Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Evet canim haber bekliodum senden hayirlisi olsun Mart ayinda kedilere niset yapicaz hep beraber. Kedilerden altta kalanin cani ciksin kaynanasi yatiya gelsin tamda yumurtlama doneminde emi :-):KK70:
:KK48::KK48:İlk gün biraz etkilendim ağladım ama şimdi gayet iyiyim hayırlısı nasip diyorum amin mart ayı bomba gibi gelsin bakalım:KK70:

Aksamdan sabaha cok zaman var aksami 2 saat daha geçe çek bence arada pik yapip silinirse kacirirsin. Bazilarinda 2 gun koyu kaliyor bende kalmiyor mesela sabah yaptim koyuysa aksam siliniyor erken catliyor yani yumurta. 5,30 dan sabah 9 a 15 saat var anlatabildimmi demek istedigimi :KK49:
Hmm anladım canım cok sagolll

Olsun canim gelsin.bozma keyfini ya sebepsiz yere gecikip gelmeseydi, kist falan olussaydi neler var dimi:KK54: sende bendensin beraber beklicez artik diger arkadaslarla :KK19:
Yeni bat ne bu arada yazmamissin

kuzum yeni bat 1 nisann bu durumda 30günde bir oluyorum ben bu arada inan şükretmeyi bilen biriyim ben 8 yıldır yumurtalıklarımda kistlerle yaşıyorum bi kere patladılar hastanede yattım haftalarca kanıma karışınca zehirleme riskim var ama doktorum bunun bebeğe hiç bi engel olmadını söledi çok şükür o yuzden buna şükür diyorum sen hala hasta olmamıssın hiç gecikmezdi demişssin hakkında hayırlısı olsun bu yolda başından beri benimle ilgilendim allah senden razı olsun

bu arada ben başka bi ovulasyon test markasımı sipariş etsem bu kez hamile arkadaşlar hangi markaları kullandı acaba

Allah ım sana ve senin gibi zor şeyler yaşayanlara yardım etsin bizde kendi yaşadıklarımızla zorlanıyoruz güya çok utanıyorum böyle şeyleri duyunca geçen bir hastamda anlatıyor bir hafta varmış karnında ölmüş bebeği öyle zor bir durumki ne denir nasıl denir Rabbim hepimize kayıplarımızın acısını unutturacak hayırlı evlatlar sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallah

ne güzel hergün aynı saatlerde evde olup daha doğrusu uyuyup uyanma söz konusu olabiliyorsa yapılabilir bir durum ben ovulasyon testlerini bile hergün aynı saatte yapamadım 2-3 güne bir bazen gün aşırı nöbetlerle neredeyse düzenli bir şey yaşamak imkansız
Amin canım

bi de herkeste günde 2 kere yapmayada gerek kalmiyor sanirim ben günde 1 kere yaptim koyu cizgiyi yakaladim hatta ertesi günde koyu çıktı ondan sonraki gün silikleşti. ama bazi istisnai durumlar oluyo bazi arkadaslarin lh ı hemen düşüyor sanirim onlar günde 2 kere yapiyor işini garantiye almak için
Benım 1.5 gun suruyor pik canım bugun yarın surer cok sagolll inş en yakın zamanda hepımız bebişlenirizzzz

kuzum yeni bat 1 nisann bu durumda 30günde bir oluyorum ben bu arada inan şükretmeyi bilen biriyim ben 8 yıldır yumurtalıklarımda kistlerle yaşıyorum bi kere patladılar hastanede yattım haftalarca kanıma karışınca zehirleme riskim var ama doktorum bunun bebeğe hiç bi engel olmadını söledi çok şükür o yuzden buna şükür diyorum sen hala hasta olmamıssın hiç gecikmezdi demişssin hakkında hayırlısı olsun bu yolda başından beri benimle ilgilendim allah senden razı olsun

bu arada ben başka bi ovulasyon test markasımı sipariş etsem bu kez hamile arkadaşlar hangi markaları kullandı acaba
Evet bak buradaki yazismalari iyice okuduysan neler yasayanlar var dogunca bebisini kaybeden karninda olenler var kokusunu duyamadan o yuzden Rabbimden gelen herseye sabredip sukredecegiz beterin beterini dusunup. Benim gecikmez evet ama 3 gundur toplasan 6~7 damla pembe akintim oldu adetim bu sekilde baslar zaten. Yumurtlama donemini bilmesem kanda vermis olmasam 4 gun once yerlesme diye heveslenirim ama kendimi biliyorum bu gece uyku yok sanirim bana o_O

Heeee nobetten hicbisey yasayamiosun duzgun ama bebisin gobuste masallah biz habire evdeyizde neye yariyor :KK70:
canım nöbet derken gece nöbetindenisin? ben oteldeyim 5 haftada bir banada düşüyor gece nöbeti bir hafta boyunca.hamile kalınca istemiyorum ama geceye gelmek zararı olur diye heleki başlarda..sence varmıdır tehlikesi?

Hamisleri hemen nazarliyorum :KK54: batlari gelenlere sordum bugun hepsinin eli kulaginda yada hamisler netlesmedi misal benimde bugun ama gelen giden yok adet olan batim su diyor heeemmmeen guncelliom guncellenmeyenlerde ses yok :KK25:
Tekrar tahlil yaptirdinmi canim net kesin yokmu bebis ben dun yaptirdim kanda negatif olmasina ramen bi hayal belki vardir diyom iğneyi vurulduğum günle birlikte dün 11. Gündü belki belki demekten alı koyamuyorum kendimi:KK6:

cnm ben onu da bayaga arastirdim. 4 saat hiç su içme demiyorlarki aslinda sadece çok sıvı almayin diyorlar. yani ben 2-3 bardak su hatta 1 bardak çay içip test yaptim pozitifi yakaladim. önemli olan idrarin yoğun olmasi sanirim yani 4 saatlik idrar falan olmali
Canım oyle mı bılmıyordum ben 4 saat bısey ıcmıyorum cok zor oluyor hatta bu yuzden nezle grıp faranjıt bıle oldumm! :KK1::KK1: oyleyse saatlerde oynama yapabılırım tabıkıııı

Evet bak buradaki yazismalari iyice okuduysan neler yasayanlar var dogunca bebisini kaybeden karninda olenler var kokusunu duyamadan o yuzden Rabbimden gelen herseye sabredip sukredecegiz beterin beterini dusunup. Benim gecikmez evet ama 3 gundur toplasan 6~7 damla pembe akintim oldu adetim bu sekilde baslar zaten. Yumurtlama donemini bilmesem kanda vermis olmasam 4 gun once yerlesme diye heveslenirim ama kendimi biliyorum bu gece uyku yok sanirim bana o_O

öyle düşünme kendini kasma sende diyosunya herşey olacagına varıyo bıde bu ay ben ilk kez ovulasyon kullandım ve kendimi aşırı kaptırdım normalde mantıgımla hareket eden biriyim ama eşimde aşırı hevesli olunca vıcdan yaşadım ama herkes bırakınca umursamayınca daha kolay oldunu sölemiş bende bu ay öle yapıcm yanlız şu ovulasyon testlerine takıldı kafam aynı marka kullanmayım diyorum ne alsam ki acaba sen hangi marka kullandın

En azindan 6.30da yap canim sonra koyuluk gormeyince kacirdim stresi yasama aksam yapabilecegin en son saatte yap. 9.30~10 dada yapabilirsin aksam ama arkadasin dedigi gibi sabahi 11~12 ye cek hic degilse daha dogru sonuc al madem yapiyor ugrasiyorsun isine yarasin hic degilse.
Peki tatlım cok sagolun yaaaa

kendimi çok hamile hissediyorum öyle olsun istiyorum sabah tekrar yapıcam ovulasyon testi birazdan yapıyım umut dünyası 6 mart bat işallah batarda olmaz

canım bak rahat ol kasma kendini ben hergün kafayı yedim hatta burda her şeyi belirti görüp buraya yazıp durdum test yap bişi olmaz ama bata varmıs daha erken cıkmayabilir ama yapıcaksanda bişi cıkmazsa umutsuzlanma bat gününe kadar umut var demektir :) inş hamişsindir

Tekrar tahlil yaptirdinmi canim net kesin yokmu bebis ben dun yaptirdim kanda negatif olmasina ramen bi hayal belki vardir diyom iğneyi vurulduğum günle birlikte dün 11. Gündü belki belki demekten alı koyamuyorum kendimi:KK6:
Yok canim yaptırmadım ama umut fakirin ekmegi bu gece olmazsam tek bi tanecik gebelik testim kaldi onu sabah yapicam belki diom ya hani uffacikta olsa belki :KK47::KK45:

X