Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hosgeldin zeynepcim hayirlisi ile ilk denemede bebisin gobusune yapisir insallah
Amin Melan-kolik Melan-kolik inşallah hepimiz için dua ediyorum bu kk benim için çok ayrı ınsllh güzel haberlerimizi paylaşalım. Benim de bazı sorunlarım oldu maalesef sukur bugunumuze. Gurbetteyiz Doğu gorevindeyiz atanamamis bir öğretmenim kayıpları olan arkadaslara sabır diliyorum üzücü hersey allah tan.

Herkese hayırlı aksamlar bir süredir fırsat buldukça takip ediyorum burayı öncelikle Sabirsiz61 Sabirsiz61 e tsk ederim :) ve tabi diğer tüm iyi niyetli anne adaylarına da :) suan reglim ve ovulasyon testi siparisi verdim tabi kullanırken tecrübeli arkadaşların da yardımını bekleyeceğim :))
Hosgeldin canim elimizden gelen yardimi yapariz sana buradaki arkadaslarla icin rahat olsun :)

Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine
Alarm kurup kalktım kiz ayni saatte neymis ama olmadi ama gereksiz bana daha 6 aylik evliyiz anla sen yani beni gerek yok aslinda kasmayada iste sabirsizlik diz boyu:KK49:

Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine
Takvimim kullaniyorsun bende hem takvimim hemde fertility friend kullaniyorum ama ne bilem dikis tutturamadim ne bilem :)

Beklerim canım bu taraflara yine :KK66: Benim tek tesellimde o zaten ona orada sarılabileceğimi düşünmek. Ben Temmuz ayında 18 haftalıkken Yasin i kayıp ettim ve doktorun kürtajı yapamamsından kaynaklı ve değerimin düşmemesinden kaynaklı iki ay sonra bir daha kürtaj olmak zorunda kaldım tam üç ay doldurdum derken hamile olduğumu öğrendim ve iki ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım

Amin canım. Yaptırmadığım test kalmadı ama hiçbirşey çıkmadı bebeğim doğduğunda yaşıyordu taki kordonu kesinlinceye kadar . Ağrılarım vardı doktora gittim herşeyi normal deyip gönderdi bir saat sonra suyum boşalmaya başladı ve kaybettim. Yeni doktorumda birsürü test yaptı üniversiteye gönderdi rahim filmine kadar çekildim bişey çıkmadı hamile olduğumu tespit edince önlem olsun diye coraspirin verdi ancak tekrar kan verdikten sonra değerim sağlıklı artmadı ve kürtaj olmamam için coraspirini bıraktırttı ogün bırak dediğinde ikinci umudum için dünyam başıma yıkıldı parkta hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendiliğinden düştü nasip demekten başka bişey gelmiyor. Burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum doktorunuzu iyi seçin siz her ağrıya gitseniz de karşınızdaki odun olunca ve ilk hamilelik olunca üzerine düşmüyor hemen başka bir doktora daha görünün belki insanevladı çıkar hepinizin özellikle senin canım hamiş haberleri alırken böyle anlatıp üzdüysem şimdiden affedin lütfen
Allah ım sana ve senin gibi zor şeyler yaşayanlara yardım etsin bizde kendi yaşadıklarımızla zorlanıyoruz güya çok utanıyorum böyle şeyleri duyunca geçen bir hastamda anlatıyor bir hafta varmış karnında ölmüş bebeği öyle zor bir durumki ne denir nasıl denir Rabbim hepimize kayıplarımızın acısını unutturacak hayırlı evlatlar sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallah

ne güzel hergün aynı saatlerde evde olup daha doğrusu uyuyup uyanma söz konusu olabiliyorsa yapılabilir bir durum ben ovulasyon testlerini bile hergün aynı saatte yapamadım 2-3 güne bir bazen gün aşırı nöbetlerle neredeyse düzenli bir şey yaşamak imkansız

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. @AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ------ HAMİLE :nazar:
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 31 Mart
  12. Rba8992 Rba8992 ---------------- 27 Şubat
  13. @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
  14. @calamityjane ------------- 23 Mart
  15. ShinSeGi ShinSeGi ----------- 5 Mart
  16. @missagor ---------------- 18 Mart
  17. @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
  18. @-Lidya- ------------------- 9 Mart
  19. @gul_unl ----------------- 6 Mart
  20. @smay --------------------- 5 Mart
  21. TEKPRENSES TEKPRENSES ------ HAMİLE :nazar:
  22. yarensu_ yarensu_ ---------------- 1Mart
  23. @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
  24. @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
  25. Sanis69 Sanis69 ----------------- 4 Mart
  26. @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
  27. @damlacikolata ------ HAMİLE :nazar:
  28. @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
  29. @Pembepanterr -------------2 Mart
  30. @Sleepow ------------------ 15 Mart
  31. @candy1907 --------------- 20 Mart
  32. @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
  33. @ada_aras ---------------- 1 Nisan
  34. @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
  35. @selin_78 --------------- 1 Mart
  36. Melan-kolik Melan-kolik -------------- 7 Mart
Sabirsiz canim batlari kisiler yenisini söyleyincemi değişiyon günde yüzkere bakiyom hangi arkadasta nazar boncuğu var diye tarihi geçen arkadaslarda ses yokmu çok takip edemedimde

Allah ım sana ve senin gibi zor şeyler yaşayanlara yardım etsin bizde kendi yaşadıklarımızla zorlanıyoruz güya çok utanıyorum böyle şeyleri duyunca geçen bir hastamda anlatıyor bir hafta varmış karnında ölmüş bebeği öyle zor bir durumki ne denir nasıl denir Rabbim hepimize kayıplarımızın acısını unutturacak hayırlı evlatlar sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallah

ne güzel hergün aynı saatlerde evde olup daha doğrusu uyuyup uyanma söz konusu olabiliyorsa yapılabilir bir durum ben ovulasyon testlerini bile hergün aynı saatte yapamadım 2-3 güne bir bazen gün aşırı nöbetlerle neredeyse düzenli bir şey yaşamak imkansız
Heeee nobetten hicbisey yasayamiosun duzgun ama bebisin gobuste masallah biz habire evdeyizde neye yariyor :KK70:

Merhaba arkadaşlar bende OVULASYON TESTİ alı cam hangi marka almalıyım!yardımcı olur musunuz ltfen.Aynı zamanda preseed kullanmayı düşünüyorum.

Sabirsiz canim batlari kisiler yenisini söyleyincemi değişiyon günde yüzkere bakiyom hangi arkadasta nazar boncuğu var diye tarihi geçen arkadaslarda ses yokmu çok takip edemedimde
Hamisleri hemen nazarliyorum :KK54: batlari gelenlere sordum bugun hepsinin eli kulaginda yada hamisler netlesmedi misal benimde bugun ama gelen giden yok adet olan batim su diyor heeemmmeen guncelliom guncellenmeyenlerde ses yok :KK25:

Canım ben adet oldum yazmıştım zaten tarihim yazayım yeni liste için sat 27 şubat bat 26 mart
Evet canim haber bekliodum senden hayirlisi olsun Mart ayinda kedilere nispet yapicaz hep beraber. Kedilerden altta kalanin cani ciksin kaynanasi yatiya gelsin tamda yumurtlama doneminde emi :-):KK70:

Son düzenleme:
X