- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.241
Ay kuzum bizlere de dua et ne olur TEKPRENSES bizde hamis kalayim topik hamis patlaması yaşasın inslh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik testi olduğuna göre var canim hadi gözün aydin ama genede kan ver bariz var gözüküyorAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
var valla bariz var hatta sen git kan tahlili yaptir hemen beta hcg senin 100 veya üzeri çıkar. aaayyyy cok sevindim hadi hayirli olsunAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
TEKPRENSES evet canımm var çizgi silik olması önemli değil hayırlı olsunn dikkat et kendine!Az önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
lh teorisi sende doğru çıktı demekki belirtilerin var miydi peki?Aslında lh daha koyuydu ama bir türlü düzgün çekemedim
Anammm bir hamişimiz daha oldu Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
kızlar benimde koyu sayılırdı lhHadi yaaa @ sanis82 bende umutlandim ama benim çizgi seninkinden de köyü idi offf umutların yok oldu
ayyy var resmen çıkmış adete kaç gün varGebelik kenarında hcg yazıyor görülmüyor mu ki yok mu çizgi
Adetim geçti 27 siydiayyy var resmen çıkmış adete kaç gün var
canım çok sevindim gözün aydın inan çok sevindim darısı bize inş.ayyy var resmen çıkmış adete kaç gün var
canım çok sevindim inşallah kanda da çıkar hayırlısıyla alırsın bebiş haberiniAdetim geçti 27 siydi
Ayyy canım hayirli olsun bir sabah gec kalktım neler olmus Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bide cok umutsuzdun gordunmu bak varmisAz önce yaptım elim ayağım titriyor var değil mi ağlıyorum resmen
Hadi ya kac gun var bata?Gebelik testini yaptım kızlar koca bir negatif ovulasyonun ölçmesi uyduruk gibi geldi sabah ilk idrarla yaptım yok tabi yok yok