- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.661
Kizlar bu arada ben bu ay corekotu bal tarcina baslicam. Ovu bittiydi siparis vermedim bu ay gunasiri olacak. Bakalim test stresi olmadan tutarmi birde boyle deneyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün aşırı yapinca ovuya gerek yok ztn ama ateş takibi yapabilirsin çok eğlenceli oluyoKizlar bu arada ben bu ay corekotu bal tarcina baslicam. Ovu bittiydi siparis vermedim bu ay gunasiri olacak. Bakalim test stresi olmadan tutarmi birde boyle deneyelim
Önemli değil zincirleme yanlış anlaşılma yaşadık bi hamile kalaydikBir msji okuyorum ovu diyor digerinde erken gebelik diyor test gebelik testine benziyor afilli hakkatten ben hala arada kaldim o degil bole iki kisi gelse birbirimizi yiyecegiz missagor da arada kaynadi canim ya reglinin eli kulaginda sinir katsayim tavan idare et
Kizlar bu arada ben bu ay corekotu bal tarcina baslicam. Ovu bittiydi siparis vermedim bu ay gunasiri olacak. Bakalim test stresi olmadan tutarmi birde boyle deneyelim
evet bende geçen ay kimyasal yaşadım 4 haftalıkken. 3gün sürdü sevincimiz malesef. bende kk sayesinde ayni üzücü durumu ne kadar çok insan yaşıyormuş dedim. kendimede kusur buldum ama demekki olabiliyormuş elimizde olmadan. Allah bilir herşeyin en güzelini inşallah tez vakitde yine nasip eder bebişlerini kaybedenlere ve bütün isteyenlereBuradadaki birçok arkadaşımız ya kurtaj oldu ya düşük yaptı sanırım bu yüzden de bu kadar testlerle takip edip hamile kalmak istiyoruz. Ben oğluma hamile kalmadan 1 ay önce kimyasal gebelik yaşadım sonraki ay oğluma hamile isim çok şükür bir sıkıntı olmadan dogum yaptım şimdi 6 yaşı bitecek, kasım ayında bebek dusunduk ve ilk ay hamile kaldim ve
Herşey yolunda iken kalp atışı durdu anladım ve kurtaj oldum bu ay testle denedim sanırım olmayacak tutmazsa ben kendi haline bırakayım hemen tutmuştu o zmaan
Yapiyorum ama benim ates yumurtlama gununde ayni oluyor hep diyorlaya yumurtlamadan once dusuyor ertesi gun yukseliyor bende olmuyor malesef. 3 aydir sekmedi anca ertesi gun yukseliyor iste oda isime yaramiyor :))gün aşırı yapinca ovuya gerek yok ztn ama ateş takibi yapabilirsin çok eğlenceli oluyo
bizde öyle n11 den aldık. memnunum bende laboquickden. böyle daha karlı oluyor dayanmazki yoksa :)laboquik marka 22 adet lh testi+ 6 gebelik testi 21 liraya aldım n11 den ben de.
Canım hsg yi bende çektirdim yılbaşında durum değerlendirmesi nedir acaba açıklar misinYarın izinliyim doktor randevum var saat 11 de . Hsg den sonra durum değerlendirmesi yapılacak. Ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah kötü bişe çıkmaz
Ben de böyle görmüştüm en koyu olarakEki Görüntüle 1786379 kızlar bi bakın şimdi yaptım yumurtlama günü müEki Görüntüle 1786379
Canım hsg yi bende çektirdim yılbaşında durum değerlendirmesi nedir acaba açıklar misin
Hahah buna cok guldumCanim bu ovulasyon testi erken gebelik testi diye verdilerse yanlis vermisler git o eczanedeki adama ver isesin ustune kafasi bulanmis belliki. Bu testle yumurtlama gununu ogrenmek icin islem yapiyorsun. Hamilelik icin suan birsey demek bu teste istinaden sadece varsayim olur bosuna hemen heyecanlanma. Ama insallah hamilesindir ve bebisin seninledir.
Az once lavaboya gittigimde akıntı gördüm sadece leke falan yoktu. Ama bel ağrısı başladı. Ovulasyon testi yapayim dedim şansıma test bozuk çıktıOlabilir tabi ki inşallah yerleşmeden dir hayırlısı ile
Hosgeldin zeynepcim hayirlisi ile ilk denemede bebisin gobusune yapisir insallahHerkese hayırlı aksamlar bir süredir fırsat buldukça takip ediyorum burayı öncelikle Sabirsiz61 e tsk ederim :) ve tabi diğer tüm iyi niyetli anne adaylarına da :) suan reglim ve ovulasyon testi siparisi verdim tabi kullanırken tecrübeli arkadaşların da yardımını bekleyeceğim :))
Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkineYapiyorum ama benim ates yumurtlama gununde ayni oluyor hep diyorlaya yumurtlamadan once dusuyor ertesi gun yukseliyor bende olmuyor malesef. 3 aydir sekmedi anca ertesi gun yukseliyor iste oda isime yaramiyor :))
labquick aldim ben internetten ama bence çok merak ediyorsan kan testi yaptir çünkü daha erken oldugu için idrarda çıkmama ihtimali var cnmKizlar onerdiginiz erken gebelik testi var mi peki bide kac gun onceden belli oluyor bu testlerde