Öyle bir İftiracı paranoyak hasta kocaya çarptımmki kesin lütfen okuyun yardım edin

eşiniz şizofren olabilir. Psikiyatri ne teşhis koymuş.

Sabırla okudum hepsini çok zor yaşadıkların ne yazık ki bende böyle bş ortamda büyüyen çocuğum yani senin çocuklarının büyümüş hali :) ama tabi bu kadar ileri değildi babam ama yine de böyle manyakça şeyler yapar söylerdi şimdi hayatta değiliz ve ne acı ki babam hayattan gidince bizim evimize neşe ve kahkaha geldi. Keşke o da düzelseydi ama düzelmiyorlar kendine ve çocuklarına yapma. Özellikle met çok tehlikeli paranoid durumlar ondan kaynaklanır resmen beynini farklı şekilde kullandırıyor ve Zaten met ile çok uzun da ömrü olmaz. Sen kendini kurtar güçlü dur, karar aldır hatta gerekirse ailenle farklı yere taşın izini kaybettir. Uzaklaştırma aldır muhakkak ve ne derse desin yüz yüze gelme kapına gelirse kapıyı açma polisi ara

Sana zerre acımadım. Sadece o çocuklarına yazık.
Bir kadın nasıl olmamalının ibretlik hali gibisin.

Hasta insan yanında ki kişiyi de hasta yapıyor. Psikolojik sorunlar bulaşıcı yakın arkadasım öyleydi ve bir süre sonra ona benzemeye başladığımı gördüm arkadaşlığımı kesince düzeldim.

Sana guvenmeyen adam bir daha bir daha bir daha güvenmezz.Barisacaksiniz alismissiniz Allah yardim etsin ne diyim

Ot kenevir içen eşin sizi Kızılay’a sokması? Sizin tavuk gibi sürekli hamile kalıp doğurmanız?
Kürtaj? Başından kaynar su dökülmesi?

Ben ne okudum?

Benim yengem vardı daha fenası adam aldattı eve gelmedi, değer vermedi, eşi gibi görmedi, parasını hep dışarı da yedi kadın da iyi kazanıyordu hep dedik ne çekiyorsun ama adam evden kaçtıkça kadın çocuk yaptı sonuç 10 çocuk doğurdu :) çocuklar hep birbirini büyüttü

Yuh! 10 çocuk mu? Allah uzun versin de biz 1 taneye hamile kalmak için tedaviler görüyoruz, insanlar ne çileyle doğurup ortaya salıyorlar yaaaa Hamile kalmanın stresten dolayı zorlaşması traş yani. Bu Kadınlar bu stres altında nasıl hamile kaldılar?!

Valla bende bilmiyorum ki :) adam ay da 1 eve geliyordu kadın hamile hayır yumurtlama zamanına nasıl denk getiriyorsun. Ceketimi atıyorum hamile kalıyor diyordu harbiden öyleydi :)

Şu cocuklara kiymayin dunyaya getirmeyin bu sekilde korunma nedir bilmiyor musunuz siz?
Gecen gun haberde bi kadin izledim adam yüzüne kezzap atmis o da affetmis adam serbest.Pes dedim .Bu tiplerden cabuk kurtulmak şart sizde o azmi goremedim o adam sizi yine ikna eder.

BAstan hata yapıp böyle bir adamla evlenmek. Manyak piskopat adamdan çocuk sahibi olmak zorla memurluktan istifa etmek. Baskı kıskançlık vs Başınızı taşlara vurursunuz aklınız başınıza gelir de ne zmaan olur bilemem. Çocuklara yazık.
Daha yazmak isterim de gerek yok.

Çocuklara çok üzüldüm yazık ya her şeyden önce sizin anne olarak çoktan çocuklarınızı böyle bir hayattan kurtarmaniz gerekirdi yazık cidden bu kadar mi aklınızı alabiliyor pis bir adam? O çocukların sucu ne ki sürekli kavganın içindeler

Offf hepsini okuyamadim. Icim sisti. Bu adam adam degil ki. Bosanmaktan baska care de yok. Pisligin paranoyagin teki.

bence stres yapmadiklarindan oluyor.
şu durumda stres yapsa bir insan bir dk bile duramaz orda rahatlar yani.

Hayretle okudum ve beynimin sol tarafı şuan uyuşuk napmalıyım diye sormuşsunuz Bi de 11 yıl naptıysanız onu yapmaya devam edin ama o çocukları yaşadığınız hayata dahil etmeyin

Safsınız ya da acıdan besleniyorsunuz , çekim diye bir şey var insan kendine benzeyen hep koşarak gider. Burda bu rezilliği konu edene kadar çoktan boşanmanız gerekirdi , hala çıkış yolu arıyorsunuz da boş hikaye ya sen bu adama geri dönersin biz çok gördük böyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…