Öyle bir İftiracı paranoyak hasta kocaya çarptımmki kesin lütfen okuyun yardım edin

yani daha başlığı görünce ''kesin fake'' tir dedim. Gözlerim kanayarak,başım zonklayarak okudum konuyu,biraz boşluk koyup paragraf yapsaydınız da fake bile olsa en azından suratımız büzüşmeden rahatça okusaydık.
Bugünkü aldatılmamızdan sonra KK'nın hanımlarına daha kompleks ve zor senaryolarla geliniz

Okuyamadım bile sinirden dişlerimi sıkmaya başlamışım Bir insan kendini bile bile nasıl böylesine mahveder.Ne diyeyim Allah yardımcın olsun akıl fikirde versin

Psikiyatri ilacı ile beraber madde kullanılıyor mu?

5 haftalık gebelik hesaplanırken gebeliğin yası yumurta yası ile hesaplanır. Yani yaklaşık 2 3 hafta önce beraber olmuşsunuz. Ama 5 haftalık gebelik diyince sanki beraberlik 5 hafta önce olmuş sanıyor insanlar.

Eşiniz kıskanclık paranoyası hastası. Düzelse bile madde bagımlısı. Canınıza kastedebilir. Çocuklar için sürmesi değil sürmemesi mantıklı gibi...

Psr
Paranoid ve ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Hepsini okuyamadıö bile.

Sonuna kadar okudum inanamadım okuduklarıma.en ufak şüphe duymana gerek yok ki çoktaaan bitirmeliydin.en çok da sonlarda o kadar olaydan sonra "en sonunda anladım ki bu adam beni sevmiyormuş"yazmışsın ya pes dedim.İnşallah başına bir iş gelmeden kurtulursun bu adamdan.ya bari o 3.cocuğu yapmasaydın gerçekten inanamıyorum

Eşiniz bağımlı, psikolojik hastalığı olan biri, bunu net anladıkta. Siz kendi durumunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz?Asıl önemlisi bu bana göre.
Hayatınız ellerinizden daha fazla kayıp gitmeden bu gidişe bir dur demelisiniz artık.
Buna kendi durumunuz için danışmanlık alarak başlayın derim.Allah yardımcınız olsun.

3.cocugu niye doguruyosunuz sırf o istiyo diye? 2.cocugunuz anladığım kadariyla tecavüz sonucu doğmuş, ertesi gün hapı ya da doğum kontrol hapindan haberiniz var mı? Memurluktan istifa edeceğinize adami bosasaydiniz? Siz o "peşini bırakmam" desin de siz de ikna olun diye beklemissiniz zaten. Siz hala akillanmamissiniz ki eski yaptiklariniza kiziyosunuz. Aklınızı kullanamiyosaniz şikayet de etmeyin, oturun çekin.

Offf neler yazdım size ama yanlışlıkla sayfadan çıktım silindi
İlk günden yanlış başlayan bir evliliği sürdürmekte onca hakarete, iftiraya boyun eğmekle çocuklrınızı buna maruz bırakmakla en büyük hatalı sizsniz kusura bakmayında. Devlet memuru olabilecek kadar aklınız başınızdayken bu adamı bırkamayacak kadar aklınız nerde bilemiyorum bide şaka gib dyorsunuz ki artık beni sevmediğine emin oldum. Sevg denilen şey bu değil bununla hiçbr alakası yok, adam sizi dövsün, sövsün, başkalarınla yatıyon desin bukadar hkaretlerde bulunsun siz beni sevmiyormuş deyin yok rtık ya
Dayanmadım yine yzdım yazık o çocuklra yazık böyle bir ortama doğup büyüdükleri için, başka kimseye bişey olmaz o 3 masuma yazık

Eşiniz hayatınızı mahvetmemiş. Siz kendi hayatınızı kendi ellerinizle mahvetmişsiniz. Bırakın şu çocuğum için bahanesini. Çocuğunuz yokken adam kendini belli etmiş siz bile bile evlenmişsiniz. Üstüne 3 çocuk. Sadece çocuklarınıza üzüldüm. Keşke devlet alsa onları elinizden. Bağımlı bir babayla aynı evde yaşıyorlar. 4.yü doğurmamak için önlem alın size verebileceğim tek akıl bu.

Madem bu kadar dengesiz iftiracı biri var bosasaydin niye buraya roman gibi yazıyorsun git polise kim sana yardımcı olabilir burda anca nasihat verir tabi inanan olursa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…