- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.381
evet mantıklıCanımAdAraS ona para verene kadar gidip .kan versen daha iyi değil mi
Bak benim daha bugün hcg hafif göründü halbuki tahmini beta 20yi geçmiştir
Hele geç döllenme varsa umudunu kırmasın
ooo hayır gelmez o doktordan ! özel hastane yok mi cnm sizin orda? gerçi özel doktora gidicem dedin dimi bencede farkli birine gitZaten doktorun yanına 5er 5er giriliyor sırayla dinliyomus gibi yapıp ultrasonda Max 3 sn bakıp gönderiyor. Keşke bu forumu sağlık Bakanı okusa
Canim neden bimere yazmiyorsun bu sikayetini en kisa surede cozum bulunmak zorunda bimer sikayetler konusunda cok dikkatliZaten doktorun yanına 5er 5er giriliyor sırayla dinliyomus gibi yapıp ultrasonda Max 3 sn bakıp gönderiyor. Keşke bu forumu sağlık Bakanı okusa
Özel hastane var 1 tane aletler milattan kalma hep bozuk oluyo, ilk askeri hastaneye gittim o doktor terhis olmuş en iyisi oydu aslında.ooo hayır gelmez o doktordan ! özel hastane yok mi cnm sizin orda? gerçi özel doktora gidicem dedin dimi bencede farkli birine git
Daha önce yazmıştım bu tarz bi konu bimer hastane yönetimine bildiriyor bakın ilgilenin diye onlarda seni arayıp ikna ediyor hersey çok güzel olacak diye değişen bişey olmuyor biraz gururun oksaniyor o kadar. Şikayetimvar sitesi bile bimer den etkili bence canımCanim neden bimere yazmiyorsun bu sikayetini en kisa surede cozum bulunmak zorunda bimer sikayetler konusunda cok dikkatli
Hayirlisi olsun uzulme. Beklemek cok zor ama vakti zamani vardir elbet. Iyi bi dr bulabildin mi?Kan testim negatif, bir dahaki aya kaldim.
Ayni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30Kızlar erken gebelik testi kaç gün öncesine kadar çıkar bata kadar dayanmaya çalışıyorum ama başabileceğimden şüpheliyim. Şimdi iş çıkışı erken gebelik testi alayım diyorum bat 5 Mart
Hayirlisi olsun uzulme. Beklemek cok zor ama vakti zamani vardir elbet. Iyi bi dr bulabildin mi?
5 martsa bikac gun daha bekle bence erken gebelik testleri de cok erken sonuc vermiyor malesef.Kızlar erken gebelik testi kaç gün öncesine kadar çıkar bata kadar dayanmaya çalışıyorum ama başabileceğimden şüpheliyim. Şimdi iş çıkışı erken gebelik testi alayım diyorum bat 5 Mart
Ayni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30
Insallah iyi bi dr.dur bu sefer. Ben de kac ayri dr gezdim. Cok can sıkıcıBirini buldum cumaya randevu aldim bakalim.
Nesip nezamansa ozaman olucak iyi oluyo gün asiri sirf çocuk için karisimlar romantik ortam ama malesef çok nazli bebislerO sonuc yerle bir ediyor insani ya. Benimkinde <0.10 yaziyor, birseyi becerememissin der gibi
Bakın bu gebeliğim devam eder veya etmez Allah bilir alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa doğar büyür ama ben bu ay doğru düzgün birsey yaşamadım eşimle hatta 5 gün birbirimizi göremediğimiz oldu zamanı gelince akıldan bebek fikrini bırakınca geliyor bence kesinlikle herşey nasip bir zaman i var ve hayırlısı olan zaman da sağlıklı uzun ömürlü gelsin ler bebeklerimiz inşallah.Nesip nezamansa ozaman olucak iyi oluyo gün asiri sirf çocuk için karisimlar romantik ortam ama malesef çok nazli bebisler
Bakın bu gebeliğim devam eder veya etmez Allah bilir alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa doğar büyür ama ben bu ay doğru düzgün birsey yaşamadım eşimle hatta 5 gün birbirimizi göremediğimiz oldu zamanı gelince akıldan bebek fikrini bırakınca geliyor bence kesinlikle herşey nasip bir zaman i var ve hayırlısı olan zaman da sağlıklı uzun ömürlü gelsin ler bebeklerimiz inşallah.
Kizlar okuyorum yazdiklarinizi birsey diyecegim bencede eczaneden 20~25tlye erken gebelik testi alacaginiza gidin kan verin. Hem kesin sonuc olur hemde test pozitif olsa bile sonucta kan vermeye gideceksiniz. Cikmazsada normal test yapmaya devam edeceksiniz bu sekilde stres olmanin alemi yok. Sabredemiyorsaniz en iyisi kan vermek 5~6 gun varsa reglinize bu sekilde kesin sonuc alacaginiza inaniyorum