Öyle bir İftiracı paranoyak hasta kocaya çarptımmki kesin lütfen okuyun yardım edin

Konunun feyk olduğunu düşünüyorum eğer değilse bir kaç kelamda ben edeyim.
Şimdi sizin bu yaşadıklarınız kader değil mi?Hepsi kaderin suçu.Çok cahilsin keşke ölsen.
Eğer seni tanısaydım çocuklarının elinden alınması için elimden geleni yapardım.

olan olmuş adam beni sevmiyor galiba diyorsun Saka gibi yorum yapmadan gidiyorum sinirlerim bozuldu kardeş doğurmaya devam

Cok üzüldüm sizin icin..
Hemen derhal en kisa surede esinize dava acin maddi manevi tazminat davasi. Daha onceki cocuklar icin iftiralarini mesjala yada ses kaydi ile belgeleyin ciddi anlamda tazminat alabilirsiniz bir de hamile esi terk etmek 2 yila kadar hapis cezasi var bunuda sikayet edin uzaklastirma alin suresiz. Kadin siginmaya gidin telefon ve tum sosyal hesaplar degistirin..

Allah yardimciniz olsun...

Yazık günah yaa, kaçarak o annelere neler cektiriyorsunuz? Yaş en aşağı 30 dur, hala kadının yakasından düşmemişsin. Torun sevecek yaştaki kadın nelerle uğraşıyor? Kim bilir ne zorluklarla büyüttü seni?

Neden bazı kadınlar böyle beş para etmez adamları adam etmek, düzeltmek için kendini paralıyor ki? Sizin hayatınıza yazık değil mi? Böyle bitik adamlara annelik etmek için hayat fazla kısa, kendinize annelik değil eşlik yapacağınız adamlar bulun Allah aşkına ya.

Mor çatıya başvur mail bile atsan dönüş yapıyorlar ve Allah rızası için o çocukları o adamla bırakma ot içiyor it kopuk arkadaşları eve geliyor o kız çocuğunun hayatını mahvetme
Arkadaşa da kesinlikle katılıyorum. Eve kafası yerinde olmayan adamlar girip çıkıyor, büyük bir felaket göz göre göre gelmesin, kızını koru.

Adam cehennemin dibi resmen.
Ne demeye 3.cocuk?
Neden bosanmıyorsunuz?
Ot iciyormus?
Sikayet edin?
Uzaklastırma alın.
Allahım bu ne kabus resmen.
Yazık o cocuıklara.

maalesef sonuna dek okumadim,yalniz adam neden sizin surekli onu birileriyle aldatiginizi dusunuyor?

maalesef sonuna dek okumadim,yalniz adam neden sizin surekli onu birileriyle aldatiginizi dusunuyor?
Madde kullanımında böyle paranoyak ruh hali görülebiliyor. Normal bir ruh hali degil. Fakat arkadaş bunu normalleştirmis ve kendini an be an kamerayla izletmeye bile razı olmuş. Acıdığı için ayrılamıyor, ama kendi hayatına acımıyor. Yolda görsek bela olmasın diye karşı kaldırıma geçecegimiz adamdan 3 çocuk yapıp iftiralarını sineye çekiyor.

Hepsini okuyamadım ama, daha nisanliyken sana şiddet gösteren, tehdit eden birisiyle niye evlendin. Böyle bir yaratık nasıl sevilir? Nasıl bu adamın yanına girip yattın? En çok acıdığım o masum çocuklar. Baba kafadan noksan, Anne her türlü aşalamayi kabul etmiş ve ediyor, sevgi saygı yok, böyle bir evde çocuklar büyüyor. Kimbilir nekadar üzgündür o çocuklar. Yazik ya. Yapmayın çocuk, böyle bir yaratıkla evlenirseniz. Kendi kendinize saygısızlığı ve sevgisizligi kabul etmişsiniz, kendi seçiminiz ama çocukların hiç seçim hakkı yok, yazık. Ben mahvoluyorum böyle annelerin ve babaların elinde çocuk gördüğüm zaman. Ne demek lazım sana bilmiyorum. Çalış, ayrıl ve çocuklarına güzel ve huzurlu etraf göster.

Kaza geliyorum diye çığlık atarken kulaklarını tıkamış evlenmişsin. Yok o zoruyla yok bu zoruyla diye diye 3 çocuk doğurmuşsun. Aklın nerdeydi yaa nerdeydi! Şimdi o çocuklar nasıl bir travmayla büyüyorlar! O kız çocuğunu ve tabii ki diğer çocuklarını o adamla yalnız bırakıp gitme lütfen! Bu saatten sonra her adımını çocuklarının sağlığı ve güvenliğini düşünerek yapmalısın. Allah o çocuklara yardım sana da artık akılını kullanmanı nasip etsin

Anam sen kocakolik olmussun. Ayrılmazsın o heriften tepişe tepişe gecer gider hayatınız... Herseyi anladım işten istıfa etmek nedır ya.Yazık cocuklara üzüldüm tantananın içinde büyüyecekler

Biz buradan ancak tavsiyelerde bulunuruz ancak o tavsiyeleri hayata geçirecek olan sizsiniz. "KK'da böyle bir konuyla karşılaşsam,konu sahibine ne tavsiyede bulunurdum?" sorusunun cevabını bulun ve bundan sonra o şekilde aksiyon alın sevgili konu sahibi.

5 haftalık hamilelik, yumurtlamadan itibaren 5 hafta demek. Cinsellik 3 ya da 2 hafta önce yaşanmıştir. Bu bile kesin değil. Eşiniz internetten arastirmasin. Beceremiyor.
Bu konu gerçekse eşiniz hastneye yatmalı acil. Siz de yatsaniz iyi olur.
Çocuk dogurmayi bırakın bari.

Çocuk benden değil dedikten sonrasını okumadım.
Kusura bakmayın bütün suç sizin.
Bile bile hayatınızı zehir etmeyi seçmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…