Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaşlar pihtilasma sorunu ile ilgili siz nereye gittiniz kadın doğum mu yönlendirdi yoksa başka bir birime mi gittiniz, kaybettiğim bebekte sebep araştırmadım ama şimdi ya öyle birsey varsa diye korkuyorum
Düşük yapmıştım diyince clexane veriyolar canım hamileyken yapılan genetik test sağlıklı olmuyor bi An önce başla clexane a

Arkadaşlar ayın 24 yumurtlama günüm idi 3-4 gündür idrar enfeksiyonu şikayetim vardi, bugün bobreklerimede vurunca acile gittim bebek düşündüğümüzü yeni yumurtlama donemi gecriginide soledim çünkü daha 5 gün oldu geceli yinede bakalım dedi, sonuç olarak idrar iltihabı çıktı kandada hcg 0 ilaçları kullansan mi yoksa erkenmi dr cikarkende daha yeni zaten dolellnme yeni oluyordur kanda suan gorunmuyo dedi arada kaldim
bence ağır ilaçlar sa kullanma cnm yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir

Arkadaşlar pihtilasma sorunu ile ilgili siz nereye gittiniz kadın doğum mu yönlendirdi yoksa başka bir birime mi gittiniz, kaybettiğim bebekte sebep araştırmadım ama şimdi ya öyle birsey varsa diye korkuyorum
bende de pihtilasmaya bakilmadi ama kimyasal gebelik olduğu ay doktor her ihtimale karşı coraspirin de vermişti pıhtılaşma vardir belki diye

Yumurta yok dedi doktor acaba erken mi yumurtladım 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum hep silik eğer daha erken yumurtlama olmuşsa bu yerleşme lekesi olabilir değilmi inşallah oyledir
progesteron filan istemedi mi senden ? o değere bakıp anlayabilirdi yumurtlama olup olmadigini

progesteron filan istemedi mi senden ? o değere bakıp anlayabilirdi yumurtlama olup olmadigini
İstemedi ben ne desem bön bön bakıp o neki dedi adama lenfosit aşısını ben anlattım ne olduğunu bilmiyomuş kasap mı doktor mu bilemedim.
Yarında gelirse leke yeni bi doktor gelmiş özel muayenehane açmış ona gitcem. Küçük yerde yaşamak zor.

İstemedi ben ne desem bön bön bakıp o neki dedi adama lenfosit aşısını ben anlattım ne olduğunu bilmiyomuş kasap mı doktor mu bilemedim.
Yarında gelirse leke yeni bi doktor gelmiş özel muayenehane açmış ona gitcem. Küçük yerde yaşamak zor.
valla doktor bi tuhafmış insan bi progesterona bakar progesteron yüksekse yumurtlama olmuş demektir. peki adet düzensizliğin ya da yumurtlama problemin var mi cnm? bat 18 martmış senin belki yumurtan sonradan büyüyüp catlicaktir bu ay

valla doktor bi tuhafmış insan bi progesterona bakar progesteron yüksekse yumurtlama olmuş demektir. peki adet düzensizliğin ya da yumurtlama problemin var mi cnm? bat 18 martmış senin belki yumurtan sonradan büyüyüp catlicaktir bu ay
Hiçbir Problem yok canım her ay 33 34 günde bir adet olurum ve telefondaki programla ovulasyon testi hep aynı sonucu verir. Ama bu ay bal çörekotu tarçın yiyerek bozdum sanırım metabolizmayi

Hiçbir Problem yok canım her ay 33 34 günde bir adet olurum ve telefondaki programla ovulasyon testi hep aynı sonucu verir. Ama bu ay bal çörekotu tarçın yiyerek bozdum sanırım metabolizmayi
olabilir cnm bide sene de 1-2 defa yumurtlama olmayabiliyormus. geçen sene bende 1 kere yumurtlamadim :KK43: ama insallah senin öyle değildir doktor bilememistir insallah

Zaten doktorun yanına 5er 5er giriliyor sırayla dinliyomus gibi yapıp ultrasonda Max 3 sn bakıp gönderiyor. Keşke bu forumu sağlık Bakanı okusa

X