Öyle bir İftiracı paranoyak hasta kocaya çarptımmki kesin lütfen okuyun yardım edin

beynim eridi resmen doğacak cocuga üzüldüm.ne yapmak istiyorsun bu durumda 11 sene cekmissin ne demeliyiz sence???

Genclikte yaptiklarina takilmicam da. Surasi cok dikkatimi cekti. Kizilayda calisirken hamile kalcaksin diye beni zorla hamile birakti. Sonra hamile kaldim. Anlattiklarinin arasinda bence , suandaki hamileliginin "benden degil" demesinden de ziyade -ki senin canini acitan en cok bu olmus- bu zorla hamile birakma yani sanirim tecavuz daha can sıkıcı.. yazik olmus. Birde neolursa olsun kizini birakip gitme.bak eve baska arkadaslarini alip ot cekiyomus. Oyle diyorsun

Sevgiliyken iftiralara başlamış çocuk vermişsiniz. Sonrasinda doğum kontrol hapı denilen bir yöntem var bunu hiç mı düşünmediniz..
İşinizden olmuşsunuz, sağlığınızdan olmuşsunuz...
Çalışırken yaptıgı eziyetler sırasında boşansaydınız. Maddi durumunuz da müsaitken devam etmişsiniz.
Uyuşturucu bağımlısı birini kabul etmişsiniz şimdi de bana rahat vermez diye acabalar var aklınızda. Hiç bir şey bilemediniz madde kullanımından şikayet edin ilki uyarı olur ikinciye ceza alır.
İş bulabilme umudunuz varsa bunu kovalayın ve boşanın. Şiddet, hakaret, iftira, madde bağımlılığı... Hepsini çeken sizsiniz bırakın kendi pisliginde boğulsun .

Siz eşinizi eşiniz de size bunları gönüllü olarak yaşatmayı tercih etmiş
Tek üzüldügüm çocuklar olan onlara oluyor olmaya devam edecej

Adam bariz hasta, sen de bile bile hayatını zindan etmişsin. Ama o değilde 3. Çocuğunuz oluyo 5 hafta hamilelik demek 2-3 hafta önce birlikte olmuşsunuz ve yumurta o zaman döllenmiş demek bunu hala öğrenemediniz mi?

Hepsini okumadim içim daraldı. Zararin neresinden dönersem kardır, hala evliyden lütfen boşan. Psikolojini koru.

sürekli üremeyin lütfen!!!!!!!! çocuklara yazık, siz her şeyi kabul ederek bu hayatı haketmişsiniz ama çocuklara YAZIK!!!

Konu sahibi arkadaşım bu adam düzelmez ama sen nasıl kurtulacaksin bu adamdan bilemiyorum.hasta bu adam.ciddi tedavi edilmeli.artik isim mi değiştireceksin,baska şehire mi kacicaksin bilmiyorum ama izini kaybet kurtul.ailen destek olurmu sana? Üçüncü gebelik için tedbir alsaydiniz keşke.bu kadar olayın üzerine bide gebelik olması cokzor.ortada baba olmaya değer biri değil canavar var.Allah yardımcın olsun

yanlış olmasın ama benim sayabildiğim kadarıyla kafandan aşağıya üç kez kaynar sular döküldü. EŞİN, KOCAN, HAYAT ARKADAŞIN olacak adam; 3 çocuğunda da kendisinden olmadığını iddia etti, sen evi terk edip edip ikna oldun sürekli...
allah ya rabbi sabır ver...
neyse, mantıklı bir yorum da yapayım ayıp olmasın; sevgiliyken hamile kaldığında sana bu çocuk başkasından dediğinde terk etmeliydin, 11 yıl geçirmişsin böyle bir herifle... ne diyelim kısmet 4. çocuğa artık

ayh sonuna kadar gelemedim. hala eşim diyosun yaa sana insan muamlesi yapmayan varliğa sen cocuk yapip birde esim diyosun. soyledikce ben yapmadim diye aciklama yapmissin birde her defasinda.
çocuk da değil arkadaşım, çocuklar yapıp... sürekli doğurmuş bence 4 ve 5 de gelir...

çok net anladımki bu adam beni sevmiyor
böyle bir adamdan kurtulmaya değer sizce napmalıyım
SİZ İYİ MİSİNİZ TA EN BAŞINDAN BELLİYMİŞ ÜÇ ÇOCUK NİYE??? BU KADAR KÖTÜLÜĞÜN İÇİNDE GİZLİCE DAHİ KORUNAMADINIZ MI ? ZARARIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR BARİ BUNDAN SONRA KANMAYIN LÜTFEN YAZIK O ÇOCUKLARA ÇOK YAZIK KURTARMAN LAZIM ÖYLE BABADAN O YAVRUCAKLARI.. MADDE BAĞIMLISI YARIN BİR GÜN ÇOCUKLARINA DA ZARAR VERMEYE BAŞLAYACAK ÖYLE BABA OLACAĞINA DAHA HUZURLU SAKİN BİR HAYAT SUNUN ÇOCUKLARA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…