-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
evet olabiliyormus öyle bende okumustumanladim canim yumurtlama donemi diye hesapladigim gunlerde kanamam oldu bu normal degil mi bazi yerlerde kanama olabilir diye okumustum
geçmiş olsun cnm Bat beklenen adet tarihi demekMerhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim 7. 5 ay once 40. Haftamda bebegimi kaybettim şimdi tekrar düşünüyorum 2 ay sonra denemelere başlamak istiyorum ama afedersiniz bu bat falan noluyor o testler ben ilk gebeligimi bişey takip etmeden olmuştum bu ay 18 inde oldum adet geçen ay 14 ünde yardımcı olursanız sevinirim
Ayyy inşallah. Bu arada her türlü agri gebelik belirtisi olabilir ama biride cikip serce parmagim agriyo acabaaa demez dimi kafayi yedik hep beraber gidişat iyi gözükmüyor
bence de cnm yeterince koyulasmamis catlamamis olmasi lazimArkadaşlar testımı attım yorumlarınızı bekliyorum çok fena sancım var catladı mı acaba
ay da 2 kere yumurtlayan var mıdır kızlar?Aynen öyle canim yumurta yoksa dollenmede yok
ben klomen kullandığım zamanlarda 1 ayda 3 kere yumurtladimay da 2 kere yumurtlayan var mıdır kızlar?
eğer yumurtan catladiysa tabiki olabilir.
geçmiş olsun cnm Bat beklenen adet tarihi demek
ben klomen kullandığım zamanlarda 1 ayda 3 kere yumurtladimama normalde öyle birşey yaşamadım tabi
evet cnm doktor verip yumurta takibi yapıyor. yumurtlama sorunu olanlara veriliyor ya da benim gibi hiç bi sorun olmamasina ragmen uzun süredir hamile kalamayanlarada klomen tedavisi uyguluyorlarklomeni doktor mu verıyor ??? yani sorunn olunca mı kullanıyorsun?
doktor yumurta takibini ne şekilde yapıyor. ben 5 aydır korunmuyorum ama bir şey olmadı. gerçi çok stresli zamanlardı üstüne düşemedik. ovulasyona tesaduf denk geldıyse geldı ondan da haberım olmadı. çok acelem yoktu umursamadım. ama şimdi biraz telaş yaptım. gitsem mi doktora. yaşımda 36 ve ilk bebek olacakevet cnm doktor verip yumurta takibi yapıyor. yumurtlama sorunu olanlara veriliyor ya da benim gibi hiç bi sorun olmamasina ragmen uzun süredir hamile kalamayanlarada klomen tedavisi uyguluyorlar
benide eklermisiniz bat 6 mart işşşşşşşşşşşalllah olmaz da