Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim yumurtlamadan yaklasik 7~8 gun sonra kana, 10 gun sonra idrara gecmis oluyor ama idrarda kiminde cok gec cikabiliyor.

bende dün guatr için doktora gıdecektım. vitamın kan ...vs verdı kulan 1 ay sonra gel dedı. 1 ay doldu 3-5 gun gec gıdeyımde kanda varsa gebelıkte cıkar demıstım. o zaman 7 gun sayıp gıdeyım en az. zaten gec kaldım. bu arada bogazımda nodul goruldu ama önemsız. gene de kontrol edecek tekrar

Kızceler tanışalım mı :KK23:adım Ayşe 33 yasındayım. ocak ayında 6 haftalık kimyasal düşüğüm oldu ama buna bile üzülmedim en azından hamile kalabiliyorum dedim ve yolumuza devam ediyoruz 5. ayımız en kısa zamanda Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı bebişlerini nasip eder inşallah:KK68:
msjlarınızda beklenmeyen batlarınızıda yazarsanız bir tablo oluşturacağım sizlerinde yardımıyla
ben de 26 yaşındayım 22 aydır deniyoruz kasımda benimde kimyasal oldu. Sabırla bekliyorum hala insallah bu ay artık olur :)

kizlar bi sey sormak istiyorum yani ben ovu testi hic kullanmadim ama gun asiri iliskiye ozellikle bu ay dikkat ettik yani ovuyu takip etmesem bu sekilde olur mj

Kızceler tanışalım mı :KK23:adım Ayşe 33 yasındayım. ocak ayında 6 haftalık kimyasal düşüğüm oldu ama buna bile üzülmedim en azından hamile kalabiliyorum dedim ve yolumuza devam ediyoruz 5. ayımız en kısa zamanda Rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı bebişlerini nasip eder inşallah:KK68:
msjlarınızda beklenmeyen batlarınızıda yazarsanız bir tablo oluşturacağım sizlerinde yardımıyla

Merhabalar bende 14 ocakda melegimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sorun bebekteymiş.

Doktor 2 ay korun dedi biz bi korunduk bi korunmadık başıma bişey geldi ondan sonra hiç korunmak istemedim :KK70:

Ve ilk adetimi 10 şubatta oldum

Ve şuan temizlendim inş nasipse ikinci batım 10 mart

Ve 15 martta korunma sürecimiz bitiyor.

Korunmuyoruz zaten

Sanki tak istediginde hamile kalabiliyorsunya ?

Arkadaşlar testımı attım yorumlarınızı bekliyorum çok fena sancım var catladı mı acaba

Eklentiler

• IMG_20160224_220533.jpg
    IMG_20160224_220533.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 131
  • Beğen
Reactions: iiz
Merhabalar bende 14 ocakda melegimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sorun bebekteymiş.

Doktor 2 ay korun dedi biz bi korunduk bi korunmadık başıma bişey geldi ondan sonra hiç korunmak istemedim :KK70:

Ve ilk adetimi 10 şubatta oldum

Ve şuan temizlendim inş nasipse ikinci batım 10 mart

Ve 15 martta korunma sürecimiz bitiyor.

Korunmuyoruz zaten

Sanki tak istediginde hamile kalabiliyorsunya ?
geçmiş olsun cnm. aynen sana katılıyorum sanki korunmayinca hemen oluveriyor :KK70:

X