Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

AdAraS AdAraS çok üzüldüm bende şimdi okudum hikayeni nası acı tecrübeler bunlar nası ağır bir sinav? Allah sabrını veriyor canm yine dimdik ayaktasın umudunu kaybetmiyorsun. bende kimyasal yaşadım diye nasıl üzüldüm ama daha ne acıları olabilirdi :KK43: çok çok geçmiş olsun acını kimse anlamaz inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine sağlıcakla

öyle düşünme kendini kasma sende diyosunya herşey olacagına varıyo bıde bu ay ben ilk kez ovulasyon kullandım ve kendimi aşırı kaptırdım normalde mantıgımla hareket eden biriyim ama eşimde aşırı hevesli olunca vıcdan yaşadım ama herkes bırakınca umursamayınca daha kolay oldunu sölemiş bende bu ay öle yapıcm yanlız şu ovulasyon testlerine takıldı kafam aynı marka kullanmayım diyorum ne alsam ki acaba sen hangi marka kullandın
Iste bende bu ay bitmisti siparis vermedim gunasiri gidicez hide ole deneyeyim zaten hep oylede testte yapiodum. Ben surelab kullandim memnundum eger onun disinda bi marka kullandiysan siparis verebilirsin bundan

bizim seçme şansımız yok maalesef yasada belli 24 haftalık olana kadar tıbbi bir sakınca yoksa nöbet tutturuyorlar eğer düşük tehlikesi falan varsa çıkıyorsun nöbetten fevkalade bir durum olmazssa ben zaten 15-16 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum yönetime sizin ayda bir gelen nöbetle sorun yaşama ihitmaliniz çok düşük ama nöbetin muhteviyatı önemli ağır kaldırıp çok yorulup sorun yaşama ihtimali varsa konuşun sorumlunuzla.

AdAraS AdAraS çok üzüldüm bende şimdi okudum hikayeni nası acı tecrübeler bunlar nası ağır bir sinav? Allah sabrını veriyor canm yine dimdik ayaktasın umudunu kaybetmiyorsun. bende kimyasal yaşadım diye nasıl üzüldüm ama daha ne acıları olabilirdi :KK43: çok çok geçmiş olsun acını kimse anlamaz inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine sağlıcakla
Cok samimi soyluyorum hepiniz ayri da AdAraS AdAraS ilk o hamis kalsin saglikla alsin kucagina ben bir ay daha beklerim tum samimiyetimle icten soyluyorum bunu. Rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin inşallah bizimkiler kedi seyini gormus misali o yuzden diyorum takmayin uzulmeyin adet oldum diye aglamayin hayirlisi buymus deyin gecin Rabbimin bizim icin planlarini biz bilemeyiz:KK69:

:KK76::KK76::KK76::emir_bebek::emir_bebek:
bizim seçme şansımız yok maalesef yasada belli 24 haftalık olana kadar tıbbi bir sakınca yoksa nöbet tutturuyorlar eğer düşük tehlikesi falan varsa çıkıyorsun nöbetten fevkalade bir durum olmazssa ben zaten 15-16 haftalık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum yönetime sizin ayda bir gelen nöbetle sorun yaşama ihitmaliniz çok düşük ama nöbetin muhteviyatı önemli ağır kaldırıp çok yorulup sorun yaşama ihtimali varsa konuşun sorumlunuzla.
hmm otelcilikte yasa ne diyor hiç araştırmadım tabiiki ama işim ağır değil oturarak geçiyor nöbet önbürodayım. uyku düzeni bozulduğu için sorun olurmu dedim acaba teşekkür ederim bilgiler için. Allah kolaylık versin güzel sağlıklı bir hamileliğin olsun darısı başımıza

Cok samimi soyluyorum hepiniz ayri da AdAraS AdAraS ilk o hamis kalsin saglikla alsin kucagina ben bir ay daha beklerim tum samimiyetimle icten soyluyorum bunu. Rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin inşallah bizimkiler kedi seyini gormus misali o yuzden diyorum takmayin uzulmeyin adet oldum diye aglamayin hayirlisi buymus deyin gecin Rabbimin bizim icin planlarini biz bilemeyiz:KK69:

kesinlikle katılıyorum inşallah en yakın zamanda senin bebişin sana tutunur canım benim dualarımız seninle AdAraS AdAraS

Amin canım. Yaptırmadığım test kalmadı ama hiçbirşey çıkmadı bebeğim doğduğunda yaşıyordu taki kordonu kesinlinceye kadar . Ağrılarım vardı doktora gittim herşeyi normal deyip gönderdi bir saat sonra suyum boşalmaya başladı ve kaybettim. Yeni doktorumda birsürü test yaptı üniversiteye gönderdi rahim filmine kadar çekildim bişey çıkmadı hamile olduğumu tespit edince önlem olsun diye coraspirin verdi ancak tekrar kan verdikten sonra değerim sağlıklı artmadı ve kürtaj olmamam için coraspirini bıraktırttı ogün bırak dediğinde ikinci umudum için dünyam başıma yıkıldı parkta hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendiliğinden düştü nasip demekten başka bişey gelmiyor. Burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum doktorunuzu iyi seçin siz her ağrıya gitseniz de karşınızdaki odun olunca ve ilk hamilelik olunca üzerine düşmüyor hemen başka bir doktora daha görünün belki insanevladı çıkar hepinizin özellikle senin canım hamiş haberleri alırken böyle anlatıp üzdüysem şimdiden affedin lütfen
Estağfurullah canım ne üzmesi.zaten burda birbirimizin üzüntülerini paylaşmak ve birbirimize umut olmak için yok muyuz.asıl anlattırıp üzdüysen ben mahçupum sana karşı.
Neyse kötü şeyleri konuşmayalım hadi canlar batları gelenler test yapsın kan versin bir şeyler yapsın hamileyiz yazsın şuraya yaEn Büyük KK

benim yarın adet gecikmesinin 4. günü olacak bugün son kez test yaptım yine negatif biliyodun gibi ama yinede bi umut. gecen ayki kimyasal sonrası şaşırdı vucüdüm zannedersem :KK43: bir an evvel gelsinde bat yine yumurtlamam gelsin istiyorum şimdi tabii üff reglm da gelsin diye bekliyeceğimi düşünmezdim :-) Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsinde

:KK76::KK76::KK76::emir_bebek::emir_bebek:
hmm otelcilikte yasa ne diyor hiç araştırmadım tabiiki ama işim ağır değil oturarak geçiyor nöbet önbürodayım. uyku düzeni bozulduğu için sorun olurmu dedim acaba teşekkür ederim bilgiler için. Allah kolaylık versin güzel sağlıklı bir hamileliğin olsun darısı başımıza
Ay ne olacak aksam degilde sabah yatarsin aksama kadar uyursun malak gibi mesela ben hamile degilken bile ole yapiom bide olsam aksamda kalkmam yataktan :KK73::KK71::-)

benim yarın adet gecikmesinin 4. günü olacak bugün son kez test yaptım yine negatif biliyodun gibi ama yinede bi umut. gecen ayki kimyasal sonrası şaşırdı vucüdüm zannedersem :KK43: bir an evvel gelsinde bat yine yumurtlamam gelsin istiyorum şimdi tabii üff reglm da gelsin diye bekliyeceğimi düşünmezdim :-) Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsinde
Bu ay yumurta takibi yapabilmismiydin ?

Amin canım. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebişlerimizi kavuşuruz Allahın izniyle

Kızlar yazılarınızı yeni gördüm ve inanın ağlamaktan yazamadım iyi ki varsınız güzel dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tanımadğınız bir kişi için en çok istediğiniz şeyi bile önce bana vermesi için dua etmeniz ne kadar iyi kalpli olduğunuzun göstergesidir Allahım sizi bir an önce bebiş için sevinç gözyaşlarınızı dökmenizi ve kucağınıza alıp mis kokusunu çekmenizi ve hayatı boyunca tüm evrelerini size ve eşinize olursa veya varsa kardeşlerini görmeyi nasip etsin sizi çok öpüyorum:KK15: Sabirsiz61 Sabirsiz61 yarensu_ yarensu_ Sunrise82 Sunrise82

Son düzenleme:
X