Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Estağfurullah canım ne üzmesi.zaten burda birbirimizin üzüntülerini paylaşmak ve birbirimize umut olmak için yok muyuz.asıl anlattırıp üzdüysen ben mahçupum sana karşı.
Neyse kötü şeyleri konuşmayalım hadi canlar batları gelenler test yapsın kan versin bir şeyler yapsın hamileyiz yazsın şuraya yaEn Büyük KK
Mahçup olma kuzum, benimde hatırlayasım varmış

:KK76::KK76::KK76::emir_bebek::emir_bebek:
hmm otelcilikte yasa ne diyor hiç araştırmadım tabiiki ama işim ağır değil oturarak geçiyor nöbet önbürodayım. uyku düzeni bozulduğu için sorun olurmu dedim acaba teşekkür ederim bilgiler için. Allah kolaylık versin güzel sağlıklı bir hamileliğin olsun darısı başımıza
Uyku düzeni denen şeyi uzun zamandır görmedim ben bu konu bebisi nasıl etkiler bir fikrim yok şahsen ama tüm sağlık çalışanlar inin. Bebegi bu konuda şanssız maalesef, hayırlısı olsun hakkımızda ben nöbetlerimde ayaklarımı uzatabilirsem şanslı sayıyorum kendimi

WP_20160301_007.jpg
nasıl olsa bunda çift çizgi çıkıyo ya çok rahatım kızlar gebelik testini yapmaya yürek ister

İi aksamlar kizlar bugun doktora gittim daha oncede demistim kisiklrim agriyr diye onceden 1aylik kist tedavisi gormudtum acaba yinemi dedim korktm nese gttim kesinlikle kist yok ama cok guzel iki yumurtan olusmus mutlaka degerlndr dedi ama bir dakka dedi duzenli adet goruyrdn daha yumurtlma tarihin degildi dedi bisey mi yptn dedi evet dedim anlttim havuc suyunu guldu ise yaramis o agrilrda yumurtalarimizin haberiymis dedi baska bir sey varmi diye hirmn testinide yptik allha sukur bi problm cikmadi:)))

Cok samimi soyluyorum hepiniz ayri da AdAraS AdAraS ilk o hamis kalsin saglikla alsin kucagina ben bir ay daha beklerim tum samimiyetimle icten soyluyorum bunu. Rabbim kimseyi boyle seylerle sinamasin inşallah bizimkiler kedi seyini gormus misali o yuzden diyorum takmayin uzulmeyin adet oldum diye aglamayin hayirlisi buymus deyin gecin Rabbimin bizim icin planlarini biz bilemeyiz:KK69:
Kuzum çok teşekkür ederim hepimiz bir an önce güzel hamiş haberlerimizi vermeyi Allah nasip etsin.

Kızlar yazılarınızı yeni gördüm ve inanın ağlamaktan yazamadım iyi ki varsınız güzel dualarınız dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Tanımadğınız bir kişi için en çok istediğiniz şeyi bile önce bana vermesi için dua etmeniz ne kadar iyi kalpli olduğunuzun göstergesidir Allahım sizi bir an önce bebiş için sevinç gözyaşlarınızı dökmenizi ve kucağınıza alıp mis kokusunu çekmenizi ve hayatı boyunca tüm evrelerini size ve eşinize olursa veya varsa kardeşlerini görmeyi nasip etsin sizi çok öpüyorum:KK15: Sabirsiz61 Sabirsiz61 @yarensu_ Sunrise82 Sunrise82
AdAraS AdAraS çok çok teşekkür ederimm ayni dilekler senin içinde geçerli daha güzel yazılamazdı kalpten geldiği çok belli :KK200: inşallah hep birlikte birbirimize vereceğiz bu güzel haberi tanımasakta birbirimizi kalpler bir :KK200:

Arkadaşlar sizlerden kullandığınız ve memnun kaldığınız OVULASYON TESTİ markası istiyorum hangisini almalıyım bilemiyorum !sizden cevap bekliyorum gitti gidiyor dan sipariş vereceğim!

kızlar umut dünyası bende cok şükür kırmızılar şimdilik yok batsında gelmesin şimdi test yaotım ovu testi yaptım öncekilere göre cok fazla koyulaştı 2. çizgi sizce ne olabilir netten arastırdığıma göre ovu testiyle de gebelik görünebiliyormuş taktir rabbimin

Eklentiler

• IMG_20160301_223924.jpg
    IMG_20160301_223924.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 62
İi aksamlar kizlar bugun doktora gittim daha oncede demistim kisiklrim agriyr diye onceden 1aylik kist tedavisi gormudtum acaba yinemi dedim korktm nese gttim kesinlikle kist yok ama cok guzel iki yumurtan olusmus mutlaka degerlndr dedi ama bir dakka dedi duzenli adet goruyrdn daha yumurtlma tarihin degildi dedi bisey mi yptn dedi evet dedim anlttim havuc suyunu guldu ise yaramis o agrilrda yumurtalarimizin haberiymis dedi baska bir sey varmi diye hirmn testinide yptik allha sukur bi problm cikmadi:)))
Hemen anlat havuc suyunu bizede :KK55:

Erken gelismesinn sebebide suna bgliyrm bu kure adetin ortalams5 gunu baslniyrms ama bn ilk gunu basldm meraktn
Ya ben havuc suyu icer, inofolic i cifter cifter icer birde corekotu kurunu yaparsam benim yumurta devekusu yumurtasi gibi olur catlamaz ondan sonrada bir kistim noksandi derim :KK49::KK45:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizlerden kullandığınız ve memnun kaldığınız OVULASYON TESTİ markası istiyorum hangisini almalıyım bilemiyorum !sizden cevap bekliyorum gitti gidiyor dan sipariş vereceğim![/QUOTE
Ben ilk kez siparis verdim canim clear blue markası eşim araştırıp buldu zira burada tecrübeli olup kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.

X