Öyle bir İftiracı paranoyak hasta kocaya çarptımmki kesin lütfen okuyun yardım edin

Okurken hem çok kızdım hem de çok üzüldüm.. Yaaa neden bunu yapıyorsunuz kendinize..?? Bile bile kabul ettiniz tamam anladım.. Destek olmayı denediniz çünkü bu adamı sevmişsiniz herşeyi anladım da neden bu kadar ısrarcı oldunuz bu adamla olma konusunda?? Bir de 3. Çocuk çok üzgünüm inanın ama aileniz var ne güzel bari bundan sonra gitmeyin bu adama.. Keşke sürekli bu adamla uğraşıp ona dönmek yerine onun psikiyatri seanslarına umut bağlamak yerine siz bir kere gitseydiniz durumunuzu anlatsaydınız da bu adamdan vazgeçseydiniz boşuna kendinize yazık etmeseydiniz.. Sizde bence mantıklı düşünemiyorsunuz belli.. Allah size iyi sabır vermiş ki bu kadar dayanabildiniz o adama.. Yazık etmeyin kendinize bırakın şu pskikopatı.. Çok sevmek demek sevdiğiniz kişinin her şeyini koşulsuz şartsız kabul etmek ona boyun eğmek değildir..Bazen insanlar çok severek ayrılıyor çünkü çünkü ilişkiyi ayakta tutan tek şey aşk, sevgi değildir..

Al cocuklarini kadin siginma evine git kardesim. Yine gelecek duzelecegim diyecek ve sen yine kabul edeceksin. Cocuk sayisi onu bulmadan git o evden

Sevgiliyken çocuk benden değil diyen adam bulunmaz hint kumasımıydı da evlendin. Bu hakareti kendine reva gördün. bazen insan kendi kaderini kendi yaratıyor. O zaman kaçman gerekirken bu şizofrenle evlenmişsin dovmus sövmüş ama boyuna çocuk doğurmuşsun adama. Bunu doğurunca 4.yude yap mutlaka

Namusunuza iftira atan adamla evlenmişsiniz,hem de kaçarak.
Sürekli bu hakarete uğramaya rağmen 3 çocuk da yapmışsınız.
Tamamını okuyamadım.
1 kere geliyoruz dünyaya. Onda da yaşadığınız hayata dönün bir bakın. Sorumlusu sadece sizsiniz. O dangalak adam değil.

Oha ya, hamile olacaksın ve Kocan bu çocuk benden değil dicek. 11 yıl nasil evli kaldın aklım almıyor şu an.
Bir arkadaşım vardı çok çocuk istiyodu hamile kaldı, kocası bu çocuk benden mi diye sordu kıza.
Kız bana anlatırken "sen o kadar çocuk istiyodun bu adam için miydi? Bu adamdan çocuk mu istedin bide" dedim.
Anne olmak istiyorum ne olduğu umrumda değil falan dedi. Ben şok..
Bide üzülüyordu insan karısına bunu der mi diye.
Ne bileyim üzülmeniz bile bana anlamsız geliyor açıkçası bile bile lades derler ya aynen öyle.
bu hayatı kendinize siz reva görmüşsünüz.

Adamdan kaçmak yerine, adama kaçmış :)

Sevgiliyken çocuk benden değil demiş.E gerisini okumadım böyle adamla evlenilmezdi zaten.Hele çocuk hiç yapılmazdı.

İnşaAllah geberir kurtulursun başka yolu yok gibi...

Kızınızın ilerde , düzgün bir eş secebilecegini ve yaşamında doğru kararlar alabileceğini düşünüyor musunuz?

gerci olan 11 yila emeklere ve ortada olan 3 cocuga yazik ama inanki bu cileleri cekmeye degmez ..zararin neresinden donersen kardir derler..

Sizin gibi koca delisi eziklere değil de o çocuklara acıyorum. Gel dedi geldim git dedi gittim. Doğur dedi doğurdum. Siz şey gibisiniz; Annemin kedisi. O da gel deyince geliyor git dediğimizde gidiyor ama tek fark o sevimli. Siz şu evlatlara acımayan halinizle çok iticisiniz.

Konunuzu okumaya bile değmez..
Çocuk benden değil diyen biriyle evlenmek zaten en kötü olanı..

Size müstahak bu adam. Sevgiliyken sizi hamile bırakan cocuk benden değil diyen kürtaja vesile olan biriyle evlenmiş üstüne 3.çocuğu yapmışsınız. Iğrenç biri.. hastaysa tedavi olsun.
Siz de tedavi olun. Arabesk ruhunuza işlemiş.

Ot cop derken beyni yanmis bu adamaa ucuncu cocuk dogurmak ta sizin bir coocuga yapacaginiz en buyuk kotuluk daha genc kizken ilk cocukta cocuk benden degil demi ne bekliyorsun oldurulmeyi falan mi ??? Uc cocuk nedir boyle bir adama unutmayin ask mesk bi yere kadar evlenirken kendimize koca degil cocuklarimiza da baba seciylruz cok yanlis basindan yanlis lutfen hayatiniza cocuklarinizla devam edin insallah gercekten ucuncuye de gebe degsinizdir cok uzuldum bu beyni yanmis adama uc melek cok yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…