsey demen karini savunman kavga etmenmi oluyor. Konusmayi bilmiyormusun dedim. Basladi tum sucu icini kusmaya. Ben cocuk gibiymisim, herseye kirilip kusuyormusum. Ben cocukla degil kadinla evliyim. Kadin gibi davran dedi. Bocekten korkuyorsun kac liralik alisveris yapiyorsun. Nerde yetistin sen dedi. Ailem beni olgun yetistirememis. Her istedigimi yapmislar. Gecen gun ailesine nazlanmistim. Iki gun gittim . Hepsiyle tartisiyosun dedi. Tartismadimki sadece beni almaya gelmedi baban sogukta firtinada yuruyerek incecik montla eve geldim.niye gelmedi biraktigi halde diye triplendim. Bunu sanirim annesi babasi anlatmis. Cok kucuk birsey. Esimi doldurusa gelmez saniyordum. Ama oyle bir gelmiski. 4 senenin tum suclusu ben oldum bir anda. Ailesinin bana durduk yere soyledigi onca lafini unuttu . Su birkac ayin muhasebesini yapip tum suclu beni ilan etti. Senin beni sevdiginede inanmiyorum dedi. Hep bosanmakla korkutuyorsun beni dedi . Azcik buyu nezaman buyuyceksin. Ben karsimda kadin istiyorum cocukdegil dedi. Bende yuru git ailn seni kadinla evlendirsin dedim. O konustu anlatti doktu icini. Sonra ben eglarken birsry yok gibi hadi gel yatalim dedi. Guldurmeye calisti. Gitmedim kendisi gitti yatti. Ben koltuga ustume montumu orum yatmistim bir sure sonra guldurmeye calisip yine goturmek istedi. Zorla yataga goturdu. Arkami dondum yattim. Okadar cok kirildimki, okadar cok incindimki halA suan bile yazarken agliyorum. Gozlerim sismis . Ben ailemi birakip bosyere gelmisim. Okadar sikintilara bosyere katlanmisim. Ailesi benimle bir sene cok ugrasti. Esim hep yanimdaydi buzama kadar. Ama babasiyla calismaya basladiktan sonra esimin bakislari tavirlari degismeye basladi. Yorgunluktan desede ben anlayabiliyorum. Ailesi hep cok hassas alingan oldugumu ufak seyleri buyutup kustumu soylerdi. Esimde bu 4 yilin sonunda bugun bunlari soyledi. Kim durduk yere incinir kirilir arkadaslar. Tamam cok duygusal hassas biriyim. Ama durduk yerede kusecek insan degilim. Eltimin bana yaptigi soz ve hareketlerinde kusmemde beni hakli buldugu halde bugun onunla kusugun sebebini bile beni buldu. Gorumcemin ona buna beni kotulemesini duydugu hlde kusmemde beni hatali buldu. Ailesinin yaninda dengesiz laflarinin yaninda bile ben kirilsan beni suclu goruyor. Onlar oyleler sen degisecekin. Sensin benim karim onlar degil diyor. Cevremde sevilen biriyim. Ama bu aile beni cok yipratti. Esimde hep hak verdigi konulari unuttu beni sucladi. Yasanmisliklari yaptiklari seyleri anlatsam sen haklisin dersiniz. Ben esimden okadar cok sogudumki dun gece. Hic onu boyle gormemistim. Sanki bana onlarin agziyla konustu. Bosanma konularinda ise korkutmadim. Beni caydiran kendisiydi. Ve hep genelde ailesinin yuzunden cikiyordu kavgalar. Daha bir suru sey var ama cok yorgunum yazacak halim yok :KK42::KK42:
Canım diyosun ki kocam hep çok iyiydi ilk defa bunlbunları yaptı, söyledi. Ama adama 4yıldır mutsuzum kızım için boşanmıyorum diyorsun. Adam direkt düşünür ki madem öyle benim şimdiye kadar yanında olmam onun için önemli değil. Boşanmak istiyor ama beni sevdiği için değil çocuk için duruyor. O zaman ailemi savunurum bundan sonra... Şimdiye kadar haklıysan da bile dünkü kavganın çıkması senden kaynaklı olmuş. Bence kocanı ne kadar sevdiğini göstermelisin. Ve boşanma lafını daha çok kullanırsan bir gün onu da kabul eder...

Valla herşeye alınan insanlara hiç anlaşamadım bu zamana kadar öle insanlardan da genelde uzak dururum. Çekilmez ve yorucu geliyorlar bana nedense. Valla herkesle küsen sensen eğer kendinde de suç aramalısın hep sen mi haklısın bu sıkıntılarda. Bence önce kendini düzelt sonra evliliğin zaten düzelir

Aslinda kac aydir sogukluk var icimde. Ama dun gece cok incindim. Tamamen gozumden dustu
Hemen boşanin konu sahibi adam ağzıyla kuş tutsa olmuyor.
Eşiniz ve ailesi önünüzde el-pençe dursun istiyorsunuz,herşeye hayır olmaz diyorsunuz,üstüne haklı gibi tripler..
Koca koca insanları maskot yapmışsınız.
Bosanin herkes rahat nefes alsın.
Kızınız da 4 sene boyunca babasını bosanmakla tehdit eden annesiñin huzura erdiğini görünce mutlu olur .

Canım diyosun ki kocam hep çok iyiydi ilk defa bunlbunları yaptı, söyledi. Ama adama 4yıldır mutsuzum kızım için boşanmıyorum diyorsun. Adam direkt düşünür ki madem öyle benim şimdiye kadar yanında olmam onun için önemli değil. Boşanmak istiyor ama beni sevdiği için değil çocuk için duruyor. O zaman ailemi savunurum bundan sonra... Şimdiye kadar haklıysan da bile dünkü kavganın çıkması senden kaynaklı olmuş. Bence kocanı ne kadar sevdiğini göstermelisin. Ve boşanma lafını daha çok kullanırsan bir gün onu da kabul eder...
Inanin cok yoruldu. Artik savasmak istemiyorum. Bugune kadar hep onu sevdigim icin cektim sikintilari ama sorun beni sorunlu ilan etti. Birkeresinde oda bana demisti kizim icin katlaniyorum diye. Bende onun acisini aldim bi nevi. Sevsin sevmesin suan okadar kizginimki hic umrumda degil. Onun sevgisi ilgisi bu saatten sonra bana hep yapmacik gelecek. Bosanma lafinida benden bikmis gibi konustugu icin, ona bosanmak kurtulmakta bir secenek diye sundum

Back
X